Главная » 2012 Август 29 » Старовинний рецепт салату Олівє
21:18 Старовинний рецепт салату Олівє | |
Складники: 2 філе рябчиків 1 телячий язик 1 цибулина 1 морквина 1 корінь селери 1 лавровий лист, 3 горошини чорного перцю 100 г пікулі (маринованих дрібних овочів) 25 раків 125 г консервованих ростків сої 2 свіжих огірка 100 г каперсів 5 яєць 1 головка зеленого салату і 100 г чорної ікри Для соусу: 2 яйця, 400 мл оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту Приготування: Язик відварити протягом 2 годин, додавши обчищені моркву, цибулю, корінь селери, лавровий лист і перець. Язик почистити, вистудити в бульйоні і порізати кубиками. Філе рябчиків посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії по 4хв з кожного боку, порізати також кубиками. Раків відварити протягом 7хв у підсоленій воді, почистити і порізати соломкою. Зварені круто яйця дрібно посікти. Свіжі огірки і пікулі порізати дрібними кубиками. Змішати всі вище згадані складники, додати сою і каперси, перемішати і заправити соусом. Для приготування соусу збити яйця з оливковою олією і винним оцтом. Подавати такий салат на листках зеленого салату, прикрасивши чорною ікрою. | |
|
Всего комментариев: 0 | |