Складники: 200 г шинки 1 невеличка (600 г) диня 100 г салату рукколи 50 г тертого твердого сиру 3 ст.л. бальзамічного оцту 6 ст.л. оливкової олії 0,5 ч.л. цукру сіль, перець, свіжий базилік
Приготування: Шинку порізати тонкою соломкою. З дині вирізати кульки за допомогою спеціальної ложечки. Салат порвати руками. Все змішати і заправити сіллю, перцем, цукром, олією і оцтом. Готовий салат притрусити тертим сиром і прикрасити листочками базиліку.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
269
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 150 г шинки 150 консервованого горошку 1 велика цибулина 100 г твердого сиру 1 упаковка чіпсів 1 ст.л. оцту або лимонного соку 200 г майонезу
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і замаринувати в солі з оцтом або з лимонним соком. На блюдо викласти у вигляді 4-х гірок по колу: порізану соломкою шинку, горошок, цибулю і тертий сир. Все полити сумішшю майонезу з зеленню. По центру викласти чіпси. Не змішувати!
Примітки: Не полінуйтесь і замість чіпсів посмажте і викладіть по центру картоплю-фрі.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
261
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г яловичого або свинного серця 2 яйця 1 цибулина 0,5 банки консервованої кукурудзи 250 г майонезу сіль, перець, кінза
Приготування: Серце відварити, зрізати потовщення і жир і потерти на крупній тертці разом з відвареними яйцями. Змішати з кукурудзою і порізаною кубиками цибулею. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Посипати посіченою кінзою.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
233
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 7 яєць 1 цибулина 1 копчена куряча грудка (або стегно) майонез сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в олії. Яйця збити з сіллю і перцем і посмажити кілька тоненьких омлетів (3-4), охолодити їх і порізати соломкою, додати куряче м\'ясо, теж порізане соломкою, дрібно січену зелень і смажену цибулю. Заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
266
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 копчених курячих стегна 1 корінь селери 1 болгарський перець 1 яблуко 1 цибулина 1 морквина 100 г чорносливу 2 ст.л. січених волоських горіхів 2 ст.л. винного оцту 0,5 скл майонезу
Приготування: Цибулю порізати кубиками, посолити, залити оцтом і залишити на 30хв. Моркву відварити у мундирі, охолодити і почистити. Яблуко почистити від шкірки і насіння. Корінь селери почистити і помити. Натерти на крупній тертці яблуко, моркву і селеру (все окремо). Чорнослив залити кип'ятком, через 2-3хв процідити, промити, просушити і порізати соломкою. Перець помити, почистити від насіння і порізати соломкою. Куряче м'ясо відділіти від кісток і порізати соломкою. Приготувати соус: змішати сметану, майонез, сіль і перець. Викласти салат шарами у такому порядку: - курятина - селера - яблуко - промаринована цибуля - перець - морква - чорнослив. Кожен шар змастити соусом. Зверху салат притрусити горіхами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
286
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г макарон 1 головка зеленого салату 150 г салямі 2 солених огірки майонез сіль, перець, зелень кропу і петрушки
Приготування: Макарони відварити у підсоленій воді, згідно до інструкції еа упаковці, відцідити і вистудити. Листя салату порвати руками або порізати не надто крупно, салямі і огірки порізати дрібною соломкою. Змішати всі компоненти, посолити, поперчити, додати січену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
254
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г макронів-спіральок 1 головка броколі 150 г копченої шинки 2 кореня селери 0,5 банки чорних маслин без кісточок 4 ст.л. майонезу сіль, перець, зелень
Приготування: Макарони відварити у підсоленій воді, згідно до інструкції на упаковці, відцідити і вистудити. Броколі розділити на суцвіття і відварити протягом 5хв у підсоленій воді, відцідити і також охолодити. Шинку и корінь селери порізати тонкою соломкою (корінь селери можна натерти на крупній тертці), маслини розрізати навпіл. Змішати макарони, броколі, шинку, корінь селери і маслини, посолити, поперчити салат і заправити майонезом. Подавати, притрусивши січеною зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
259
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячих філе 3 стебла селери 1 банка консервованих ананасів 0,5 скл січених волоських горіхів 150 г майонезу 1/3 ч.л. карі 2 ст.л. рослинної олії сіль, перець
Приготування: Куряче філе обсмажити в олії на сильному вогні до золотистого кольору (не пересушувати!), вистудити і порізати крупними кубиками. Ананаси процідити і теж порізати кубиками. Стебла селери порізати шматочками, додати кубики курячого філе і ананасів і січені горіхи. Майонез змішати з каррі і 2 ст.л. соку з ананасів. Салат посолити, поперчити і заправити майонезною заправкою.
Примітки: Можна у заправці замість майонезу використати оливкову олію і сік 1 лимона або лайма.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
268
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г курячого філе 400 г маринованих грибів 1 скл волоських горіхів 200 г майонезу зелень цибулі і петрушки сіль, перець
Приготування: Відварене філе розібрати на волокна, додати порізані соломкою гриби і дрібно січені горіхи і зелень. Все посолити, поперчити і заправити майонезом
Категория:
Салати
|
Просмотров:
252
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячих філе 0,5 банки чорних маслин без кісточок 200 г шампіньйонів 2 помідора 1 салатна цибулина 1 пучок салату рукола 2 ст.л. лимонного соку 3-4 ст.л. оливкової олії сіль, перець
Приготування: Філе відварити, охолодити і порізати крупними кубиками. Салат рукола промити. Маслини розрізати навпіл, помідори порізати шматочками. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити у 2ст.л. олії разом зі шматочками шампіньйонів, охолодити. Змішати філе, маслини, помідори, смажені гриби і руколу, полити заправкою і перемішати. Для заправки змішати сіль, перець, лимонний сік і решту олії (за бажанням можна додати дрібку цукру).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
237
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |