Главная » Салати
Складники:
4 скибки батону
350 г курячого філе
150 г твердого сиру
200 г маринованих грибів
200 г майонезу
зелень, сіль, перець

Приготування:
Філе відварити і розібрати на волокна. Батон порізати кубиками і підсушити на сковорідці. Гриби порізати шматочками, сир натерти на крупній тертці. Всі складники змішати, додати сіль, перець, посічену зелень і заправити майонезом.
Категория: Салати | Просмотров: 241 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г молодої капусти
200 г крабових паличок
0,5 банки консервованої кукурудзи
1 морквина
1 салатна цибулина
сіль, перець, майонез



Приготування:
Капусту дрібно посікти, посолити і злегка перетерти руками, додати шматочки крабових паличок, кукурудзу, натерту на тертці моркву і півкільця цибулі. Все посолити, поперчити, додати майонез і старанно перемішати.

Час приготування: 1 год 15 хв
Категория: Салати | Просмотров: 251 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Склад:

1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора.

Приготування:

петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
Категория: Салати | Просмотров: 219 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г кальмарів
3 яйця
1 цибулина
0,5 банки чорних маслин без кісточок
майонез
сіль, перець



Приготування:
Кальмари почисти від плівки, помити і відварити у підсоленій воді протягом 5 хв (не переварювати, тому що м'ясо кальмара стане жорстким). Круто зварені яйця і філе кальмарів порізати соломкою, цибулю - півкільцями. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Викласти у салатницю і прикрасити маслинами.
Категория: Салати | Просмотров: 233 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г крабових паличок
150 г твердого сиру
2 помідора
3 зубчики часнику
150 г майонезу
сіль, перець, зелень



Приготування:

Крабові палички і помідори (краще вибирати м'ясисті) порізати кубиками, сир натерти на крупній тертці. Змішати всі складники, посолити і поперчити. Майонез змішати з вичавленим через прес часником і заправити салат, подавати, прикрасивши зеленню.
Категория: Салати | Просмотров: 278 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г крабових паличок
1 банка консервованої кукурудзи
3 яйця
150 г майонезу
сіль, білий перець, зелена цибуля

Приготування:

Крабові палички порізати шматочками, яйця - соломкою. Змішати палички, яйця, кукурудзу, дрібно посічену зелень цибулі, сіль, перець і майонез.
Категория: Салати | Просмотров: 229 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:
1 пучок (приблизно 400 г) редиски
2-3 зварених круто яйця
1 пучок зеленої цибулі
майонез
сіль
Спосіб приготування:
Вимиту редиску розріжте на четвертинки, а потім тонко упоперек.

Яйця наріжте кубиками, цибулю - дрібними колечками.

Змішайте всі підготовлені продукти, посоліть салат на смак і заправте майонезом.


3-4 порції
Категория: Салати | Просмотров: 262 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:
200-250 г (2 штуки) відварного курячого філе
200 г маринованих грибів
3-4 зварених круто яйця
1 велика цибулина
80 г (2 жмені) ядер волоських горіхів
250 г майонезу
сіль
перець (за бажанням)
олія для смаження
Спосіб приготування:
Цибулину очистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак.

Курку і яйця наріжте невеликими кубиками.

Гриби наріжте пластинками.

Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубайте їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште, щоб прикрасити салат.

Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках та притрус ... Читать дальше »
Категория: Салати | Просмотров: 279 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:
1 кг кабачків середньої величини
1 банка (700-800 мл) консервованих очищених томатів
80 г ядер волоських горіхів
100 г тертого сиру
6 ст. ложок оливкової або соняшникової олії
2 ст. ложки панірувальних сухарів
5 гілочок петрушки
мелений чорний перець
сіль
Спосіб приготування:
Вимийте кабачки і наріжте їх уздовж скибочками завтовшки 1 см.

Томати відкиньте на сито і крупно їх наріжте.

Покладіть томати в змащену маслом форму для запікання.
У сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію і обсмажте кабачки порціями.

Посоліть, поперчіть і викладіть смажені кабачки на томати.

Вимийте петрушку і наріжте її.
Горіхи нарубайте.
З’єднайте горіхи, петрушку і панірувальні сухарі з сиром і перемішайте.

Розподіліть цю суміш рівномірно на скибочках кабачків.

Нагрійте духовку до 220°С.
Запікайте кабачки до утворення золотавої скориночки (приблизно 12 хвилин).
Категория: Салати | Просмотров: 241 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Вам знадобиться:
150-200 г солоної форелі або сьомги
150 г ніжного слабосолоного сиру типу «Адигейський»
близько 80 г суміші різних салатів
3 огірки середнього розміру
1 невеликий лимон
3-4 ст. ложки олії за вашим смаком
суміш сухих італійських трав
сіль
перець
Спосіб приготування:
Салатне листя ретельно помийте і обсушіть, покладіть в салатницю.
Наріжте рибу тонкими скибочками.

Вичавіть з лимона сік і змішайте його з олією, приправте сіллю, перцем і сухими травами.

Половиною заправки полийте нарізану рибу, гарненько перемішайте і залиште хвилини на 10.

Очищені огірки наріжте тонкими часточками, додайте до салату.

Сир наріжте кубиками або просто наламайте виделкою на шматочки, додайте до салату.

Додайте в салат заправку, що залишилася, перемішайте.

Покладіть в салатницю підготовлену рибу, злегка змішайте, щоб не пошкодити рибу. Розкладіть салат по тарілках і подавайте до столу.
Категория: Салати | Просмотров: 246 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.