Складники: 2 філе рябчиків 1 телячий язик 1 цибулина 1 морквина 1 корінь селери 1 лавровий лист, 3 горошини чорного перцю 100 г пікулі (маринованих дрібних овочів) 25 раків 125 г консервованих ростків сої 2 свіжих огірка 100 г каперсів 5 яєць 1 головка зеленого салату і 100 г чорної ікри Для соусу: 2 яйця, 400 мл оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту Приготування: Язик відварити протягом 2 годин, додавши обчищені моркву, цибулю, корінь селери, лавровий лист і перець. Язик почистити, вистудити в бульйоні і порізати кубиками. Філе рябчиків посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії по 4хв з кожного боку, порізати також кубиками. Раків відварити протягом 7хв у підсоленій воді, почистити і порізати соломкою. Зварені круто яйця дрібно посікти. Свіжі огірки і пікулі порізати дрібними кубиками. Змішати всі вище згадані складники, додати сою і каперси, перемішати і заправити соусом. Для приготування соусу збити яйця з оливковою олією і в
...
Читать дальше »
Категория:
Салати
|
Просмотров:
348
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячі грудки 1 великий грейпфрут по 1 пучку петрушки, м\'яти і кінзи 1 перець-чілі 1 лимон 2 ст.л. соєвого соусу 2 ст.л. кунжутного масла
Приготування: Грудки відварити у підсоленій воді, вистудити і порізати крупними кубиками. Грейпфрут розібрати на дольки, кожну почистити від плівок. Зелень посікти. Перець чілі почистити від насіння і порізати тоненькими півкільцями. Змішати всі складники, полити лимонним соком, соєвим соусом і кунжутним маслом. Перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Примітки: Можна салат заправити оливковим маслом і додати 1 ч.л. підсмаженого кунжуту (сезаму).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
277
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Опис: Салат дуже ситний і справді чоловічий.
Складники: 3 цибулини 300 г відвареної яловичини 4 яйця 200 г твердого сиру 1 ч.л. оцту сіль, перець, зелена петрушка майонез
Приготування: Цибулю порізати півкільцями, посолити, поперчити, полити оцтом і залишити для маринування на 15-20хв. М'ясо нарізати шматочками, цибулю кубиками, сир натерти на крупній тертці. Викласти складники на блюдо в такому порядку: цибуля - м'ясо - яйця (злегка посолити) - сир. Кожен пласт змастити майонезом. Зверху притрусити посіченою петрушкою.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
287
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г пісної шинки 3 томати 2 болгарських перця 100 г твердого сиру 300 г майонезу сіль, перець
Приготування: Цей салат викладають шарами, кожен шар (крім останнього) змастити майонезом. 1 шар: порізана соломкою шинка 2 шар: кружальця помідорів 3 шар: порізаний соломкою перець (його слід посолити і поперчити) 4 шар: тертий на крупній тертці твердий сир.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
328
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г твердого сиру 2 яйця 1 цибулина 100 г копченої ковбаси 150 г маринованих шампіньонів 200 г майонезу сіль, перець, зелень петрушки
Приготування: Сир і яйця натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками, ковбасу - соломкою, а печериці - шматочками. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Притрусити дрібно посіченою зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
310
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 кг зеленої або білої редьки 200 г відвареної яловичини 2 яйця 2 цибулини 150 г сметани або майонезу 1 ч.л. лимонного соку сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю порізати півкільцями, посолити, полити лимонним соком і залишити на 20 хв для маринування. Яйця круто відварити, вистудити, почистити і порізати кружальцями. Редьку порізати соломкою, вимочити у холодній воді протягом 30хв і відцідити або натерти на крупну тертку і відтиснути сік. Яловичину порізати соломкою, додати яйця, редьку і цибулю, посолити, поперчити, викласти у салатницю, полити сметаною або майонезом (можна їх сумішшю) і посипати січеною зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
364
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г курячої печінки 200 г твердого сиру 4 круто зварених яйця 1 банка консервованої кукурудзи 1 пакет чіпсів 1 головка зеленого салату 0,5 банки чорних маслин без кісточок
Приготування: Печінку відварити у підсоленій воді і вистудити. Плоске блюдо викласти листками салату, далі шарами: 1-й шар - натерта на крупній тертці печінка (2/3 всієї порції) 2-й шар - твердий сир натертий на крупній тертці 3-й шар - 2,5 яйця натерті на крупній тертці 4-й шар - відціджена кукурудза. Кожен шар ретельно змастити майонезом. Решту печінки і яєць натерти на дрібній тертці змішати і викласти на кукурудзу. Нанести на верхній шар сіточку з майонезу, а на перетині сіточки викласти маслини. По краю салат оформити чіпсами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
270
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г відвареної телятини або курятини 200 г консервованих шампіньйонів (без оцту) 100 г консервованого перцю 0,5 банки консервованої кукурудзи 0,5 банки консервованої квасолі 1 цибулина 1 ст.л. лимонного соку 4 ст.л. оливкової олії сіль, перець
Приготування: М'ясо і гриби порізати шматочками, перець - соломкою, цибулю - кубиками. Кукурудзу, горошок і квасолю відцідити. Змішати всі компоненти, посолити, поперчити і заправити лимонним соком і олією.
Примітки: Цей салат можна також заправляти майонезом, тоді він стане калорійнішим.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
421
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 копчене куряче стегно 100 г чорносливу 0,5 скл волоських горіхів 2 яйця 1 квашений огірок 150 г майонезу сіль, білий перець
Приготування: М'ясо (без шкірки) розібрати на волокна. Чорнослив замочити в кип'ятку, помити і нарізати соломкою, горіхи посікти, а огірок і яйця нарізати соломкою. Все посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
316
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г яловичої печінки 2 цибулини 1 ст.л. рослинної олії 2 круто зварених яйця 2 невеликих солені огірки сіль, перець, зелень петрушки
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і одну підсмажити на олії. Печінку відварити і натерти на крупній тертці. Змішати печінку, смажену і сиру цибулю, натерті на крупній тертці яйця і порізані соломкою огірки. Додати сіль, перець. січену зелень і все заправити майонезом.
Примітки: Сіль додавати обережно, тому що огірки можуть бути досить солені.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
297
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |