Главная » Десерти
Складники:
0,5 кг кисломолочного сиру
0,5 скл січеного фундуку (лісового горіху)
1 банка консервованих абрикос
1 ст.л. вершкового масла
100 мл молока
2 ст.л. какао
2 ст.л. цукру-пудри
листочки м\'яти

Приготування:
Горіхи обсмажити у вершковому маслі, зняти з вогню і охолодити. Консервовані абрикоси відцідити і одержаний сироп збити з молоком, сиром і цукром-пудрою. Абрикоси дрібно посікти і розділити на 2 частини. Сиркову масу також розділити на дві частини. До однієї частини сиркової маси додати половину січених абрикосів, а до другої - какао. Кожну масу старанно перемішати. Решту абрикосів змішати з січеними горіхами. Викласти десерт у креманки у такому порядку: сиркова маса з абрикосами, сиркова маса з какао, горіхово-абрикосова суміш. Охолодити десерт, перед подаванням прикрасити листочками м'яти.

Примітки:
Якщо полюбляєте желейні десерти, то у гарячому молоці слід розчинити 2 ст.л. швидкорозчинного желатину, вистудити до кімнатної т ... Читать дальше »
Категория: Десерти | Просмотров: 241 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 банани
2 ст.л. коньяку
30 г шоколаду
75 г молока
80 г збитих вершків

Приготування:
Обчищені банани викласти у скляну вогнестійку форму, полити коньяком і запікати у духовці при температурі 160 градусів прготягом 15 хв. Перекласти на тарілку (по 1 банану на порцію) і полити залишками коньяку (якщо весь коньяк випарувався, то капнути свіжого). Приготувати соус: молоко закип'ятити, шоколад розтопити на водяный бані або в мікрохвильовій печі. Розтоплений шоколад змішати з молоком і полити соусом банани. Прикрасити збитими вершками.

Примітки:
За бажанням можна посипати десерт січеними горіхами: волоськими або арахісом.
Категория: Десерти | Просмотров: 275 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г кисломолочного сиру
100 мл вершків
3 ст.л. цукру - пудри
1 пакетик ванільного цукру
3 ст.л. швидкорозчинного желатину
100 г кокосової стружки
консервовані персики

Приготування:
Желатин розчинити у 6 ст.л. гарячої кип'яченої води, старанно розмішати і охолодити до кімнатної температури. Сир збити у блендері з вершками, цукром-пудрою і ванільним цукром, влити желатин і знову збити. Всипати кокосову стружку і ретельно розмішати. Наповнити сирковою масою скляночки об'ємом 100 мл і залишити у холодильнику до повного застигання. Перед подаванням опустити скляночки в гарячу воду на кілька секунд і викласти готові гірки на десертні тарілки. Прикрасити кожен десерт половинками консервованих персиків.
Категория: Десерти | Просмотров: 306 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 шт плодів хурми
1 скл молока
100 мл вершків (з жирністю не менше 30%)
50 мл міцної натуральної кави
3 ст.л. цукру
3 ст.л. ванільного цукру
2 жовтки
1 ч.л. вершкового масла
1 ст.л. борошна
3 ст.л. рому

Приготування:
Приготувати крем: цукор залити 1 ст.л. води і прогрівати на маленькому вогні, поки цукор на розчиниться і не утвориться карамель. Влити гаряче кип'ячене молоко і гарячу каву. Жовтки розтерти з борошном, і, неперервно помішуючи, додати заварену кофейну суміш. Помішуючи, варити крем протягом 10 хв до загустіння. Додати масло і вистудити (час від часу помішувати). Хурму почистити від шкірки і насіння і збити у блендері з ромом. Вершки збити з ванільним цукром на круту піну. В бокали викласти пюре з хурми, зверху - кофейний крем, прикрасити збитими вершками.
Категория: Десерти | Просмотров: 271 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 ст.л. мюслі або глазурованих пластівців
8 ст.л. йогурту
1 банан
1 ч.л. тертий шоколад

Приготування:
У бокал викласти 1 ст.л. глазурованих пластівців або мюслі, полити 2 ст.л. йогурту, зверху викласти кружальця банану. Далі знову пластівці, йогурт, банан. Так продовжувати поки бокал не наповниться по вінця. Прикрасити тертим шоколадом.
Категория: Десерти | Просмотров: 309 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 груш
2/3 скл білого вина Мускат
1/3 скл меду
1 ст.л. тертого імбирю
1 ч.л. меленої кориці
1 ч.л. меленої гвоздики
1 ст.л. лимонного соку

Приготування:
Груші почистити від шкірки і насіння, викласти у вогнетривку форму, додати 1 ст.л. води і запікати при 180 градусах протягом 10-12 хв. Приготувати сироп: змішати вмно, мед, імбир, корицю і гвоздику. Варити все, неперервно помішуючи, на маленькому вогні протягом 10 хв, додати лимонний сік. Груші викласти на тарілки і полити соусом.
Категория: Десерти | Просмотров: 230 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 великих груш
500 мл червоного десертного вина
100 г цукру
100 г кураги
100 г інжиру
100 г волоських горіхів
100 г лісових горіхів (фундука)
сік 1 лимона
4 ст.л. води
кориця на кінчику ножа

Приготування:
Груші помити, почистити від насіння, розрізати навпіл, викласти у каструлю, залити вином і варити на маленькому вогні 10-15 хв, вистудити. В каструлю з нержавійки насипати цукор, влити лимонний сік і воду і довести до кипіння, проварити 2 - 3 хв, всипати горіхи і зняти з вогню. Курагу і інжир залити кип'ятком, залишити на 5 хв, відцідити, промити і порізати шматочками, додати до сиропу з горішками і перемішати. Груші вийняти з вина, викласти на тарілки, на кожну половинку викласти солодку начинку і притрусити дрібкою кориці.
Категория: Десерти | Просмотров: 245 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 великі груші
150 г жирного кисломолочного сиру
2 ст.л. меду
2 жовтки
1 ст.л. січених горіхів
мелений кардамон на кінчику ножа
Для соусу: 100 г чорного шоколаду
2 ст.л. вершкового масла
2 ст.л. сметани
2 ст.л. коньяку

Приготування:
Груші помити, розрізати повздовж навпіл і чайною ложкою вийняти насіння і частину м'якоті. М'якоть відділити і разом з сиром, медом і жовтками збити у блендері (якщо груші надто соковиті, то спочатку слід збити саму м'якоть, відтиснути сік, а тоді додати решту складників). Додати у начинку горіхи і кардамон і старанно перемішати. Наповнити груші сирною масою, викласти на змащений маслом лист, накрити фольгою і запекти протягом 20хв при 180 градусах. Приготувати соус: шоколад розтопити разом з маслом на маленькому вогні, неперервно помішуючи, влити сметану і коньяк і ще раз перемішати. Подавати груші, поливши соусом.

Примітки:
Якщо страву пропонуватимете дітям, то замість бренді можна додати груше ... Читать дальше »
Категория: Десерти | Просмотров: 249 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Cкладники:
4 груші
2 ст.л. меду
50 мл рому або шоколадного лікеру
2 білки
3 ст.л. цукру
1 скл води
гвоздика, кориця, мелений мускатний горіх

Приготування:
Груші помити, почистити від насіння і порізати шматочками. Залити фрукти водою і ромом (або лікером), додати спеції і варити протягом 10-15 хв. Білки збити з цукром до утворення стійкої піни. Груші викласти у вогнетривкі скляні формочки, покрити білковою масою і запікати при 140 градусах до золотистого кольору.
Категория: Десерти | Просмотров: 321 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г свіжих або заморожених вишень без кісточок
0,5 скл цукру
0,5 скл води
0,5 скл десертного червоного вина
1 паличка кориці

Приготування:
Цукор змішати з водою і вином і довести до кипіння, додати вишню, паличку кориці і варити протягом 10хв. Вийняти корицю, збити масу у блендері, а потім протерти крізь сито. Перелити пюре в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Категория: Десерти | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.