Главная » Страви з яєць
Складники:
2 яйця
2 підсмажені тости
50 г твердого сиру
2 ч.л. вершкового масла
2 ст.л. оцту
сіль

Приготування:
В каструлю налити 2л води, посолити, влити оцет і довести до кипіння. В киплячу воду вибити яйця і варити 3 хвилини. Яйця вийняти шумівкою і викласти на тости. Посипати тертим сиром, полити розтопленим маслом і запекти протягом 3хв в сильно нагрітій духовці.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 311 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 яйця
1 помідор
2 скибки шинки
1 ч.л. вершкового масла
сіль, перець, сушений базилік
2 ст.л. оцту

Приготування:
Помідор розрізати навпіл, посолити, поперчити, посипати базиліком і запекти до м'якості (але слідкувати, щоб при запіканні помідори не потріскались). У каструлю налити 2л води, посолити, влити оцет і довести до кипіння. В киплячу воду вибити яйця і варити 3 хвилини. Яйця вийняти шумовкою і викласти на запечені помідори, полити розтопленим маслом, накрити скибочками шинки і покласти в сильно нагріту духовку ще на 2-3 хвилини.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г пшеничного хліба
4 яйця
100 г шинки
1 цибулина
1 ч.л. негострої гірчиці
рослинна олія
сіль, перець, зелень петрушки

Приготування:
З хліба зрізати скоринку, розрізати на 4 брусочка. Гострим ножем вирізати серединку кожного шматочка (не прорізаючи дна), сформувавши хлібні "скляночки". Кожну "скляночку" обсмажити з усіх боків в рослинній олії. Цибулю порізати кубиками, шинку - соломкою, обсмажити разом в олії, додати гірчицю і смажити ще 2-3 хв. На дно кожної "скляночки" покласти по 1 ч.л. обсмаженої начинки, зверху випустити по одному яйцю, посолити, поперчити і запекти у духовці при 200 градусах протягом 10хв. Подавати, виклавши зверху решту начинки і прикрасивши зеленню петрушки.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 291 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
200 г копченого бекону
1 ст.л. сметани
2 ст. л. молока
50 г тертого твердого сиру
вершкове масло
сіль, перець, зелень

Приготування:
Білки відділити від жовтків (жовтки не пошкодити!!!). Бекон порізати соломкою. Збити білки з молоком, сметаною, сіллю і перцем, додати тертий сир і бекон. Керамічні формочки змастити вершковим маслом, влити білкову суміш, а зверху викласти по одному жовтку. Запікати при 170 градусах протягом 5хв. Подавати, притрусивши січеною зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 320 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 1 порцію: 2 сосиски
2 яйця
1 ст.л. вершкового масла
сіль, перець, зелень.


Приготування:
Сосиски розрізати повздовж, але не до кінця. Розрізані кінчики вивернути і с кріпити зубочисткою, склавши у формі серця. Обсмажувати у вершковому маслі, поки сердечка не зарум'яняится з обох боків, а тоді вибити в центр кожного яйце, посолити, поперчити і підсмажити з обох боків. Готову яєшню притрусити зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 288 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
5 яєць
5 ст.л. мінеральної води з газом
100 г шинки
100 г тертого твердого сиру
сіль, перець, зелень
рослинна олія

Приготування:
Яйця збити з мінеральною водою, посолити і поперчити. На розігріту сковорідку налити 2 ст.л. олії і вилити яєчну суміш. Коли омлет затягнеться, викласти шинку, сир і половину зелені і загорнути у вигляді рулета. Окремо обсмажити решта зелені на олії. Коли зелень зм'якне викласти поверх яєчний рулет і обсмажити з усіх боків, порізати на шматочки і подавати зі свіжими овочами.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 280 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 яєць
100 г твердого сиру
300 г копченого лосося
2 ст. л. майонезу
2 шт цибулі-порею
сіль, перець
вершкове масло

Приготування:
У яєць відділити білки від жовтків, жовтки розтерти з сіллю, перцем і маонезом, білки збити на круту піну з дрібкою солі і обережно перемішати з жовтками і кубиками копченого лосося. На вершковому маслі підсмажити до прозорості кільця цибулі-порею (білої частини), влити яєчну суміш і потримати на вогні 3-4 хвилини (на маленькому вогні). Посипати тертим твердим сиром і переставити в духовку, запікати до рум'яної шкірочки. Подавати, посипавши зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 303 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 яєць
300 г макарон
4 помідора
2 сосиски
100 г моцарели
рослинна олія
сіль, перець, зелень

Приготування:
Яйця збити з сіллю і вилити на розігріту сковорідку з 2 ст.л. олії, обсмажити омлет. Макарони відварити до готовності у підсоленій воді. Сосиски і моцарелу порізати кружальцями, помідори - шматочками, зелень посікти. Змішати разом макарони, сосиски, зелень, все поперчити. На змащений лист викласти омлет, зверху - макарони, покрити все шматочками помідор і моцарели. Запікати при 220 градусах 10-15хв.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 267 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
75 мл молока
100 г твердого сиру
1 зубчик часнику
сіль, перець, зелень
2 ст.л. вершкового масла

Приготування:
В яйцях відділити білки від жовтків. Білки збити на піну з сіллю. Жовтки збити з молоком і перцем, додати білкову піну і обережно перемішати. Сир натерти на крупній тертці, зелень і часник мілко посікти. В омлетну суміш додати сир, зелень і часник і все обсмажити у вершковому маслі.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 371 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг філе хека
5 яєць
100 мл молока
2 ст.л. борошна
сіль, перець, зелень, рослинна олія

Приготування:
Філе хека порізати мілко, посолити і посипати борошном. Обсмажити в олії до золотистого кольору. Яйця збити з молоком, додати зелень, посолити, поперчити. Залити яєчною сумішшю рибу і смажити, поки омлет не загусне.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 299 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

1 2 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.