Главная » Салати
Вам знадобиться:

3-4 смачних стиглих помідори
1 огірок
1/2 болгарського перцю (бажано зеленого)
1 солодка червона цибулина
120 г сиру фета
2-3 ст. ложки оливкової олії
20-30 маслин без кісточок
чорний мелений перець
близько 1 ст. ложки сушеного орегано
сіль (краще морська)

Примітка: Основними і обов’язковими інгредієнтами цього салату є помідори, фета, цибуля, оливкова олія і орегано, тому якість салату залежить саме від них. Решту інгредієнтів можете додавати на свій розсуд.
Спосіб приготування:
Помідори наріжте часточками або крупними кубиками. Покладіть в салатницю.

Огірок розріжте вдовж навпіл і потім наріжте тонкими скибочками. Додайте до помідорів. Огірок можна заздалегідь повністю очистити або очистити грубо, «по-селянському», залишаючи смужки неочищеної шкірки.

Цибулю наріжте кільцями, півкільцями або чвертькільцямі. Все залежить від величини цибулини. Головне, щоб було зручно їсти і щоб виглядало красиво. Покладіть н ... Читать дальше »
Категория: Салати | Просмотров: 310 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:

1 пучок салату «Ромейн»
1 яйце
1 лимон
2-3 скибочки білого хліба без скоринки
біля 100 мл оливкової олії
біля 1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
5 крапель соусу «Вустешир» (Worcestershire)
1 крупний зубчик часнику
близько 30 г сиру «Пармезан»
сіль

Примітка: Для ситності в салат "Цезар” додають куряче м’ясо і навіть шинку, заправляють його майонезом і кладуть в нього варені яйця замість сирих, а замість салату використовують пекінську капусту. Коротше кажучи, кожен сам собі цезар. Єдине, що в цьому салаті незмінно - це наявність сухариків.
Спосіб приготування:
Ретельно помийте листя салату і обсушіть його. До використання можна тримати підготовлене листя в холодильнику.
Половину зубчика часнику роздушіть часникодушилкою і розітріть з невеликою кількістю соли.

Часникову масу додайте в олію і прогрійте все разом на легкому вогні до температури 60-70°С. Охолодіть.

Хліб наріжте невеликими кубиками або нал ... Читать дальше »
Категория: Салати | Просмотров: 312 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

1 пучок салату (можна узяти 2 - 3 різних видів)
3 звичайних помідори або 6-8 помідорів чері
20 маслин без кісточок
біля 30 г твердого пікантного сиру (наприклад, пармезану)
2 невеликих булочки
2 ст. ложки олії
білий або чорний мелений перець
1 пучок свіжої зелени (зеленої цибулі, петрушки)
сіль
Для заправки:

1/2 авокадо
1/2 склянки (100 г) сметани
2 - 3 ст. ложки оливкової або іншої салатної олії
1 ст. ложка лимонного соку
1 зубчик часнику
1/2 ч. ложки порошку чилі (за бажанням)
1/2 - 1 ч. ложка цукру (на смак)
сіль
Спосіб приготування:
Для заправки вимийте авокадо, розріжте його навпіл і очистіть одну половинку. Неочищена половина плоду не знадобиться.

Наріжте авокадо на шматочки і злегка розімніть м’ялкою.

Часник продавіть через часникодавилку.
Всі інгредієнти для заправки помістіть в блендер і подрібніть до однорідної маси.

Готову заправку потримайте в холодильнику декілька годин, щоб всі смаки і ар ... Читать дальше »
Категория: Салати | Просмотров: 301 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: Спаржа - 100 г, зелений горошок - 60 г, відварний язик - 50 г, майонез - 20 г, вершки - 20 г, кріп.

Приготування: Перемішати нарізану шматочками тушковану спаржу, зелений горошок, нарізаний кубиками, і відварний язик. Майонез, вершки і кріп розтерти і залити цією сумішшю салат.
Категория: Салати | Просмотров: 254 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: М'ясо - 160 г, салат зелений - 40 г, цибуля - 40 г, огірки солоні очищені - 60 г, яблука - 70 г, олія оливкова - 20 г, цукор - 5 г, зелень - 20 г, гірчиця, перець мелений, сіль.

Приготування: Варене м'ясо, салат, цибулю, огірки, яблука нашаткувати, змішати, заправити олією, цукром, перцем, оцтом, гірчицею і сіллю. Укласти в салатник і оформити тими ж продуктами.
Категория: Салати | Просмотров: 300 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: Горілка - 200 г, апельсиновий сік - 1л, базилік, м'ята, петрушка, оливкова олія, варено-морожені креветки - 200 г, салат.

Приготування: З горілки, апельсинового соку, невеликої кількості базиліка, м'яти, петрушки і оливкової олії приготувати соус і залити їм креветки. Маринувати не менше трьох годин. Подавати креветки на листі салату.
Категория: Салати | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: 300г варених морських гребінців, 100г варених кальмарів, 100г трепанги, 50г креветок, 2 помідори, 1 свіжий огірок, 3ст ложки маринованих грибів, 3ст ложки майонезу, сіль, перець, зелень.

Приготування: Морепродукти порізати соломкою (крім креветок), огірки і гриби кубиками, все заправити майонезом та перцем. Салат викласти гіркою на блюдо, прикрасити кружальцями свіжих помідорів, посипати вареними креветками і прикрасити зеленню.
Категория: Салати | Просмотров: 311 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: 500г стручкової квасолі, 1 жовтий солодкий перець, 3 помідора, 150г бринзи, 2ст ложки винного оцту, 3ст ложки оливкової олії, сіль, перець, чебрець.

Приготування: Квасолю відварити. 15хв у підсоленій воді. Перець вимити, очистити і нарізати смужками. Помідори помити і порізати дольками. Змішати оцет з сіллю, олією і перцем, все добре збити. Чебрець вимити, обірвати листочки і додати в заправку. Квасолю зцідити, промити холодною водою, залити заправкою, перемішати, посолити і поперчити. Бринзу порізати кубиками і посипати нею салат.
Категория: Салати | Просмотров: 244 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: 1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора.
Приготування: петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
Категория: Салати | Просмотров: 202 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад: 1 яйце
1 свіжий огірочок
100г очищених криветок
1 яблуко
1 пекінська
капуста
лимон
зелень
майонез
маслини для прикраси.


Приготування: У салатницю викласти відварені креветки, Додати нарізану соломкою капусту. Огірок і яблуко порізати кубиками і додати в салатницю. Перемішати, додати рублене варене яйце і заправити майонезом. Перед подачею на стіл салат прикрасити маслинами, шматочком лимона і зеленню.
Категория: Салати | Просмотров: 240 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.