Складники: 2 апельсина 1 банан 100 г сушеного інжиру 100 г кураги 100 г чорносливу 100 г шматочків консервованого ананасу 150 г ассорті з горіхів (волоських, арахісу, фісташок) 50 мл коньяку
Приготування: 1 апельсин і банан почистити і порізати кубиками. Сухофрукти помити і порізати соломкою. Горіхи крупно посікти. З 2-го апельсину приготувати свіжий сік. Змішати апельсин, банан, сухофрукти, ананас і горіхи. Апельсиновий сік змішати з коньяком і полити цією заправкою салат.
Складники: 1 кг яблук 3-4 ст.л. цукру 25 г швидкорозчинного желатину 1/2 скл гарячої кип\'яченої води 1 ст.л. лимонного соку
Приготування: Яблука порізати скибочками, викласти у каструлю, долити 2-3 ст.л. води і тушити, поки яблука не зм'якнуть. Желатин розчинити у воді і вистудити (але не давати застигати). Яблука протерти через сито, додати цукор, лимонний сік, влити желатин і збити міксером. Як тільки утвориться пишна піна, мус розлити у креманки і охолодити.
Приготування: Яблука помити, почистити від насіння і шкірки, порізати на шматочки. Вишневий сік змішати з цукром, закип'ятити, занурити в сироп яблука і варити протягом 10хв. Мед змішати з корицею і яблучним соком і довести до кипіння. Яблука вийняти з сиропу, виклаcти на десертні тарілки, влити поруч 1 ст.л. медового сиропу, 1 ст.л. йогурту і викласти кілька горішків.
Складники: 4 жовтки 500 мл вершків жирністю не менше 30% 200 г цукру 50 мл води 100 г шоколаду
Приготування: Жовтки розтерти з цукром на водяній бані до білого кольору. Решту цукру змішати з водою і довести до кипіння (не кип'ятити). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з сиропом. Обережно влити шоколадну масу в жовтки і змішати разом. Вершки збити на круту піну і обережно змішати з шоколадно-жовтковою масою.
Складники: 300 г чорного шоколаду 800 мл вершків (не менше, ніж 30% жирності) 100 г цукру - пудри 2 ст. л. швидкорозчинного желатину 1 скл ягід смородини
Приготування: 2/3 вершків збити з цукром на круту піну. Решту вершків підігріти з шоколадом, суміш охолодити. Желатин розчинити у невеликій кількості води. У збиті вершки, обережно помішуючи, влити шоколад, потім желати, всипати 3/4 всіх ягід. Розлити мусс у форми і залишити у холодильнику на 3 - 4 години. Подавати, посипавши рештою ягід.
Складники: 200 г чорного шоколаду 50 мл міцної кави 5 яєць 0,5 скл цукру 0,5 скл вершків з жирністю не менше 30%
Приготування: Білки відділити від жовтків. Білки збити на круту піну. Жовтки розтерти з цукром. Вершки також збити до утоврення стійкої пишної піни. Шоколад розтопити на водяній бані, влити каву і жовтки і ретельно перемішати. Додати збиті білки і вершки і обережно вимішати до утворення однорідної маси. Розкласти мусс у креманки, затягнути зверху харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 3-4 години.
Складники: 300 г чорного шоколаду 100 мл молока 300 мл вершків (з жирністю не менше 30%) 50 мл коньяку фрукти, печиво
Приготування: Чорний шоколад подрібнити. Молоко змішати з вершками, шоколадом і коньяком і нагрівати, неперервно помішуючи, поки суміш не стане однорідною. Перелити гарячу шоколадну масу у керамічну посудину. Фрукти помити, якщо потрібно, то почистити від шкірки і насіння, розрізати на шматочки і разом з печивом викласти на блюдо. Подати до столу фрукти і шоколадну масу. Наколювати фрукти і печиво виделками з довгими ручками і занурювати в гарячу шоколадну суміш.
Складники: 200 г чорного шоколаду 1 скл молока 4 ст.л. цукру 0,5 л вершків (30% жирності) 1 пакетик ванільного цукру 4 ст.л. січених волоських горіхів
Приготування: Шоколад розкришити на шматочки і розтопити на водяній бані або у мікрохвильовій печі. Молоко довести до кипіння і тоненькою цівкою, неперервно помішуючи, влити в шоколад. Всипати в шоколадно-молочну суміш цукор і ванільний цукор, ретельно перемішати і довести до кипіння. Зняти суміш з вогню і вистудити. Вершки збити на круту піну, додати до збитої маси шоколадну і ретельно перемішати. Викласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин. Подавати, притрусивши січеними горіхами.
Складники: 200 г чорносливу без кісточок 100 г кисломолочного сиру 2 ст.л. цукру 3 - 4 ст.л. січених волоських горіхів 1 ст.л. шоколадного лікеру 0,5 пакетика ванільного цукру
Приготування: Чорнослив залити кип'ятком і залишити на 10 хв, відцідити і злегка обсушити. Сир протерти крізь сито, додати цукор, ванільний цукор і ретельно все перемішати. Сирковою масою нафарширувати чорнослив і викласти його на змащений маслом лист. Запікати протягом 10хв при 180 градусах. Готовий чорнослив полити лікером і притрусити січеними горіхами. Подавати до толу гарячим.
Складники: 4 упаковки желе з різними смаками 0,5 л вершків (не менше, ніж 30% жирності) 2 ст.л. цукру-пудри 1 банка консервованих персиків 1 гроно білого винограду без кісточок
Приготування: Кожен вид желе приготувати згідно до інструкції на упаковці, використовуючи половину вказаної норми води. Залити кожен вид желе у окрему посудину і залишити в холодильнику до тих пір, поки желе не почне застигати. Вершки збити з цукром-пудрою на густу піну і поділити на 4 частини. Від кожного виду желе відділити половину і змішати з 1/4 частиною частиною желе. Залити десерт у посудину чергуючи желе з вершками і без. Зверху десерт прикрасити консервованими персиками і половинками виноградом і залишити в холодильнику до повного застигання.
текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст текст
Топ пользователей
Делала причёску два часа. Потом пошла на свидание. Вот он уже меня трогает за волосы, хочет поцеловать.. И тут я ору: - "убери руки бляяяя!" Он так бедный испугался :DD
PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы.
Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.
Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.
История возникновения статусов История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей.
После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент.
Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».
Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.