Главная » 2012 Август 29 » Млинці-фламбе в апельсиновому соусі з пломбіром
21:37 Млинці-фламбе в апельсиновому соусі з пломбіром | |
Складники: 1 скл борошна 1 скл молока 2 яйця 2 апельсина 2 - 3 ст.л. цукру 2 ст.л. вершкового масла 1 паличка кориці 50 мл коньяку 200 г пломбіру 50 г тертого шоколаду Приготування: В борошно вибити яйця, додати дрібку солі і, неперервно інтенсивно збиваючи, щоб не утворювалися грудочки, влити молоко. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на виделку. Спекти млинці з одержаного тіста. Апельсини почистити від шкірки і зняти плівки з м'якоті. Масло розтопити на сковорідці, всипати цукор і варити разом, поки не утвориться карамель (суміш не почне темніти). Додати м'якоть апельсинів, корицю і варити усе 3-5хв. Млинці притрусити тертим шоколадом і скласти вчетверо. Покласти на сковорідку з апельсиновим соусом і готувати під покришкою по 3хв з кожного боку на максимальному вогні, влити коньяк і, як тільки загориться і алкоголь повністю згорить, зняти з вогню. Викласти млинці на тарілки разом з апельсиносим соусом і гарнірувати десерт кулькою пломбіру. Злегка притрусити меленою корицею. | |
|
Всего комментариев: 0 | |