Складники: 2 апельсина 1 банан 100 г сушеного інжиру 100 г кураги 100 г чорносливу 100 г шматочків консервованого ананасу 150 г ассорті з горіхів (волоських, арахісу, фісташок) 50 мл коньяку
Приготування: 1 апельсин і банан почистити і порізати кубиками. Сухофрукти помити і порізати соломкою. Горіхи крупно посікти. З 2-го апельсину приготувати свіжий сік. Змішати апельсин, банан, сухофрукти, ананас і горіхи. Апельсиновий сік змішати з коньяком і полити цією заправкою салат.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
254
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 кг яблук 3-4 ст.л. цукру 25 г швидкорозчинного желатину 1/2 скл гарячої кип\'яченої води 1 ст.л. лимонного соку
Приготування: Яблука порізати скибочками, викласти у каструлю, долити 2-3 ст.л. води і тушити, поки яблука не зм'якнуть. Желатин розчинити у воді і вистудити (але не давати застигати). Яблука протерти через сито, додати цукор, лимонний сік, влити желатин і збити міксером. Як тільки утвориться пишна піна, мус розлити у креманки і охолодити.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
325
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 яблук 0,5 л вишневого соку 4 ст.л. цукру 150 г почищених волоських горіхів 0,5 скл солодкого йогуруту 1 скл яблучного соку 3 ст.л. меду дрібка кориці
Приготування: Яблука помити, почистити від насіння і шкірки, порізати на шматочки. Вишневий сік змішати з цукром, закип'ятити, занурити в сироп яблука і варити протягом 10хв. Мед змішати з корицею і яблучним соком і довести до кипіння. Яблука вийняти з сиропу, виклаcти на десертні тарілки, влити поруч 1 ст.л. медового сиропу, 1 ст.л. йогурту і викласти кілька горішків.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
290
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 жовтки 500 мл вершків жирністю не менше 30% 200 г цукру 50 мл води 100 г шоколаду
Приготування: Жовтки розтерти з цукром на водяній бані до білого кольору. Решту цукру змішати з водою і довести до кипіння (не кип'ятити). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з сиропом. Обережно влити шоколадну масу в жовтки і змішати разом. Вершки збити на круту піну і обережно змішати з шоколадно-жовтковою масою.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
270
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г чорного шоколаду 800 мл вершків (не менше, ніж 30% жирності) 100 г цукру - пудри 2 ст. л. швидкорозчинного желатину 1 скл ягід смородини
Приготування: 2/3 вершків збити з цукром на круту піну. Решту вершків підігріти з шоколадом, суміш охолодити. Желатин розчинити у невеликій кількості води. У збиті вершки, обережно помішуючи, влити шоколад, потім желати, всипати 3/4 всіх ягід. Розлити мусс у форми і залишити у холодильнику на 3 - 4 години. Подавати, посипавши рештою ягід.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
237
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г чорного шоколаду 50 мл міцної кави 5 яєць 0,5 скл цукру 0,5 скл вершків з жирністю не менше 30%
Приготування: Білки відділити від жовтків. Білки збити на круту піну. Жовтки розтерти з цукром. Вершки також збити до утоврення стійкої пишної піни. Шоколад розтопити на водяній бані, влити каву і жовтки і ретельно перемішати. Додати збиті білки і вершки і обережно вимішати до утворення однорідної маси. Розкласти мусс у креманки, затягнути зверху харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 3-4 години.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
278
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г чорного шоколаду 100 мл молока 300 мл вершків (з жирністю не менше 30%) 50 мл коньяку фрукти, печиво
Приготування: Чорний шоколад подрібнити. Молоко змішати з вершками, шоколадом і коньяком і нагрівати, неперервно помішуючи, поки суміш не стане однорідною. Перелити гарячу шоколадну масу у керамічну посудину. Фрукти помити, якщо потрібно, то почистити від шкірки і насіння, розрізати на шматочки і разом з печивом викласти на блюдо. Подати до столу фрукти і шоколадну масу. Наколювати фрукти і печиво виделками з довгими ручками і занурювати в гарячу шоколадну суміш.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
292
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г чорного шоколаду 1 скл молока 4 ст.л. цукру 0,5 л вершків (30% жирності) 1 пакетик ванільного цукру 4 ст.л. січених волоських горіхів
Приготування: Шоколад розкришити на шматочки і розтопити на водяній бані або у мікрохвильовій печі. Молоко довести до кипіння і тоненькою цівкою, неперервно помішуючи, влити в шоколад. Всипати в шоколадно-молочну суміш цукор і ванільний цукор, ретельно перемішати і довести до кипіння. Зняти суміш з вогню і вистудити. Вершки збити на круту піну, додати до збитої маси шоколадну і ретельно перемішати. Викласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин. Подавати, притрусивши січеними горіхами.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
286
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г чорносливу без кісточок 100 г кисломолочного сиру 2 ст.л. цукру 3 - 4 ст.л. січених волоських горіхів 1 ст.л. шоколадного лікеру 0,5 пакетика ванільного цукру
Приготування: Чорнослив залити кип'ятком і залишити на 10 хв, відцідити і злегка обсушити. Сир протерти крізь сито, додати цукор, ванільний цукор і ретельно все перемішати. Сирковою масою нафарширувати чорнослив і викласти його на змащений маслом лист. Запікати протягом 10хв при 180 градусах. Готовий чорнослив полити лікером і притрусити січеними горіхами. Подавати до толу гарячим.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
299
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 упаковки желе з різними смаками 0,5 л вершків (не менше, ніж 30% жирності) 2 ст.л. цукру-пудри 1 банка консервованих персиків 1 гроно білого винограду без кісточок
Приготування: Кожен вид желе приготувати згідно до інструкції на упаковці, використовуючи половину вказаної норми води. Залити кожен вид желе у окрему посудину і залишити в холодильнику до тих пір, поки желе не почне застигати. Вершки збити з цукром-пудрою на густу піну і поділити на 4 частини. Від кожного виду желе відділити половину і змішати з 1/4 частиною частиною желе. Залити десерт у посудину чергуючи желе з вершками і без. Зверху десерт прикрасити консервованими персиками і половинками виноградом і залишити в холодильнику до повного застигання.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
374
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 кг абрикосів або персиків 1 скл сметани 2 ст.л. цукру-пудри 250 г кисломолочного сиру 3 ст.л. січених волоських горіхів 2 ч.л. меду дрібка кориці
Приготування: Сметану збити з цукром до утворення пухкої маси, протерти сир крізь сито і з'єднати зі сметаною, додати мед і перемішати. Персики або абрикоси помити, розрізати навпіл, вийняти кісточку, половинки персиків розрізати на 2 - 3 частини. У вогнетривку форму викласти сметанково-сирковий крем, зверху - розкласти фрукти, посипати січеними горіхами і запікати при 130 - 140 градусах, поки крем не зарум'яниться. Подавати, охолодивши і притрусивши корицею.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
280
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 скл холодного кип\'яченого молока 400 г нежирного кисломолочного сиру 1 ст.л. цукру-пудри 3 жовтки 150 г вершкового масла 2 ст.л. желатину 0,5 скл. води 1 пакетик желе улюбленого смаку ванілін, ізюм, курага, цукати, лимонна цедра.
Приготування: Желе приготувати, згідно до інструкції на упаковці, додавши на 100мл менше води. Залити у невисоку форму, а, коли застигне, нарізати кубиками. Желатин розчинити у 0,5скл води. Сир змішати з молоком, цукром, жовтками, маслом. Додати ізюм, курагу, цукати, ванілін, лимонну цедру (складники вибирайте за власним смаком). Ввести розпущений желатин, добре розмішати. Наприкінці всипати кубики готового желе і дуже акуратно перемішати. Залити у форму і охолодити протягом 3-4 годин.
Примітки: Найкраще все збити у блендері, а тоді додати сухофрукти і кубики желе. Якщо не маєте блендера, сир слід протерти через густе сито.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
357
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл смаженого фундука 150 г цукру 3 ст.л. води 3 яйця 400 мл вершків жирністю не менше 30% дрібка солі
Приготування: 100 г цукру залити водою і зварити карамель, всипати фундук, ретельно змішати і викласти на змащений маслом лист. Коли маса застигне змолоти карамелізований фундук у блендері. Жовтки розтерти з рештою цукром до білого кольору. Вершки збити на круту піну. Окремо збити білки з дрібкою солі. Обережно змішати вершки, білки, жовтки і розмелений фундук. Перекласти масу у форму для заморозки і охолоджувати не менше 6 годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
289
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г полуниці 1 апельсин 150 г цукру 700 мл вершків жирністю не менше 30% 3 білка 60 мл апельсинового лікеру
Приготування: Цедру апельсина натерти на дрібній тертці, а з самого фрукта вичавити сік. Полуницю порізати на 4 частини, всипати половину цукру і цедру, влити апельсиновий сік і протягом 2-3хв відварити. Охолодити полуничну масу і збити блендером. Білки збити з дрібкою солі на круту піну. Вершки збити з рештою цукру і обережно змішати з полуничним пюре і збитими білками. Викласти масу у форму для заморозки і охолоджувати протягом 6-8годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
302
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 скл рису 0,5 л молока 1 скл вершків (з жирністю не менше 30%) 300 г фруктів або ягід 3 ст.л. цукру 200 мл фруктового або ягідного соку 3 ст.л. швидкорозчинного желатину дрібка солі фруктовий сироп
Приготування: Промитий рис всипати в гаряче підсолене молоко і варити на маленькому вогні під покришкою протягом 30хв. Готовий рис зняти з вогню, додати цукор, розмішати і охолодити в холодильнику. Сік підігріти (не кип'ятити!) і розчинити у ньому желатин, охолодити до кімнатної температури. Вершки збити на круту піну. Змішати охолоджений рис, збиті вершки, сік з желатином, порізані фрукти або ягоди. Форму наповнити одержаною масою і залишити в холодильнику до повного застигання. Перед подаванням до столу форму на кілька секунд занурити у гарячу воду і викласти бабку на блюдо, полити будь-яким фруктовим сиропом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
251
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 750 г полуниць 1 лимон 1 скл цукру-пудри
Приготування: Лимон помити, залити гарячою водою і витримати у воді кілька хвилин, просушити і збити у блендері разом з цукром-пудрою до однорідного пюре. Окремо збити у блендері перебрані помиті полуниці. Змішати разом лимонне і полуничне пюре, перелити в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
234
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г білого шоколаду 0,5 кг полуниць 50 мл вершків 4 яйця 2 ст.л. швидкорозчинного желатину 100 мл гарячої кип\'яченої води
Приготування: Розчинити желатин у гарячій воді, вистудити (не охолоджувати до застигання). Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Жовтки відділити від білків, жовтки розтерти з шоколадом. Білки збити на круту піну. Вершки також збити. Полуниці протерти крізь волосяне сито дерев'яною ложкою, додати шоколадну масу і розчинений желатин і ретельно змішати. Обережно вимішати зі збитими вершками, а наприкінці ввести збиті білки. Розлити у креманки залишити в холодильнику для застигання.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
264
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 500 г полуниць 20 г швидкорозчинного желатину 200 мл десертного білого вина 6 жовтків 0,5 скл цукру 1 скл вершків з жирністю не менше 30% м\'ята і полуниця для оздоблення
Приготування: Полуницю помити, просушити і блендером приготувати з ягід пюре. Желатин розчинити у 50 мл гарячої кип'яченої води, охолодити до кімнатної температури і разом з вином змішати з полуницею. Жовтки розтерти з цукром на водяній бані до утворення пухкої маси. Вершки збити на круту піну. Обережно змішати полуничну масу, жовтки і вершки. Перелити десерт у формочки і залишити у холодильнику не менше, ніж на 4 години.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
261
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 500 г полуниці 2 ст.л. лимонного соку 50 г цукру 50 г вишневого лікеру 2 ст.л. жирної густої сметани
Приготування: Ягоди промити, обсушити і розрізати навпіл. Половину ягід порізати, засипати цукром, залити лимонним соком і варити протягом 2хв. Охолодити масу і збити блендером, змішати полуничне пюре з лікером. Решту ягід розрізати навпіл, розкласти у тарілки, полити сиропом викласти зверху по 0,5 ст.л. сметани.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
299
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 кг персиків 1 лимон 1 скл цукру 1 скл ягід малини 1 ст.л. цукру - пудри м\'ята
Приготування: Персики зплити кип'ятком, відразу відцідити, зняти шкірку, розділити навпіл і вийняти кісточку. З лимону відтиснути сік. Збити у блендері персики, цукор і лимонний сік. Перелити масу в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.. Малину полити рештою лимонного соку і притрусити цукром-пудрою. Проварити протягом 5хв і протерти крізь сито. Викласти шербет у вигляді кульок у креманки і полити малиновим соусом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
288
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 персика 200 г пломбіру 4 ст.л. меду 3 ст. л. води 2 ст.л. цукру 2 невеликі апельсини 100 г обсмаженого арахісу
Приготування: Персики опустити в кип'яток на 10сек, а потям зразу в холодну воду. Коли фрукти вистигнуть, зняти шкірку, розрізати навпіл і вийняти кісточку. З апельсинів відтиснути сік. Зварити соус: змішати разом цукор, мед, апельсиновий сік і воду, всипати арахіс і ретельно розмішати. Наuрівати на маленькому вогні, помішуючи, поки увесь цукор не розxиниться, викласти у соус персики і довести до кипіння. Вистудити, викласти на тарілки по 2-ві половинки персиків і по 1-ій кульці морозива.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
252
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 яйця 3 білки 100 г молочного шоколаду 100 г чорного шоколаду 100 г білого шоколаду 300 мл гарячої кип\'яченої води 50 г швидкорозчинного желатину 1 ст.л. какао 1 ст.л. лимонного соку
Приготування: Желатин розчинити у гарячій воді, вистудити (не охолоджувати до застигання) і поділити на 3 частини. Кожен вид шоколаду окремо розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. В шоколад кожного виду додати по 1/3 частині желатину, до чорного шоколаду додати какао-порошок, до білого - лимонний сік, кожну масу старанно перемішати. Білки відділити від жовтків. В чорний і молочний шоколад додати по 2 жовтки. Білки збити на круту піну і поділити на 3 частини. До кожної шоколадної маси додати третину білків, ретельно перемішати і залити у форму шарами. Охолоджувати не менше 5 годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
288
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г ківі 4 ст.л. цукру 1,5 скл гарячої кип\'яченої води 25 г желатину
Приготування: Ківі розім'яти товкачиком, долити воду, довести до кипіння і процідити (пюре залишити). У гарячу рідину додати цукор і всипати желатин, добре розмішати, поки желатин не розчиниться. Коли суміш охолоне, додати пюре і збити міксером на пишну піну, розлити у креманки і вистудити.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
298
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г білого шоколаду 200 г лісових ягід 4 яйця 125 г збитих вершків 75 г цукру
Приготування: Ягоди збити блендером до однорідного пюре. Відділити білки від жовтків. Шоколад подрібнити і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додати ягідне пюре і жовтки до шоколадної маси і ретельно перемішати. Білки збити з цукром на круту піну. Обережно змішати шоколадно-ягідну суміш, збиті білки і збиті вершки, розкласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
228
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 600 г ягід (малина, суниця, полуниця) 5 білків 1 скл цукру 1 скл вершків (30% жирності) 100 мл води
Приготування: Цукор залити водою, зварити сироп і вистудити його (сироп варити до появи піни). Ягоди перебрати, помити і збити у блендері. Білки збити з дрібкою солі на круту піну. Вершки збити теж, поки не загуснуть. Змішати разом білки і вершки, додати ягідну масу і сироп і обережно розмішати. Суміш розкласти у формочки і заморожувати в морозильній камері протягом 3 - 4 годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
325
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл борошна 1 скл молока 2 яйця 2 апельсина 2 - 3 ст.л. цукру 2 ст.л. вершкового масла 1 паличка кориці 50 мл коньяку 200 г пломбіру 50 г тертого шоколаду Приготування: В борошно вибити яйця, додати дрібку солі і, неперервно інтенсивно збиваючи, щоб не утворювалися грудочки, влити молоко. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на виделку. Спекти млинці з одержаного тіста. Апельсини почистити від шкірки і зняти плівки з м'якоті. Масло розтопити на сковорідці, всипати цукор і варити разом, поки не утвориться карамель (суміш не почне темніти). Додати м'якоть апельсинів, корицю і варити усе 3-5хв. Млинці притрусити тертим шоколадом і скласти вчетверо. Покласти на сковорідку з апельсиновим соусом і готувати під покришкою по 3хв з кожного боку на максимальному вогні, влити коньяк і, як тільки загориться і алкоголь повністю згорить, зняти з вогню. Викласти млинці на тарілки разом з апельсиносим соусом і гарнірувати десерт
...
Читать дальше »
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
282
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 кг пісочного печива 150 г вершкового масла 150 г рідкого меду 1 скл січеного мигдалю (або мигдальних пластівців)
Приготування: Масло розтопити. Печиво змолоти на м'ясорубці або подрібнити у блендері. Влити в одержане борошно тепле масло і мед і вимісити тісто. Сформувати з тіста кульки. Мигдаль подрібнити і запанірувати ньому медові кульки. Викласти їх на папір для випічки і залишити в холодильнику на годину.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
315
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл вершків (з жирністю не менше 30%) 2 білки 4 лимона 50 мл горілки 1 пакетик ванільного цукру 50 г цукру - пудри
Приготування: Лимонну цедру натерти на мілкій тертці, з лимонів відтиснути сік. Половину соку заморозити у формочках для льоду, решту соку збити з білками. Вершки збити на круту піну з цукром-пудрою і ванільним цукром, змішати з білками і лимонною цедрою. Кубики замороженого соку збити у блендері, змішати з горілкою і обережно ввести у вершки. Подавати у бокалах, прикрасивши листочками м'яти.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
280
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 скл вершків (з жирністю не менше 20%) 3 жовтки 2 ст.л. цукру 1 пакетик ванільного цукру 1 ст.л. коричневого цукру
Приготування: Жовтки розтерти з цукром, поки не побіліють. Вершки довести до кипіння і гарячими, неперервно помішуючи, влити до жовтків. процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 160 градусах протягом 25-30 хвилин. Крем охолодити, посипати коричневим цукром і обпалити спеціальним газовим пальником (або поставити на 2хв високо під максимально розігрітий гриль) для утворення рум'яної скоринки.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
275
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 3 скл вершків 1 ч.л. лимонної цедри 1 ч.л. ванільного цукру 6 жовтків 150 г цукру - пудри Для карамелі: 100 г цукру 1 ст.л. води
Приготування: Жовтки розтерти з цукром-пудрою, додати ванільний цукор і цедру. Неперервно помішуючи, влити гарячі вершки, процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 170 градусах протягом 30 хвилин. Приготувати карамель: цукор залити 1 ст.л. води і розтопити на маленькому вогні, варити до золотистого кольору. залити карамеллю крем і охолодити.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
267
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 3 яблука 150 г цукру 2 яєчних білка 2 ст. л. борошна 3 ст.л. вершкового масла 3 ст.л. насіння сезаму (кунжуту)
Приготування: Яблука почистити від насіння і шкірки і розрізати кожне на 6 - 8 частин. Борошно просіяти і розтерти з білками і холодною водою до консистенції густої сметани (воду додавати по 1 ст.л. поступово). Яблука змочити у клярі і обсмажити у 2 ст.л. вершкового масла до утворення золотистої шкірочки. Решту масла розтопити на сковорідці, додати цукор і прогрівати, неперервно помішуючи, поки не утвориться карамель. Яблука опустити у карамель, притрусити сезамом і прогріти все разом протягом 1хв.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
291
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 ст.л. лікеру \"Амаретто\" 100 мл міцної кави 50 г цукру-пудри 3 жовтки 300 мл вершків жирністю не мешне 30% 40 г січеного мигдалю
Приготування:
Каву змішати з лікером. Жовтки розтерти з цукром-пудрою до білого кольору і змішати з кавою. Білки збити на круту піну. Вершки збити окремо від білків. Обережно змішати білки, жовтки, вершки і мигдаль. Викласти масу у форму для заморозки і заморожувати протягом 6-8 годин.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
343
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 40 г швидкорозчинного желатину 400 г полуниць 1 л натурального йогурту 150 г цукру-пудри 100 мл гарячого кип\'яченого молока 50 мл гарячої кип\'яченої води збиті вершки, листочки м\'яти
Приготування: Полуниці протерти крізь волосяне сито дерев'яною ложкою. Желатин розчинити у суміші гарячої води з гарячим молоком, вистудити і змішати з полуничним пюре. Йогурт збити з цукром пудрою і влити в полуничну масу. Перемішати і розлити у креманки, залишити застигати у холодильнику. Подавати, прикрасивши збитими вершками, цілими ягодами полуниці і листочками м'яти.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
267
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 л йогурту 100 г цукру 5 лимонів 25 г швидкорозчинного желатну
Приготування: Зрізати лимонну шкірку, залити її 0,5л води і варити протягом 15 хв, влити лимонний сік і процідити. У гарячий відвар всипати цукор і швидкорозчинний желатин і помішувати, поки все не розчинеться. Суміш вистудити, йогурт збити виделкою, вливаючи тонкою цівкою лимонний сироп. Розлити желе у форми і залишити в холодильнику на 3-4 години. Подавати з ягідним сиропом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
235
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 упаковка желе з ківі або агрусу (зеленого кольору) 400 мл натурального йогурту 4 ст.л. цукру-пудри 2 ст. л. швидкорозчинного желатину 5 - 6 середніх абрикосів 1 скл перебраного аґрусу 100 мл гарячої кип\'яченої води
Приготування: Желе приготувати, використовуючи 3/4 від тієї кількості води, що вказана в інструкції на упаковці. Аґрус і абрикоси помити. У абрикос видалити кісточки і розрізати кожну на 6 частин. На дно креманок викласти аґрус і шматочки абрикос і залити желе. Залишити в холодильнику до повного застигання. Желатин розчинити у гарячій перекип'яченій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою і, не припиняючи збивання, влити желатин. Залити йогуртовою сумішшю застигле желе і знову залишити для застигання у холодильнику. Подавати, прикрасивши листочками м'яти або шоколадною стружкою.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
250
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 8 яблук 250 г кисломолочного сиру 2 ст.л. ізюму 1 яйце 50 г цукру 2 ст.л. меду
Приготування: Яблука помити і вибрати серединку. Сир змішати з яйцем, цукром і ізюмом. Яблука нафарширувати сирною масою і запікати в духовці до м'якості. Подавати, поливши медом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
303
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 солодкі здобні булочки 1 кг яблук 3 жовтки 0,5 л молока 2 ст.л. вершкового масла 1 ст.л. швидкорозчинного желатину 3 ст.л. цукру 1 пакетик ванільного цукру коктейльні вишеньки
Приготування: Жовтки розтерти з половиною цукру. Молоко змішати з ванільним цукром і довести до кипіння, зняти з вогню і злегка охолодити. Неперервно збиваючи, влити молоко у жовтки. Молочно-яєчну суміш готувати, неперервно помішуючи, на водяній бані протягом 10-12хв. Желатин розчинити у 100мл гарячої кип'яченої води і змішати з кремом. Яблука почистити від насіння і шкірки, притрусити рештою цукру і тушкувати у вершковому маслі до м'якості. Булочки порізати кубиками. Змішати яблука, кубики булки і крем. Заповнити одержаною масою форму і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити коктейльними вишеньками.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
260
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 л сухого шампанського 2 ст.л. желатину 4 жовтки 1 скл вершків (не менше, ніж30% жирності) 0,5 скл цукру - пудри 1/3 скл мелених горіхів 100 мл гарячої кип\'яченої води
Приготування: Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Жовтки розтерти з цукром-пудрою до білого кольору, неперервно помішуючи, влити шампанське і желатин. Вершки збити на круту піну і половину ввести в желейну масу. Розлити десерт в креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити рештою вершків і притрусити горішками.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
268
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 мл білого сухого вина 2 ст.л. швидкорозчинного желатину 200 мл гарячої кип\'яченої води 5 ст.л. цукру сік 2 лимонів 1 упаковка заварного крему
Приготування: Желатин розчинити у воді. Вино змішати з лимонним соком і цукром і довести до кипіння. Розчинений желати змішати з винним сиропом, розлити у форми і швидко охолодити. Приготувати заварний крем згідно до інструкції на упаковці. Викласти крем на блюдця і вистудити так, щоб крем застиг. Форми з желе опустити на кілька секунд в гарячу воду і викласти желе на крем.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
264
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники:
0,5 кг ревеню
1 скл цукру
150 мл гарячої кип\'яченоъ води
1 пакетик (25 г) швидкорозчинного желатину
1 скл вершків з жирністю не менше 30%
2 ст.л. цукру-пудри
дрібка ваніліну
Приготування: Стебла ревеню почистити, порізати на шматочки, додати цукор і 2 ст.л. води і тушкувати під покришкою до м'якості. Желатин розчинити у решті води і влити до ревеню. Викласти масу у креманки і залишити на холоді до повного застигання. Вершки збити на круту піну з цукром-пудрою і ваніліном і викласти на желе з допомогою кондитерського мішечка.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
302
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 кг кисломолочного сиру 0,5 скл січеного фундуку (лісового горіху) 1 банка консервованих абрикос 1 ст.л. вершкового масла 100 мл молока 2 ст.л. какао 2 ст.л. цукру-пудри листочки м\'яти Приготування: Горіхи обсмажити у вершковому маслі, зняти з вогню і охолодити. Консервовані абрикоси відцідити і одержаний сироп збити з молоком, сиром і цукром-пудрою. Абрикоси дрібно посікти і розділити на 2 частини. Сиркову масу також розділити на дві частини. До однієї частини сиркової маси додати половину січених абрикосів, а до другої - какао. Кожну масу старанно перемішати. Решту абрикосів змішати з січеними горіхами. Викласти десерт у креманки у такому порядку: сиркова маса з абрикосами, сиркова маса з какао, горіхово-абрикосова суміш. Охолодити десерт, перед подаванням прикрасити листочками м'яти. Примітки: Якщо полюбляєте желейні десерти, то у гарячому молоці слід розчинити 2 ст.л. швидкорозчинного желатину, вистудити до кімнатної т
...
Читать дальше »
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
241
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 банани 2 ст.л. коньяку 30 г шоколаду 75 г молока 80 г збитих вершків
Приготування: Обчищені банани викласти у скляну вогнестійку форму, полити коньяком і запікати у духовці при температурі 160 градусів прготягом 15 хв. Перекласти на тарілку (по 1 банану на порцію) і полити залишками коньяку (якщо весь коньяк випарувався, то капнути свіжого). Приготувати соус: молоко закип'ятити, шоколад розтопити на водяный бані або в мікрохвильовій печі. Розтоплений шоколад змішати з молоком і полити соусом банани. Прикрасити збитими вершками.
Примітки: За бажанням можна посипати десерт січеними горіхами: волоськими або арахісом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
274
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г кисломолочного сиру 100 мл вершків 3 ст.л. цукру - пудри 1 пакетик ванільного цукру 3 ст.л. швидкорозчинного желатину 100 г кокосової стружки консервовані персики
Приготування: Желатин розчинити у 6 ст.л. гарячої кип'яченої води, старанно розмішати і охолодити до кімнатної температури. Сир збити у блендері з вершками, цукром-пудрою і ванільним цукром, влити желатин і знову збити. Всипати кокосову стружку і ретельно розмішати. Наповнити сирковою масою скляночки об'ємом 100 мл і залишити у холодильнику до повного застигання. Перед подаванням опустити скляночки в гарячу воду на кілька секунд і викласти готові гірки на десертні тарілки. Прикрасити кожен десерт половинками консервованих персиків.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
305
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 шт плодів хурми 1 скл молока 100 мл вершків (з жирністю не менше 30%) 50 мл міцної натуральної кави 3 ст.л. цукру 3 ст.л. ванільного цукру 2 жовтки 1 ч.л. вершкового масла 1 ст.л. борошна 3 ст.л. рому
Приготування: Приготувати крем: цукор залити 1 ст.л. води і прогрівати на маленькому вогні, поки цукор на розчиниться і не утвориться карамель. Влити гаряче кип'ячене молоко і гарячу каву. Жовтки розтерти з борошном, і, неперервно помішуючи, додати заварену кофейну суміш. Помішуючи, варити крем протягом 10 хв до загустіння. Додати масло і вистудити (час від часу помішувати). Хурму почистити від шкірки і насіння і збити у блендері з ромом. Вершки збити з ванільним цукром на круту піну. В бокали викласти пюре з хурми, зверху - кофейний крем, прикрасити збитими вершками.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
271
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 ст.л. мюслі або глазурованих пластівців 8 ст.л. йогурту 1 банан 1 ч.л. тертий шоколад
Приготування: У бокал викласти 1 ст.л. глазурованих пластівців або мюслі, полити 2 ст.л. йогурту, зверху викласти кружальця банану. Далі знову пластівці, йогурт, банан. Так продовжувати поки бокал не наповниться по вінця. Прикрасити тертим шоколадом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
309
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 груш 2/3 скл білого вина Мускат 1/3 скл меду 1 ст.л. тертого імбирю 1 ч.л. меленої кориці 1 ч.л. меленої гвоздики 1 ст.л. лимонного соку
Приготування: Груші почистити від шкірки і насіння, викласти у вогнетривку форму, додати 1 ст.л. води і запікати при 180 градусах протягом 10-12 хв. Приготувати сироп: змішати вмно, мед, імбир, корицю і гвоздику. Варити все, неперервно помішуючи, на маленькому вогні протягом 10 хв, додати лимонний сік. Груші викласти на тарілки і полити соусом.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
229
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 великих груш 500 мл червоного десертного вина 100 г цукру 100 г кураги 100 г інжиру 100 г волоських горіхів 100 г лісових горіхів (фундука) сік 1 лимона 4 ст.л. води кориця на кінчику ножа
Приготування: Груші помити, почистити від насіння, розрізати навпіл, викласти у каструлю, залити вином і варити на маленькому вогні 10-15 хв, вистудити. В каструлю з нержавійки насипати цукор, влити лимонний сік і воду і довести до кипіння, проварити 2 - 3 хв, всипати горіхи і зняти з вогню. Курагу і інжир залити кип'ятком, залишити на 5 хв, відцідити, промити і порізати шматочками, додати до сиропу з горішками і перемішати. Груші вийняти з вина, викласти на тарілки, на кожну половинку викласти солодку начинку і притрусити дрібкою кориці.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
245
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 великі груші 150 г жирного кисломолочного сиру 2 ст.л. меду 2 жовтки 1 ст.л. січених горіхів мелений кардамон на кінчику ножа Для соусу: 100 г чорного шоколаду 2 ст.л. вершкового масла 2 ст.л. сметани 2 ст.л. коньяку Приготування: Груші помити, розрізати повздовж навпіл і чайною ложкою вийняти насіння і частину м'якоті. М'якоть відділити і разом з сиром, медом і жовтками збити у блендері (якщо груші надто соковиті, то спочатку слід збити саму м'якоть, відтиснути сік, а тоді додати решту складників). Додати у начинку горіхи і кардамон і старанно перемішати. Наповнити груші сирною масою, викласти на змащений маслом лист, накрити фольгою і запекти протягом 20хв при 180 градусах. Приготувати соус: шоколад розтопити разом з маслом на маленькому вогні, неперервно помішуючи, влити сметану і коньяк і ще раз перемішати. Подавати груші, поливши соусом. Примітки: Якщо страву пропонуватимете дітям, то замість бренді можна додати груше
...
Читать дальше »
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
248
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Cкладники: 4 груші 2 ст.л. меду 50 мл рому або шоколадного лікеру 2 білки 3 ст.л. цукру 1 скл води гвоздика, кориця, мелений мускатний горіх
Приготування: Груші помити, почистити від насіння і порізати шматочками. Залити фрукти водою і ромом (або лікером), додати спеції і варити протягом 10-15 хв. Білки збити з цукром до утворення стійкої піни. Груші викласти у вогнетривкі скляні формочки, покрити білковою масою і запікати при 140 градусах до золотистого кольору.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
320
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 500 г свіжих або заморожених вишень без кісточок 0,5 скл цукру 0,5 скл води 0,5 скл десертного червоного вина 1 паличка кориці
Приготування: Цукор змішати з водою і вином і довести до кипіння, додати вишню, паличку кориці і варити протягом 10хв. Вийняти корицю, збити масу у блендері, а потім протерти крізь сито. Перелити пюре в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
262
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 3 груші 300 г ванільного або вершкового морозива 1 скл червоного сухого вина 2 ст. л. цукру 2 гвоздики кориця на кінчику ножа смородиновий джем
Приготування: Груші розрізати навпіл і почистити від шкірки і насіння. У вино додати цукор, гвоздику і корицю і довести все до кипіння. Опустити у вино груші і варити на маленькому вогні близько 5хв, охолодити. На десертну тарілку викласти по 2 половинки груш, полити вином, в котрому вони варились. В середину кожної половинки груші покласти джем а поруч з грушами по 2 кульки морозива.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
246
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл вершків (з жирністю не менше 30%) 1 скл червоного десертного вина 1 скл води 1 упаковка вишневого желе 2 ч.л. цукру - пудри 1 пакетик згущувача для вершків
Приготування: Воду з вином довести до кипіння, зняти з вогню і всипати желе, розмішати, щоб желе повністю розчинилося. Вилити суміш на плоске блюдо і залишити в холодильнику на кілька годин. Формочкою вирізати з желе 12 сердечок. Решту желе помішувати на маленькому вогні, поки не стане однорідною масою вилити в 4 креманки і знову охолодити. Вершки збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і згущувачем, викласти на застигле желе і прикрасити желейними сердечками.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
253
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 яйця 0,5 скл цукру-пудри 2 стручка ванілі або 1 пакетик (2 г) ваніліну 2 ст.л. лимонного соку 100 мл ванільного лікеру 1 скл вершків з жирністю не менше 30% 15 г швидкорозчинного желатину 50 мл гарячої кип\'яченої води Для гарніру: 0,5 кг кислих яблук 4 - 5 ст.л. цукру сік 1 апельсина 2 ст.л. вершкового масла кориця на кінчику ножа Приготування: Приготувати мусс: желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Яйця збити з мякоттю ванільних стручків (або ваніліном), цукром-пудрою і лимонним соком на пишну піну. Не припиняючи збивання, влити лікер. До маси додати желатин, вилити у форму і залишити у холодильнику. Вершки збити на круту піну. Коли яєчна суміш почне застигати, додати збиті вершки і обережно вимішати. Викласти мусс у креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Приготувати гарнір: яблука порізати скибочками, притрусити цукром і корицею і полити соком. Масло розтопит
...
Читать дальше »
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
255
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 упаковка ванільного пудингу 0,5 л молока 1 скл густої сметани 4 ст.л. цукру-пудри 1 упаковка шоколадної стружки 4 ст.л. яєчного лікеру 1 пакетик згущувача для вершків або сметани
Приготування: Приготувати ванільний пудинг згідно до інструкційї на упаковці і охолодити. Охолоджений пудинг збити міксером з 2 ст.л. цукру-пудри і лікером до уторення пухкої маси. Окремо збити охолоджену сметану з рештою цукру-пудри і згущувачем. Високі бокали наповнити у такому порядку: пудинг - шоколадна стружка - сметана - стружка - пудинг. Подавати десерт охолодженим.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
325
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл охолоджених вершків 1 ст.л. цукру пудри 1 пакетик ванільного цукру 2 банани 0,5 лимона
Приготування: З лимона відтиснути сік. Банан збити блендером разом з цукром-пудрою, ванільним цукром і лимонним соком до однорідної маси. Вершки збити на круту піну і, не припиняючи збивання, додати бананове пюре. Готовий мусс розкласти у креманки, прикрасити листочками м'яти.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
299
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 банани 100 г кокосової стружки 250 мл йогурту січені горхи, тертий шоколад, рослинна олія
Приготування: Банани розріжте на кілька частин довжиною 4-5см. Кожен шматочок занурте в йогурт, запаніруйте в кокосовій стружці і обсмажте в олії. Викладіть на паперовий рушник і об сушіть. Подавайте, поливши рештою йогурту і притрусивши шоколадом і горіхами.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
264
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г м\'якоті гарбуза 3 апельсина 0,5 скл апельсинового соку 0,5 скл цукру-пудри 50 мл апельсинового лікеру
Приготування: Цукор-пудру розчинити в апельсиновому соці. Апельсини почистити від шкірки і білих плівок. Збити у блендері гарбузову м'якоть разом з апельсиновою, влити лікер і сік з цукром. Перелити масу в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
268
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 скл апельсинового соку 1 скл білого винограду без кісточок 6 жовтків 1 скл цукру 300 г консервованих фруктів 1 лимон 100 мл рому 2 ст.л. швидкорозчинного желатину 100 мл гарячої кип\'яченої води
Приготування: Жовтки розтерти з цукром на водяній бані. Желатни розчинити у гарячій кип'яченій воді і охолодити до кімнатної температури. Апельсиновий сік змішати з вином і довести до кипіння, неперервно помішуючи ввести жовтки і варити на маленькому вогні, помішуючи, протягом 15 хвилин, злегка охолодити. Ввести в масу желатин, сік і натерту цедру лимона і ром, все ретельно перемішати. Розлити десерт в креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити консервованими фруктами.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
249
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Cкладники: 600 мл натурального йогурту 4 - 5 кружалець консервованих ананасів 100 мл гарячої кип\'яченої води 100 г цукру-пудри 2 ст.л. швидкорозчинного желатину 1 пакетик ванільного цукру 4 ст.л. сиропу з консервованих ананасів
Приготування: Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і сиропом з ананасів, не припиняючи збивання, влити розчинений желатин. Дно салатниці, що має форму півкулі, викласти кружальцями ананасів, залити йогуртовою сумішшю і залишити в холодильнику для застигання. Перед подаванням до столу, салатницю опустити на кілька секунд у гарячу форму і викласти десерт на плоске блюдо так, щоб кружальця ананасів опинилися на поверхні.
Категория:
Десерти
|
Просмотров:
333
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 філе рябчиків 1 телячий язик 1 цибулина 1 морквина 1 корінь селери 1 лавровий лист, 3 горошини чорного перцю 100 г пікулі (маринованих дрібних овочів) 25 раків 125 г консервованих ростків сої 2 свіжих огірка 100 г каперсів 5 яєць 1 головка зеленого салату і 100 г чорної ікри Для соусу: 2 яйця, 400 мл оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту Приготування: Язик відварити протягом 2 годин, додавши обчищені моркву, цибулю, корінь селери, лавровий лист і перець. Язик почистити, вистудити в бульйоні і порізати кубиками. Філе рябчиків посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії по 4хв з кожного боку, порізати також кубиками. Раків відварити протягом 7хв у підсоленій воді, почистити і порізати соломкою. Зварені круто яйця дрібно посікти. Свіжі огірки і пікулі порізати дрібними кубиками. Змішати всі вище згадані складники, додати сою і каперси, перемішати і заправити соусом. Для приготування соусу збити яйця з оливковою олією і в
...
Читать дальше »
Категория:
Салати
|
Просмотров:
348
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячі грудки 1 великий грейпфрут по 1 пучку петрушки, м\'яти і кінзи 1 перець-чілі 1 лимон 2 ст.л. соєвого соусу 2 ст.л. кунжутного масла
Приготування: Грудки відварити у підсоленій воді, вистудити і порізати крупними кубиками. Грейпфрут розібрати на дольки, кожну почистити від плівок. Зелень посікти. Перець чілі почистити від насіння і порізати тоненькими півкільцями. Змішати всі складники, полити лимонним соком, соєвим соусом і кунжутним маслом. Перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Примітки: Можна салат заправити оливковим маслом і додати 1 ч.л. підсмаженого кунжуту (сезаму).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
277
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Опис: Салат дуже ситний і справді чоловічий.
Складники: 3 цибулини 300 г відвареної яловичини 4 яйця 200 г твердого сиру 1 ч.л. оцту сіль, перець, зелена петрушка майонез
Приготування: Цибулю порізати півкільцями, посолити, поперчити, полити оцтом і залишити для маринування на 15-20хв. М'ясо нарізати шматочками, цибулю кубиками, сир натерти на крупній тертці. Викласти складники на блюдо в такому порядку: цибуля - м'ясо - яйця (злегка посолити) - сир. Кожен пласт змастити майонезом. Зверху притрусити посіченою петрушкою.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
287
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г пісної шинки 3 томати 2 болгарських перця 100 г твердого сиру 300 г майонезу сіль, перець
Приготування: Цей салат викладають шарами, кожен шар (крім останнього) змастити майонезом. 1 шар: порізана соломкою шинка 2 шар: кружальця помідорів 3 шар: порізаний соломкою перець (його слід посолити і поперчити) 4 шар: тертий на крупній тертці твердий сир.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
328
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г твердого сиру 2 яйця 1 цибулина 100 г копченої ковбаси 150 г маринованих шампіньонів 200 г майонезу сіль, перець, зелень петрушки
Приготування: Сир і яйця натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками, ковбасу - соломкою, а печериці - шматочками. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Притрусити дрібно посіченою зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
310
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 0,5 кг зеленої або білої редьки 200 г відвареної яловичини 2 яйця 2 цибулини 150 г сметани або майонезу 1 ч.л. лимонного соку сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю порізати півкільцями, посолити, полити лимонним соком і залишити на 20 хв для маринування. Яйця круто відварити, вистудити, почистити і порізати кружальцями. Редьку порізати соломкою, вимочити у холодній воді протягом 30хв і відцідити або натерти на крупну тертку і відтиснути сік. Яловичину порізати соломкою, додати яйця, редьку і цибулю, посолити, поперчити, викласти у салатницю, полити сметаною або майонезом (можна їх сумішшю) і посипати січеною зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
364
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г курячої печінки 200 г твердого сиру 4 круто зварених яйця 1 банка консервованої кукурудзи 1 пакет чіпсів 1 головка зеленого салату 0,5 банки чорних маслин без кісточок
Приготування: Печінку відварити у підсоленій воді і вистудити. Плоске блюдо викласти листками салату, далі шарами: 1-й шар - натерта на крупній тертці печінка (2/3 всієї порції) 2-й шар - твердий сир натертий на крупній тертці 3-й шар - 2,5 яйця натерті на крупній тертці 4-й шар - відціджена кукурудза. Кожен шар ретельно змастити майонезом. Решту печінки і яєць натерти на дрібній тертці змішати і викласти на кукурудзу. Нанести на верхній шар сіточку з майонезу, а на перетині сіточки викласти маслини. По краю салат оформити чіпсами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
270
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г відвареної телятини або курятини 200 г консервованих шампіньйонів (без оцту) 100 г консервованого перцю 0,5 банки консервованої кукурудзи 0,5 банки консервованої квасолі 1 цибулина 1 ст.л. лимонного соку 4 ст.л. оливкової олії сіль, перець
Приготування: М'ясо і гриби порізати шматочками, перець - соломкою, цибулю - кубиками. Кукурудзу, горошок і квасолю відцідити. Змішати всі компоненти, посолити, поперчити і заправити лимонним соком і олією.
Примітки: Цей салат можна також заправляти майонезом, тоді він стане калорійнішим.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
421
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 1 копчене куряче стегно 100 г чорносливу 0,5 скл волоських горіхів 2 яйця 1 квашений огірок 150 г майонезу сіль, білий перець
Приготування: М'ясо (без шкірки) розібрати на волокна. Чорнослив замочити в кип'ятку, помити і нарізати соломкою, горіхи посікти, а огірок і яйця нарізати соломкою. Все посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
316
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г яловичої печінки 2 цибулини 1 ст.л. рослинної олії 2 круто зварених яйця 2 невеликих солені огірки сіль, перець, зелень петрушки
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і одну підсмажити на олії. Печінку відварити і натерти на крупній тертці. Змішати печінку, смажену і сиру цибулю, натерті на крупній тертці яйця і порізані соломкою огірки. Додати сіль, перець. січену зелень і все заправити майонезом.
Примітки: Сіль додавати обережно, тому що огірки можуть бути досить солені.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
297
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Опис: Не дивлячись на велику кількість складників, смачно!
Складники: 2 картоплини 150 г шинки або копченої ковбаси 150 г ковбасного сиру 2 яйця 1 пекінська капуста 150 г консервованого горошку 200 г майонезу 3 зубчика часнику сіль, перець.
Приготування: Всі складники порізати кубиками, капусту - широкими пластинами, додати горошок, розчавлений часник, посолити, поперчити, заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
332
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 варених курячі стегна 150 г консервованого горошку 1 банка зелених оливок без кісточок 2 яйця 1 цибулина 200 г майонезу сіль, перець, кінза
Приготування: М'ясо (без шкіри) розібрати на волокна, оливки розрізати навпіл, цибулю порізати півкільцями, яйця - соломкою. Додати горошок, сіль, перець і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
296
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 3 морквини 400 г курячого філе 4 зубчики часнику 250 г майонезу сіль, перець, зелень, рослинна олія
Приготування: Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити в рослинній олії до м'якості і вистудити. Куряче філе відварити і порізати кубиками, додати моркву, вичавлений часник, сіль, перець, дрібно січену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
330
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 відварені курячі стегна 350 г твердого сиру 200 г маринованих шампіньонів 200 г консервованого горошку 250 г майонезу сіль, перець, зелена цибуля.
Приготування: М'ясо розібрати на волокна руками, сир натерти на крупній тертці, шампіньони нарізати шматочками, цибулю дрібно посікти. Додати горошок, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
304
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г відвареної яловичини 2 цибулини 200 г маринованих грибів 150 г майонезу бальзамічний оцет, сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю нарізати півкільцями, посолити, скропити бальзамічним оцтом і залишити на 15хв маринуватись. М'ясо і гриби нарізати шматочками, зелень мілко посікти, все змішати з цибулею, посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
257
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г сосисок 250 г моркви 2 яйця 1 цибулина 120 г майонезу сіль, перець
Приготування: Сосиски, моркву і яйця відварити. (Моркву відварити в мундирі, а потім почистити.) Моркву і сосиски нарізати кружальцями, цибулю і яйця - півкружальцями. Все посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
393
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 6 - 7 картоплин 2 курячі грудки 1 манго Для заправки: 1 зубчик часнику 1 ст.л. каррі 1 скл натурального йогурту 3 ст.л. майонезу 1 ст.л. лимонного соку сіль, перець, зелень кінзи
Приготування: Картоплю відварити у мундирі, охолодити і порізати кубиками. Курячі грудки відварити, порізати соломкою. Манго також порізати соломкою. Всі складники змішати, посолити, поперчити і залити заправкою. Для заправки збити натуральний йогурт з майонезом, лимонним соком, каррі і січеною зеленю.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
265
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г шинки 200 г твердого сиру 4 стебла селери 1 болгарський перець 1 головка зеленого салату 4 ст.л. майонезу 1 ст.л. рослинної олії 1 ст.л. винного оцту 1ч.л. цукру сіль, перець, зелень петрушки і кінзи
Приготування: Листя салату викласти на блюдо. Почищений перець, сир і шинку порізати крупними кубиками, стебла селери - пластинками, петрушку дрібно посікти. Приготувати соус: змішати майонез, олію, оцет, цукор, сіль і перець. Викласти салат шарами у такому порядку: сир, шинка, перець, селера. Кожден шар полити соусом, а зверху салат притрусити січеною зеленню петрушки.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
274
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г шинки 2 огірка 1 пучок редиски 1 пучок зеленого салату 2 ст.л. каперсів 1 маринований огірок 1 ст.л. гірчиці 2 ст.л. винного оцту 4 ст.л. оливкової олії 100 мл бульйону
Приготування: Огірки і шинку порізати соломкою, редиску - кружальцями. Змішати все разом і викласти на листки салату. Полити все заправкою і притрусити січеною зеленню петрушки. Заправка: у блендері збити каперси, дрібно порізаний маринований огірок, гірчицю, оцет, олію і бульйон.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
226
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 150 г шинки 1 цибуля-порей 1 великий болгарський перець 3 помідора 2 ст.л. соняшникового насіння сіль, перець, зелень, рослинна олія
Приготування: Шинку порізати соломкою, помідори і перець - кубиками, цибулю-порей - кружальцями. Всі складники змішати і полити заправкою, подавати на листках салату. Заправка: змішати рослинну олію, обсмажене соняшникове насіння, сіль, перець і січену зелень (можна додати кілька крапель бальзамічного оцту).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
273
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г шинки 1 невеличка (600 г) диня 100 г салату рукколи 50 г тертого твердого сиру 3 ст.л. бальзамічного оцту 6 ст.л. оливкової олії 0,5 ч.л. цукру сіль, перець, свіжий базилік
Приготування: Шинку порізати тонкою соломкою. З дині вирізати кульки за допомогою спеціальної ложечки. Салат порвати руками. Все змішати і заправити сіллю, перцем, цукром, олією і оцтом. Готовий салат притрусити тертим сиром і прикрасити листочками базиліку.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
269
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 150 г шинки 150 консервованого горошку 1 велика цибулина 100 г твердого сиру 1 упаковка чіпсів 1 ст.л. оцту або лимонного соку 200 г майонезу
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і замаринувати в солі з оцтом або з лимонним соком. На блюдо викласти у вигляді 4-х гірок по колу: порізану соломкою шинку, горошок, цибулю і тертий сир. Все полити сумішшю майонезу з зеленню. По центру викласти чіпси. Не змішувати!
Примітки: Не полінуйтесь і замість чіпсів посмажте і викладіть по центру картоплю-фрі.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
260
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г яловичого або свинного серця 2 яйця 1 цибулина 0,5 банки консервованої кукурудзи 250 г майонезу сіль, перець, кінза
Приготування: Серце відварити, зрізати потовщення і жир і потерти на крупній тертці разом з відвареними яйцями. Змішати з кукурудзою і порізаною кубиками цибулею. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Посипати посіченою кінзою.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
233
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 7 яєць 1 цибулина 1 копчена куряча грудка (або стегно) майонез сіль, перець, зелень
Приготування: Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в олії. Яйця збити з сіллю і перцем і посмажити кілька тоненьких омлетів (3-4), охолодити їх і порізати соломкою, додати куряче м\'ясо, теж порізане соломкою, дрібно січену зелень і смажену цибулю. Заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
265
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 копчених курячих стегна 1 корінь селери 1 болгарський перець 1 яблуко 1 цибулина 1 морквина 100 г чорносливу 2 ст.л. січених волоських горіхів 2 ст.л. винного оцту 0,5 скл майонезу
Приготування: Цибулю порізати кубиками, посолити, залити оцтом і залишити на 30хв. Моркву відварити у мундирі, охолодити і почистити. Яблуко почистити від шкірки і насіння. Корінь селери почистити і помити. Натерти на крупній тертці яблуко, моркву і селеру (все окремо). Чорнослив залити кип'ятком, через 2-3хв процідити, промити, просушити і порізати соломкою. Перець помити, почистити від насіння і порізати соломкою. Куряче м'ясо відділіти від кісток і порізати соломкою. Приготувати соус: змішати сметану, майонез, сіль і перець. Викласти салат шарами у такому порядку: - курятина - селера - яблуко - промаринована цибуля - перець - морква - чорнослив. Кожен шар змастити соусом. Зверху салат притрусити горіхами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
285
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 300 г макарон 1 головка зеленого салату 150 г салямі 2 солених огірки майонез сіль, перець, зелень кропу і петрушки
Приготування: Макарони відварити у підсоленій воді, згідно до інструкції еа упаковці, відцідити і вистудити. Листя салату порвати руками або порізати не надто крупно, салямі і огірки порізати дрібною соломкою. Змішати всі компоненти, посолити, поперчити, додати січену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
254
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 250 г макронів-спіральок 1 головка броколі 150 г копченої шинки 2 кореня селери 0,5 банки чорних маслин без кісточок 4 ст.л. майонезу сіль, перець, зелень
Приготування: Макарони відварити у підсоленій воді, згідно до інструкції на упаковці, відцідити і вистудити. Броколі розділити на суцвіття і відварити протягом 5хв у підсоленій воді, відцідити і також охолодити. Шинку и корінь селери порізати тонкою соломкою (корінь селери можна натерти на крупній тертці), маслини розрізати навпіл. Змішати макарони, броколі, шинку, корінь селери і маслини, посолити, поперчити салат і заправити майонезом. Подавати, притрусивши січеною зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
258
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячих філе 3 стебла селери 1 банка консервованих ананасів 0,5 скл січених волоських горіхів 150 г майонезу 1/3 ч.л. карі 2 ст.л. рослинної олії сіль, перець
Приготування: Куряче філе обсмажити в олії на сильному вогні до золотистого кольору (не пересушувати!), вистудити і порізати крупними кубиками. Ананаси процідити і теж порізати кубиками. Стебла селери порізати шматочками, додати кубики курячого філе і ананасів і січені горіхи. Майонез змішати з каррі і 2 ст.л. соку з ананасів. Салат посолити, поперчити і заправити майонезною заправкою.
Примітки: Можна у заправці замість майонезу використати оливкову олію і сік 1 лимона або лайма.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
267
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г курячого філе 400 г маринованих грибів 1 скл волоських горіхів 200 г майонезу зелень цибулі і петрушки сіль, перець
Приготування: Відварене філе розібрати на волокна, додати порізані соломкою гриби і дрібно січені горіхи і зелень. Все посолити, поперчити і заправити майонезом
Категория:
Салати
|
Просмотров:
251
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 2 курячих філе 0,5 банки чорних маслин без кісточок 200 г шампіньйонів 2 помідора 1 салатна цибулина 1 пучок салату рукола 2 ст.л. лимонного соку 3-4 ст.л. оливкової олії сіль, перець
Приготування: Філе відварити, охолодити і порізати крупними кубиками. Салат рукола промити. Маслини розрізати навпіл, помідори порізати шматочками. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити у 2ст.л. олії разом зі шматочками шампіньйонів, охолодити. Змішати філе, маслини, помідори, смажені гриби і руколу, полити заправкою і перемішати. Для заправки змішати сіль, перець, лимонний сік і решту олії (за бажанням можна додати дрібку цукру).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
236
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 4 скибки батону 350 г курячого філе 150 г твердого сиру 200 г маринованих грибів 200 г майонезу зелень, сіль, перець
Приготування: Філе відварити і розібрати на волокна. Батон порізати кубиками і підсушити на сковорідці. Гриби порізати шматочками, сир натерти на крупній тертці. Всі складники змішати, додати сіль, перець, посічену зелень і заправити майонезом.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
250
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 500 г молодої капусти 200 г крабових паличок 0,5 банки консервованої кукурудзи 1 морквина 1 салатна цибулина сіль, перець, майонез
Приготування: Капусту дрібно посікти, посолити і злегка перетерти руками, додати шматочки крабових паличок, кукурудзу, натерту на тертці моркву і півкільця цибулі. Все посолити, поперчити, додати майонез і старанно перемішати.
Час приготування: 1 год 15 хв
Категория:
Салати
|
Просмотров:
259
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Склад:
1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора.
Приготування:
петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
225
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 400 г кальмарів 3 яйця 1 цибулина 0,5 банки чорних маслин без кісточок майонез сіль, перець
Приготування: Кальмари почисти від плівки, помити і відварити у підсоленій воді протягом 5 хв (не переварювати, тому що м'ясо кальмара стане жорстким). Круто зварені яйця і філе кальмарів порізати соломкою, цибулю - півкільцями. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Викласти у салатницю і прикрасити маслинами.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
247
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г крабових паличок 150 г твердого сиру 2 помідора 3 зубчики часнику 150 г майонезу сіль, перець, зелень
Приготування:
Крабові палички і помідори (краще вибирати м'ясисті) порізати кубиками, сир натерти на крупній тертці. Змішати всі складники, посолити і поперчити. Майонез змішати з вичавленим через прес часником і заправити салат, подавати, прикрасивши зеленню.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
287
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Складники: 200 г крабових паличок 1 банка консервованої кукурудзи 3 яйця 150 г майонезу сіль, білий перець, зелена цибуля
Приготування:
Крабові палички порізати шматочками, яйця - соломкою. Змішати палички, яйця, кукурудзу, дрібно посічену зелень цибулі, сіль, перець і майонез.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
237
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 1 пучок (приблизно 400 г) редиски 2-3 зварених круто яйця 1 пучок зеленої цибулі майонез сіль Спосіб приготування: Вимиту редиску розріжте на четвертинки, а потім тонко упоперек.
Яйця наріжте кубиками, цибулю - дрібними колечками.
Змішайте всі підготовлені продукти, посоліть салат на смак і заправте майонезом.
3-4 порції
Категория:
Салати
|
Просмотров:
276
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 200-250 г (2 штуки) відварного курячого філе 200 г маринованих грибів 3-4 зварених круто яйця 1 велика цибулина 80 г (2 жмені) ядер волоських горіхів 250 г майонезу сіль перець (за бажанням) олія для смаження Спосіб приготування: Цибулину очистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак. Курку і яйця наріжте невеликими кубиками. Гриби наріжте пластинками. Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубайте їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште, щоб прикрасити салат. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках та притрус
...
Читать дальше »
Категория:
Салати
|
Просмотров:
287
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 1 кг кабачків середньої величини 1 банка (700-800 мл) консервованих очищених томатів 80 г ядер волоських горіхів 100 г тертого сиру 6 ст. ложок оливкової або соняшникової олії 2 ст. ложки панірувальних сухарів 5 гілочок петрушки мелений чорний перець сіль Спосіб приготування: Вимийте кабачки і наріжте їх уздовж скибочками завтовшки 1 см.
Томати відкиньте на сито і крупно їх наріжте.
Покладіть томати в змащену маслом форму для запікання. У сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію і обсмажте кабачки порціями.
Посоліть, поперчіть і викладіть смажені кабачки на томати.
Вимийте петрушку і наріжте її. Горіхи нарубайте. З’єднайте горіхи, петрушку і панірувальні сухарі з сиром і перемішайте.
Розподіліть цю суміш рівномірно на скибочках кабачків.
Нагрійте духовку до 220°С. Запікайте кабачки до утворення золотавої скориночки (приблизно 12 хвилин).
Категория:
Салати
|
Просмотров:
249
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 150-200 г солоної форелі або сьомги 150 г ніжного слабосолоного сиру типу «Адигейський» близько 80 г суміші різних салатів 3 огірки середнього розміру 1 невеликий лимон 3-4 ст. ложки олії за вашим смаком суміш сухих італійських трав сіль перець Спосіб приготування: Салатне листя ретельно помийте і обсушіть, покладіть в салатницю. Наріжте рибу тонкими скибочками.
Вичавіть з лимона сік і змішайте його з олією, приправте сіллю, перцем і сухими травами.
Половиною заправки полийте нарізану рибу, гарненько перемішайте і залиште хвилини на 10.
Очищені огірки наріжте тонкими часточками, додайте до салату.
Сир наріжте кубиками або просто наламайте виделкою на шматочки, додайте до салату.
Додайте в салат заправку, що залишилася, перемішайте.
Покладіть в салатницю підготовлену рибу, злегка змішайте, щоб не пошкодити рибу. Розкладіть салат по тарілках і подавайте до столу.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
253
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
|
Вам знадобиться: 3-4 смачних стиглих помідори 1 огірок 1/2 болгарського перцю (бажано зеленого) 1 солодка червона цибулина 120 г сиру фета 2-3 ст. ложки оливкової олії 20-30 маслин без кісточок чорний мелений перець близько 1 ст. ложки сушеного орегано сіль (краще морська) Примітка: Основними і обов’язковими інгредієнтами цього салату є помідори, фета, цибуля, оливкова олія і орегано, тому якість салату залежить саме від них. Решту інгредієнтів можете додавати на свій розсуд. Спосіб приготування: Помідори наріжте часточками або крупними кубиками. Покладіть в салатницю. Огірок розріжте вдовж навпіл і потім наріжте тонкими скибочками. Додайте до помідорів. Огірок можна заздалегідь повністю очистити або очистити грубо, «по-селянському», залишаючи смужки неочищеної шкірки. Цибулю наріжте кільцями, півкільцями або чвертькільцямі. Все залежить від величини цибулини. Головне, щоб було зручно їсти і щоб виглядало красиво. Покладіть н
...
Читать дальше »
Категория:
Салати
|
Просмотров:
309
|
Добавил:
GERA23
|
Дата:
29.08.2012
|
| |