Складники: 4 скибки батону 350 г курячого філе 150 г твердого сиру 200 г маринованих грибів 200 г майонезу зелень, сіль, перець
Приготування: Філе відварити і розібрати на волокна. Батон порізати кубиками і підсушити на сковорідці. Гриби порізати шматочками, сир натерти на крупній тертці. Всі складники змішати, додати сіль, перець, посічену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
251
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 500 г молодої капусти 200 г крабових паличок 0,5 банки консервованої кукурудзи 1 морквина 1 салатна цибулина сіль, перець, майонез
Приготування: Капусту дрібно посікти, посолити і злегка перетерти руками, додати шматочки крабових паличок, кукурудзу, натерту на тертці моркву і півкільця цибулі. Все посолити, поперчити, додати майонез і старанно перемішати.
Час приготування: 1 год 15 хв
Категория:
Салати
|
Просмотров:
260
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад:
1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора.
Приготування:
петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
226
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г кальмарів 3 яйця 1 цибулина 0,5 банки чорних маслин без кісточок майонез сіль, перець
Приготування: Кальмари почисти від плівки, помити і відварити у підсоленій воді протягом 5 хв (не переварювати, тому що м'ясо кальмара стане жорстким). Круто зварені яйця і філе кальмарів порізати соломкою, цибулю - півкільцями. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Викласти у салатницю і прикрасити маслинами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
248
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г крабових паличок 150 г твердого сиру 2 помідора 3 зубчики часнику 150 г майонезу сіль, перець, зелень
Приготування:
Крабові палички і помідори (краще вибирати м'ясисті) порізати кубиками, сир натерти на крупній тертці. Змішати всі складники, посолити і поперчити. Майонез змішати з вичавленим через прес часником і заправити салат, подавати, прикрасивши зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
287
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г крабових паличок 1 банка консервованої кукурудзи 3 яйця 150 г майонезу сіль, білий перець, зелена цибуля
Приготування:
Крабові палички порізати шматочками, яйця - соломкою. Змішати палички, яйця, кукурудзу, дрібно посічену зелень цибулі, сіль, перець і майонез.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
239
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 1 пучок (приблизно 400 г) редиски 2-3 зварених круто яйця 1 пучок зеленої цибулі майонез сіль Спосіб приготування: Вимиту редиску розріжте на четвертинки, а потім тонко упоперек.
Яйця наріжте кубиками, цибулю - дрібними колечками.
Змішайте всі підготовлені продукти, посоліть салат на смак і заправте майонезом.
3-4 порції
Категория:
Салати
|
Просмотров:
277
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 200-250 г (2 штуки) відварного курячого філе 200 г маринованих грибів 3-4 зварених круто яйця 1 велика цибулина 80 г (2 жмені) ядер волоських горіхів 250 г майонезу сіль перець (за бажанням) олія для смаження Спосіб приготування: Цибулину очистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак. Курку і яйця наріжте невеликими кубиками. Гриби наріжте пластинками. Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубайте їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште, щоб прикрасити салат. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках та притрус
...
Читать дальше »
Категория:
Салати
|
Просмотров:
288
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 1 кг кабачків середньої величини 1 банка (700-800 мл) консервованих очищених томатів 80 г ядер волоських горіхів 100 г тертого сиру 6 ст. ложок оливкової або соняшникової олії 2 ст. ложки панірувальних сухарів 5 гілочок петрушки мелений чорний перець сіль Спосіб приготування: Вимийте кабачки і наріжте їх уздовж скибочками завтовшки 1 см.
Томати відкиньте на сито і крупно їх наріжте.
Покладіть томати в змащену маслом форму для запікання. У сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію і обсмажте кабачки порціями.
Посоліть, поперчіть і викладіть смажені кабачки на томати.
Вимийте петрушку і наріжте її. Горіхи нарубайте. З’єднайте горіхи, петрушку і панірувальні сухарі з сиром і перемішайте.
Розподіліть цю суміш рівномірно на скибочках кабачків.
Нагрійте духовку до 220°С. Запікайте кабачки до утворення золотавої скориночки (приблизно 12 хвилин).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
250
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 150-200 г солоної форелі або сьомги 150 г ніжного слабосолоного сиру типу «Адигейський» близько 80 г суміші різних салатів 3 огірки середнього розміру 1 невеликий лимон 3-4 ст. ложки олії за вашим смаком суміш сухих італійських трав сіль перець Спосіб приготування: Салатне листя ретельно помийте і обсушіть, покладіть в салатницю. Наріжте рибу тонкими скибочками.
Вичавіть з лимона сік і змішайте його з олією, приправте сіллю, перцем і сухими травами.
Половиною заправки полийте нарізану рибу, гарненько перемішайте і залиште хвилини на 10.
Очищені огірки наріжте тонкими часточками, додайте до салату.
Сир наріжте кубиками або просто наламайте виделкою на шматочки, додайте до салату.
Додайте в салат заправку, що залишилася, перемішайте.
Покладіть в салатницю підготовлену рибу, злегка змішайте, щоб не пошкодити рибу. Розкладіть салат по тарілках і подавайте до столу.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
254
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |