Складники: 4 персика 200 г пломбіру 4 ст.л. меду 3 ст. л. води 2 ст.л. цукру 2 невеликі апельсини 100 г обсмаженого арахісу
Приготування: Персики опустити в кип'яток на 10сек, а потям зразу в холодну воду. Коли фрукти вистигнуть, зняти шкірку, розрізати навпіл і вийняти кісточку. З апельсинів відтиснути сік. Зварити соус: змішати разом цукор, мед, апельсиновий сік і воду, всипати арахіс і ретельно розмішати. Наuрівати на маленькому вогні, помішуючи, поки увесь цукор не розxиниться, викласти у соус персики і довести до кипіння. Вистудити, викласти на тарілки по 2-ві половинки персиків і по 1-ій кульці морозива.
Складники: 4 яйця 3 білки 100 г молочного шоколаду 100 г чорного шоколаду 100 г білого шоколаду 300 мл гарячої кип\'яченої води 50 г швидкорозчинного желатину 1 ст.л. какао 1 ст.л. лимонного соку
Приготування: Желатин розчинити у гарячій воді, вистудити (не охолоджувати до застигання) і поділити на 3 частини. Кожен вид шоколаду окремо розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. В шоколад кожного виду додати по 1/3 частині желатину, до чорного шоколаду додати какао-порошок, до білого - лимонний сік, кожну масу старанно перемішати. Білки відділити від жовтків. В чорний і молочний шоколад додати по 2 жовтки. Білки збити на круту піну і поділити на 3 частини. До кожної шоколадної маси додати третину білків, ретельно перемішати і залити у форму шарами. Охолоджувати не менше 5 годин.
Складники: 400 г ківі 4 ст.л. цукру 1,5 скл гарячої кип\'яченої води 25 г желатину
Приготування: Ківі розім'яти товкачиком, долити воду, довести до кипіння і процідити (пюре залишити). У гарячу рідину додати цукор і всипати желатин, добре розмішати, поки желатин не розчиниться. Коли суміш охолоне, додати пюре і збити міксером на пишну піну, розлити у креманки і вистудити.
Складники: 200 г білого шоколаду 200 г лісових ягід 4 яйця 125 г збитих вершків 75 г цукру
Приготування: Ягоди збити блендером до однорідного пюре. Відділити білки від жовтків. Шоколад подрібнити і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додати ягідне пюре і жовтки до шоколадної маси і ретельно перемішати. Білки збити з цукром на круту піну. Обережно змішати шоколадно-ягідну суміш, збиті білки і збиті вершки, розкласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин.
Складники: 600 г ягід (малина, суниця, полуниця) 5 білків 1 скл цукру 1 скл вершків (30% жирності) 100 мл води
Приготування: Цукор залити водою, зварити сироп і вистудити його (сироп варити до появи піни). Ягоди перебрати, помити і збити у блендері. Білки збити з дрібкою солі на круту піну. Вершки збити теж, поки не загуснуть. Змішати разом білки і вершки, додати ягідну масу і сироп і обережно розмішати. Суміш розкласти у формочки і заморожувати в морозильній камері протягом 3 - 4 годин.
Приготування: В борошно вибити яйця, додати дрібку солі і, неперервно інтенсивно збиваючи, щоб не утворювалися грудочки, влити молоко. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на виделку. Спекти млинці з одержаного тіста. Апельсини почистити від шкірки і зняти плівки з м'якоті. Масло розтопити на сковорідці, всипати цукор і варити разом, поки не утвориться карамель (суміш не почне темніти). Додати м'якоть апельсинів, корицю і варити усе 3-5хв. Млинці притрусити тертим шоколадом і скласти вчетверо. Покласти на сковорідку з апельсиновим соусом і готувати під покришкою по 3хв з кожного боку на максимальному вогні, влити коньяк і, як тільки загориться і алкоголь повністю згорить, зняти з вогню. Викласти млинці на тарілки разом з апельсиносим соусом і гарнірувати десерт
... Читать дальше »
Складники: 0,5 кг пісочного печива 150 г вершкового масла 150 г рідкого меду 1 скл січеного мигдалю (або мигдальних пластівців)
Приготування: Масло розтопити. Печиво змолоти на м'ясорубці або подрібнити у блендері. Влити в одержане борошно тепле масло і мед і вимісити тісто. Сформувати з тіста кульки. Мигдаль подрібнити і запанірувати ньому медові кульки. Викласти їх на папір для випічки і залишити в холодильнику на годину.
Складники: 1 скл вершків (з жирністю не менше 30%) 2 білки 4 лимона 50 мл горілки 1 пакетик ванільного цукру 50 г цукру - пудри
Приготування: Лимонну цедру натерти на мілкій тертці, з лимонів відтиснути сік. Половину соку заморозити у формочках для льоду, решту соку збити з білками. Вершки збити на круту піну з цукром-пудрою і ванільним цукром, змішати з білками і лимонною цедрою. Кубики замороженого соку збити у блендері, змішати з горілкою і обережно ввести у вершки. Подавати у бокалах, прикрасивши листочками м'яти.
Складники: 2 скл вершків (з жирністю не менше 20%) 3 жовтки 2 ст.л. цукру 1 пакетик ванільного цукру 1 ст.л. коричневого цукру
Приготування: Жовтки розтерти з цукром, поки не побіліють. Вершки довести до кипіння і гарячими, неперервно помішуючи, влити до жовтків. процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 160 градусах протягом 25-30 хвилин. Крем охолодити, посипати коричневим цукром і обпалити спеціальним газовим пальником (або поставити на 2хв високо під максимально розігрітий гриль) для утворення рум'яної скоринки.
Складники: 3 скл вершків 1 ч.л. лимонної цедри 1 ч.л. ванільного цукру 6 жовтків 150 г цукру - пудри Для карамелі: 100 г цукру 1 ст.л. води
Приготування: Жовтки розтерти з цукром-пудрою, додати ванільний цукор і цедру. Неперервно помішуючи, влити гарячі вершки, процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 170 градусах протягом 30 хвилин. Приготувати карамель: цукор залити 1 ст.л. води і розтопити на маленькому вогні, варити до золотистого кольору. залити карамеллю крем і охолодити.
PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы.
Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.
Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.
История возникновения статусов История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей.
После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент.
Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».
Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.