Главная » Десерти
Складники:
3 яблука
150 г цукру
2 яєчних білка
2 ст. л. борошна
3 ст.л. вершкового масла
3 ст.л. насіння сезаму (кунжуту)

Приготування:
Яблука почистити від насіння і шкірки і розрізати кожне на 6 - 8 частин. Борошно просіяти і розтерти з білками і холодною водою до консистенції густої сметани (воду додавати по 1 ст.л. поступово). Яблука змочити у клярі і обсмажити у 2 ст.л. вершкового масла до утворення золотистої шкірочки. Решту масла розтопити на сковорідці, додати цукор і прогрівати, неперервно помішуючи, поки не утвориться карамель. Яблука опустити у карамель, притрусити сезамом і прогріти все разом протягом 1хв.
Категория: Десерти | Просмотров: 292 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 ст.л. лікеру \"Амаретто\"
100 мл міцної кави
50 г цукру-пудри
3 жовтки
300 мл вершків жирністю не мешне 30%
40 г січеного мигдалю

Приготування:

Каву змішати з лікером. Жовтки розтерти з цукром-пудрою до білого кольору і змішати з кавою. Білки збити на круту піну. Вершки збити окремо від білків. Обережно змішати білки, жовтки, вершки і мигдаль. Викласти масу у форму для заморозки і заморожувати протягом 6-8 годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 344 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
40 г швидкорозчинного желатину
400 г полуниць
1 л натурального йогурту
150 г цукру-пудри
100 мл гарячого кип\'яченого молока
50 мл гарячої кип\'яченої води
збиті вершки, листочки м\'яти

Приготування:
Полуниці протерти крізь волосяне сито дерев'яною ложкою. Желатин розчинити у суміші гарячої води з гарячим молоком, вистудити і змішати з полуничним пюре. Йогурт збити з цукром пудрою і влити в полуничну масу. Перемішати і розлити у креманки, залишити застигати у холодильнику. Подавати, прикрасивши збитими вершками, цілими ягодами полуниці і листочками м'яти.
Категория: Десерти | Просмотров: 267 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 л йогурту
100 г цукру
5 лимонів
25 г швидкорозчинного желатну

Приготування:
Зрізати лимонну шкірку, залити її 0,5л води і варити протягом 15 хв, влити лимонний сік і процідити. У гарячий відвар всипати цукор і швидкорозчинний желатин і помішувати, поки все не розчинеться. Суміш вистудити, йогурт збити виделкою, вливаючи тонкою цівкою лимонний сироп. Розлити желе у форми і залишити в холодильнику на 3-4 години. Подавати з ягідним сиропом.
Категория: Десерти | Просмотров: 236 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 упаковка желе з ківі або агрусу (зеленого кольору)
400 мл натурального йогурту
4 ст.л. цукру-пудри
2 ст. л. швидкорозчинного желатину
5 - 6 середніх абрикосів
1 скл перебраного аґрусу
100 мл гарячої кип\'яченої води

Приготування:
Желе приготувати, використовуючи 3/4 від тієї кількості води, що вказана в інструкції на упаковці. Аґрус і абрикоси помити. У абрикос видалити кісточки і розрізати кожну на 6 частин. На дно креманок викласти аґрус і шматочки абрикос і залити желе. Залишити в холодильнику до повного застигання. Желатин розчинити у гарячій перекип'яченій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою і, не припиняючи збивання, влити желатин. Залити йогуртовою сумішшю застигле желе і знову залишити для застигання у холодильнику. Подавати, прикрасивши листочками м'яти або шоколадною стружкою.
Категория: Десерти | Просмотров: 251 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
8 яблук
250 г кисломолочного сиру
2 ст.л. ізюму
1 яйце
50 г цукру
2 ст.л. меду

Приготування:
Яблука помити і вибрати серединку. Сир змішати з яйцем, цукром і ізюмом. Яблука нафарширувати сирною масою і запікати в духовці до м'якості. Подавати, поливши медом.
Категория: Десерти | Просмотров: 304 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 солодкі здобні булочки
1 кг яблук
3 жовтки
0,5 л молока
2 ст.л. вершкового масла
1 ст.л. швидкорозчинного желатину
3 ст.л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
коктейльні вишеньки

Приготування:
Жовтки розтерти з половиною цукру. Молоко змішати з ванільним цукром і довести до кипіння, зняти з вогню і злегка охолодити. Неперервно збиваючи, влити молоко у жовтки. Молочно-яєчну суміш готувати, неперервно помішуючи, на водяній бані протягом 10-12хв. Желатин розчинити у 100мл гарячої кип'яченої води і змішати з кремом. Яблука почистити від насіння і шкірки, притрусити рештою цукру і тушкувати у вершковому маслі до м'якості. Булочки порізати кубиками. Змішати яблука, кубики булки і крем. Заповнити одержаною масою форму і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити коктейльними вишеньками.
Категория: Десерти | Просмотров: 260 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 л сухого шампанського
2 ст.л. желатину
4 жовтки
1 скл вершків (не менше, ніж30% жирності)
0,5 скл цукру - пудри
1/3 скл мелених горіхів
100 мл гарячої кип\'яченої води

Приготування:
Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Жовтки розтерти з цукром-пудрою до білого кольору, неперервно помішуючи, влити шампанське і желатин. Вершки збити на круту піну і половину ввести в желейну масу. Розлити десерт в креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити рештою вершків і притрусити горішками.
Категория: Десерти | Просмотров: 269 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 мл білого сухого вина
2 ст.л. швидкорозчинного желатину
200 мл гарячої кип\'яченої води
5 ст.л. цукру
сік 2 лимонів
1 упаковка заварного крему

Приготування:
Желатин розчинити у воді. Вино змішати з лимонним соком і цукром і довести до кипіння. Розчинений желати змішати з винним сиропом, розлити у форми і швидко охолодити. Приготувати заварний крем згідно до інструкції на упаковці. Викласти крем на блюдця і вистудити так, щоб крем застиг. Форми з желе опустити на кілька секунд в гарячу воду і викласти желе на крем.
Категория: Десерти | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:

0,5 кг ревеню

1 скл цукру

150 мл гарячої кип\'яченоъ води

1 пакетик (25 г) швидкорозчинного желатину

1 скл вершків з жирністю не менше 30%

2 ст.л. цукру-пудри

дрібка ваніліну

Приготування:
Стебла ревеню почистити, порізати на шматочки, додати цукор і 2 ст.л. води і тушкувати під покришкою до м'якості. Желатин розчинити у решті води і влити до ревеню. Викласти масу у креманки і залишити на холоді до повного застигання. Вершки збити на круту піну з цукром-пудрою і ваніліном і викласти на желе з допомогою кондитерського мішечка.
Категория: Десерти | Просмотров: 303 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.