Опис: Не дивлячись на велику кількість складників, смачно!
Складники: 2 картоплини 150 г шинки або копченої ковбаси 150 г ковбасного сиру 2 яйця 1 пекінська капуста 150 г консервованого горошку 200 г майонезу 3 зубчика часнику сіль, перець.
Приготування: Всі складники порізати кубиками, капусту - широкими пластинами, додати горошок, розчавлений часник, посолити, поперчити, заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
333
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 варених курячі стегна 150 г консервованого горошку 1 банка зелених оливок без кісточок 2 яйця 1 цибулина 200 г майонезу сіль, перець, кінза
Приготування: М'ясо (без шкіри) розібрати на волокна, оливки розрізати навпіл, цибулю порізати півкільцями, яйця - соломкою. Додати горошок, сіль, перець і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
297
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 3 морквини 400 г курячого філе 4 зубчики часнику 250 г майонезу сіль, перець, зелень, рослинна олія
Приготування: Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити в рослинній олії до м'якості і вистудити. Куряче філе відварити і порізати кубиками, додати моркву, вичавлений часник, сіль, перець, дрібно січену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
331
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 відварені курячі стегна 350 г твердого сиру 200 г маринованих шампіньонів 200 г консервованого горошку 250 г майонезу сіль, перець, зелена цибуля.
Приготування: М'ясо розібрати на волокна руками, сир натерти на крупній тертці, шампіньони нарізати шматочками, цибулю дрібно посікти. Додати горошок, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
304
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г відвареної яловичини 2 цибулини 200 г маринованих грибів 150 г майонезу бальзамічний оцет, сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю нарізати півкільцями, посолити, скропити бальзамічним оцтом і залишити на 15хв маринуватись. М'ясо і гриби нарізати шматочками, зелень мілко посікти, все змішати з цибулею, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
258
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г сосисок 250 г моркви 2 яйця 1 цибулина 120 г майонезу сіль, перець
Приготування: Сосиски, моркву і яйця відварити. (Моркву відварити в мундирі, а потім почистити.) Моркву і сосиски нарізати кружальцями, цибулю і яйця - півкружальцями. Все посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
394
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 - 7 картоплин 2 курячі грудки 1 манго Для заправки: 1 зубчик часнику 1 ст.л. каррі 1 скл натурального йогурту 3 ст.л. майонезу 1 ст.л. лимонного соку сіль, перець, зелень кінзи
Приготування: Картоплю відварити у мундирі, охолодити і порізати кубиками. Курячі грудки відварити, порізати соломкою. Манго також порізати соломкою. Всі складники змішати, посолити, поперчити і залити заправкою. Для заправки збити натуральний йогурт з майонезом, лимонним соком, каррі і січеною зеленю.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
266
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г шинки 200 г твердого сиру 4 стебла селери 1 болгарський перець 1 головка зеленого салату 4 ст.л. майонезу 1 ст.л. рослинної олії 1 ст.л. винного оцту 1ч.л. цукру сіль, перець, зелень петрушки і кінзи
Приготування: Листя салату викласти на блюдо. Почищений перець, сир і шинку порізати крупними кубиками, стебла селери - пластинками, петрушку дрібно посікти. Приготувати соус: змішати майонез, олію, оцет, цукор, сіль і перець. Викласти салат шарами у такому порядку: сир, шинка, перець, селера. Кожден шар полити соусом, а зверху салат притрусити січеною зеленню петрушки.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
275
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г шинки 2 огірка 1 пучок редиски 1 пучок зеленого салату 2 ст.л. каперсів 1 маринований огірок 1 ст.л. гірчиці 2 ст.л. винного оцту 4 ст.л. оливкової олії 100 мл бульйону
Приготування: Огірки і шинку порізати соломкою, редиску - кружальцями. Змішати все разом і викласти на листки салату. Полити все заправкою і притрусити січеною зеленню петрушки. Заправка: у блендері збити каперси, дрібно порізаний маринований огірок, гірчицю, оцет, олію і бульйон.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
227
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 150 г шинки 1 цибуля-порей 1 великий болгарський перець 3 помідора 2 ст.л. соняшникового насіння сіль, перець, зелень, рослинна олія
Приготування: Шинку порізати соломкою, помідори і перець - кубиками, цибулю-порей - кружальцями. Всі складники змішати і полити заправкою, подавати на листках салату. Заправка: змішати рослинну олію, обсмажене соняшникове насіння, сіль, перець і січену зелень (можна додати кілька крапель бальзамічного оцту).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
274
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |