Склад: 1б сардин, 150г вареного рису, 100г кукурудзи, 3 яйця, 1п сухариків, зелена цибуля, 100г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Сардини розім’яти, яйця і зелену цибулю подрібнити. Все змішати з кукурудзою, рисом і сухариками, поперчити, посолити і заправити майонезом.
Порада: Сухарики краще дадати перед подачею, щоб вони не розм’якли.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
285
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 200г вареного м’яся курчати, 100г вареного язика, 100г шинки, 100г твердого сиру, 100г маринованих грибів, 70г соусу тартар.
Приготування: М’ясо курчати, язик та шинку порізати соломкою. Натерти сир та порізати шматочками гриби. Все змішати та заправити соусом тартар.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
333
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 2 апельсини, 2 яблука, 50г кураги, 50г волоських горіхів, 150г йогурту.
Приготування: Горіхи почистити. Всі складові нарізати кубиками і заправити йогуртом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
303
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 60г рису, 40г спаржі, 1 болгарський перець, 80г яблук, 80г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Рис і спаржу відварити, перець спекти. Яблука порізати скибочками, перець очисти і порізати соломкою. Все змішати поперчити, посолити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
290
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 400г цвітної капусти, 200г зеленої квасолі (стручки), 2 моркви, 2 болгарських перця, 2 свіжих огірки, 1 головка цибулі.
Соус: 100г оливкової олії, 30г гірчиці, 3г цукру, 50г оцту, 100г зеленого салату, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Цвітну капусту очистити від листків, відокремити головку, розібрати на кочешки й відварити. Стручки квасолі, моркву, перець, огірки і цибулю порізати . Підготовлені овочі відварити окремо до готовності, відкинути в друшляк і остудити. Все змішати, поперчити, посолити і запрвити соусом. Перед подачею, викласти на лист салату і посипати петрушкою.
Порада: Цей салат можна подавати як гарнір до м’яса.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
310
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 1б кукурудзи, 2 авокадо, 2 болгарських перця, 300г огірків, 300г помідори чері, зелень рукола, суміш прованських трав, оливкова олія, сіль – за смаком. Приготування: Авокада, болгарський перець, огірки і помідори нарізати кубиками, руколу порвати руками. Все змішати, додати кукурудзу, посолити, приправити травами і заправити олією.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
345
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 100г корейської моркви, 100г вареного фіе курки, 4 варених яйця, 2 плавлених сирка, 50г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Відділити жовток від білка. Плавлений сир і білок натерти на тертушці, філе нарізати кубиками, посолити і поперчити. Викласти все шарами, спочатку морква, потім філе, білок, тертий сир, кожен шар змазати майонезом, зверху засипати все подрібненим жовтком.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
329
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 100г вареної лапши, 100г шинки, 50г кукрудзи, 50 горошку, 2 солоних огірка, зелень цибулі та петрушки, 80 г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Шинку та огірки порізати кубиками, подрібнити зелену цибулю та петрушку. Все змішати з лапшою, додати горошок , кукурудзу і зелень, поперчити, посолити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
263
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 200г вареного філе качки, 100г вареної спаржи, 1 болгарський перець, 2 помідори, 100г зеленої цибулі, 50г майонезу, 25г кетчупа, 25г коньяка,
перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Філе, спаржу, болгарський перець, помідори і цибулю мілко нарізати. Все гарно посолити, поперчити і заправити соусом з майонезу, кетчупа і коньяка.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
301
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 300г печінки, 1 головка цибулі, 50г грецькі горіхи, 5г оцту, 5 г води, 70г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком. Приготування: Печінку нарізати соломкою і обсмажити на пательні. Мілко подрібнити горіхи, порізати і замаринувати в оцті і воді цибулю. Змішати всі складові, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
305
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |