Главная » 2012 Август 29 » Грецький
20:54 Грецький | |
Вам знадобиться: 3-4 смачних стиглих помідори 1 огірок 1/2 болгарського перцю (бажано зеленого) 1 солодка червона цибулина 120 г сиру фета 2-3 ст. ложки оливкової олії 20-30 маслин без кісточок чорний мелений перець близько 1 ст. ложки сушеного орегано сіль (краще морська) Примітка: Основними і обов’язковими інгредієнтами цього салату є помідори, фета, цибуля, оливкова олія і орегано, тому якість салату залежить саме від них. Решту інгредієнтів можете додавати на свій розсуд. Спосіб приготування: Помідори наріжте часточками або крупними кубиками. Покладіть в салатницю. Огірок розріжте вдовж навпіл і потім наріжте тонкими скибочками. Додайте до помідорів. Огірок можна заздалегідь повністю очистити або очистити грубо, «по-селянському», залишаючи смужки неочищеної шкірки. Цибулю наріжте кільцями, півкільцями або чвертькільцямі. Все залежить від величини цибулини. Головне, щоб було зручно їсти і щоб виглядало красиво. Покладіть нарізану цибулю в салатницю. Половину перчини без насіння наріжте смужками або крупними кубиками. Додайте в салат. Відправте до салатниці маслини, злегка посоліть (враховуючи, що сир фета досить солоний), поперчіть, посипте 2/3 орегано і злегка перемішайте. Заправте салат оливковою олією і злегка перемішайте. Фету наріжте кубиками розміром приблизно 1×1 см або трохи більше, посипте ними салат, зверху присипте орегано, що залишився, і подавайте до столу. | |
|
Всего комментариев: 0 | |