Склад: 2 яйця, 300г яблук, 1ст ложка лимонного соку, 200г солодкого перцю, 200г помідорів, 100г зелені сельдерею, 100г маслин, 200г маринованих лисичок або опеньок, 200г майонезу, сіль, чорний перець, зелень. Приготування: Відварити яйця і мілко нарубати. Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками і збризнути лимонним соком. Перець помити, висушити, видалити серцевину і нарізати маленькими кубиками. Помідори помити і нарізати тоненькими дольками. Зелень сельдерею мілко порубати. Маслини розрізати навпіл. Гриби відкинути на сито. Всі підготовлені інгредієнти обережно перемішати, посолити, поперчити, заправити майонезом, викласти гіркою в салатницю і прикрасити половинками маслин і зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
251
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 200г білокачанної капусти, 2 огірка, 2 помідора, 1 маленький свіжий кабачок, грінки чи тости (взяти по кількості людей), рослинна олія, листя салату, зелена цибуля, кріп, петрушка, сіль, перець за смаком.
Приготування: Капусту мілко нарізати і добре перетерти з сіллю. Огірки і помідори порізати соломкою. Кабачок помити і неочищаючи натерти на тертушці. Зелень подрібнити. Обсмажити білий хліб на пательні, або в тостері. Всі овочі змішати, заправити олією. На кожну гріночку гарно викласти салат. На тарілочку покласти лист салату і зверху грінку з овочевою сумішшю.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
292
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 3 ківі, 1 зелена маленька диня, 2 авокада, 150г крабового м'яса, 1ст ложка майонезу, сік половини лимона, сіль, перець.
Приготування: Ківі, диню та авокадо почистити від шкірки та нарізати напівкільцями. Крабове м'ясо нарізати соломкою додати до нього майонез і сік лимона, поперчити і посолити за смаком, гарно перемішати. Подавати цей салат на великих тарілках, одразу після приготування. Викласти салат шарами. Спершу ківі, потім ложку крабового м'яса в соусі, на нього кружальця дині та авокадо і знову м'ясо.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
318
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 1 огірок, 3 персика, половина червоної солодкої цибулі, 200г курячого філе, кілька листків салату чи пекінської капусти, оливкова олія, сіль, перець.
Соус: 2ст ложки винного оцту, 2ст ложки арахісової олії.
Приготування: Спочатку приготувати соус, змішати олію, оцет,посолити і поперчити. Куряче філе помити, нарізати кубиками і обсмажити в олії 10-15хв., щоразу помішуючи. Огірок почистити і нарізати тоненькими пластинками. Салат помити, висушити на серветці і порвати середніми шматочками. Персики помити і розрізати кожен на 8 скибочок. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями. Персики викласти на тарілочку, зверху огірки, салат, цибуля і філе, полити все соусом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
318
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 200г курячого філе, 150г фіолетової капусти, 100г голандського сиру, цибуля, майонез, сіль, перець за смаком.
Приготування: філе підсмажити і нарізати маленькими кубиками. Капусту нашаткувати, цибулю порізати тоненькими півкільцями, сир - натерти. Все змішати, посолити і поперчити та заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
253
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: Капуста білокачанна Ананаси консервовані М'ясо куряче Майонез, сіль, перець Свіжий огірок Цибуля маринована Консервований горошок
Приготування: пошаткувати капусту, нарізати великими шматками ананаси та курку, огірок порізати довгими смужками. Цибулю потрібно нарізати кружельцями, посипати сіллю та цукром, перем'яти та залишити на деякий час, щоб вона пустила сік. Всі інгредієнти ретельно перемішати, додати консервований горошок, спеції та майонез за смаком.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
311
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад:Капуста білокачанна Свіжі яблука Сир твердий Грецькі горіхи Майонез Сіль, перець
Приготування: пошаткувати капусту, яблука нарізати соломкою, додати підсмажені горіхи та майонез. Все ретельно перемішати, приправити спеціями за смаком, зверху посипати натертим сиром. Можна прикрасити зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
298
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Нам потрібно взяти: 400г ементальського сиру, 250г чорного винограду, 100г грецьких горіхів, 1головка цибулі, 1 пучок петрушки.
Для соуса: 30мл білого винного оцту, 3ст ложки масла із грецьких горіхів, сіль, перець чорний мелений, мускатний горіх. Приготування: Сир нарізати соломкою і покласти в миску. Додати виноград без кісточок, подрібнені горіхи і перемішати. Зелень пертушки і мілко подрібнену цибулю додати в салат. Салат полити соусом і перемішати.
Соус: Взбити густий соус із білого винного оцту, масла із грецьких горіхів, солі, меленого перцю і свіжо натертого мускатного горіха.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
258
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Нам потрібно взяти: 400г відвареної осетрини, 50г слабосоленої горбуши, 1ст ложка чорної ікри, 2 відварені картоплини, 2 свіжиг огірка, 2-3ст ложки сметани, 1 лимон, 3 листочка салату, по 1 пучку тархуна і регана, сіль. Рибу відварити. Картоплю і огірки порізаати кубиками, посолити і заправити сметаною. Все змішати і викласти гіркою у глибоку салатницю. Прикрасити зверху довгимишматочками відвареної риби., листям салату та зеленню. Горбушу порізати полосочками, згорнути колечками, в середину положити чорну ікру, і викласти їх біля підніжжя гірки салату. Зверху прикрасити маслинами та лимоном.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
305
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад: 300г слабосоленої сьомги, 10 перепелиних яєць, 150г помідори черрі, листя салату, петрушка, кріп, сухарики .
Соус: 100г гірчиці, 50г оливкового масла, 1ч ложка цукру, уксус. Приготування: Яйця і помідори нарізати половинками, сьомгу – соломкою, зелень подрібнити. Все змішати, викласти на листя салату, полити соусом, по бокам прикрасити сухариками
Категория:
Салати
|
Просмотров:
321
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |