Главная » Десерти
Складники:
0,5 кг абрикосів або персиків
1 скл сметани
2 ст.л. цукру-пудри
250 г кисломолочного сиру
3 ст.л. січених волоських горіхів
2 ч.л. меду
дрібка кориці

Приготування:
Сметану збити з цукром до утворення пухкої маси, протерти сир крізь сито і з'єднати зі сметаною, додати мед і перемішати. Персики або абрикоси помити, розрізати навпіл, вийняти кісточку, половинки персиків розрізати на 2 - 3 частини. У вогнетривку форму викласти сметанково-сирковий крем, зверху - розкласти фрукти, посипати січеними горіхами і запікати при 130 - 140 градусах, поки крем не зарум'яниться. Подавати, охолодивши і притрусивши корицею.
Категория: Десерти | Просмотров: 281 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 скл холодного кип\'яченого молока
400 г нежирного кисломолочного сиру
1 ст.л. цукру-пудри
3 жовтки
150 г вершкового масла
2 ст.л. желатину
0,5 скл. води
1 пакетик желе улюбленого смаку
ванілін, ізюм, курага, цукати, лимонна цедра.

Приготування:
Желе приготувати, згідно до інструкції на упаковці, додавши на 100мл менше води. Залити у невисоку форму, а, коли застигне, нарізати кубиками. Желатин розчинити у 0,5скл води. Сир змішати з молоком, цукром, жовтками, маслом. Додати ізюм, курагу, цукати, ванілін, лимонну цедру (складники вибирайте за власним смаком). Ввести розпущений желатин, добре розмішати. Наприкінці всипати кубики готового желе і дуже акуратно перемішати. Залити у форму і охолодити протягом 3-4 годин.

Примітки:
Найкраще все збити у блендері, а тоді додати сухофрукти і кубики желе. Якщо не маєте блендера, сир слід протерти через густе сито.
Категория: Десерти | Просмотров: 358 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл смаженого фундука
150 г цукру
3 ст.л. води
3 яйця
400 мл вершків жирністю не менше 30%
дрібка солі

Приготування:
100 г цукру залити водою і зварити карамель, всипати фундук, ретельно змішати і викласти на змащений маслом лист. Коли маса застигне змолоти карамелізований фундук у блендері. Жовтки розтерти з рештою цукром до білого кольору. Вершки збити на круту піну. Окремо збити білки з дрібкою солі. Обережно змішати вершки, білки, жовтки і розмелений фундук. Перекласти масу у форму для заморозки і охолоджувати не менше 6 годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 290 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г полуниці
1 апельсин
150 г цукру
700 мл вершків жирністю не менше 30%
3 білка
60 мл апельсинового лікеру


Приготування:
Цедру апельсина натерти на дрібній тертці, а з самого фрукта вичавити сік. Полуницю порізати на 4 частини, всипати половину цукру і цедру, влити апельсиновий сік і протягом 2-3хв відварити. Охолодити полуничну масу і збити блендером. Білки збити з дрібкою солі на круту піну. Вершки збити з рештою цукру і обережно змішати з полуничним пюре і збитими білками. Викласти масу у форму для заморозки і охолоджувати протягом 6-8годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 303 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 скл рису
0,5 л молока
1 скл вершків (з жирністю не менше 30%)
300 г фруктів або ягід
3 ст.л. цукру
200 мл фруктового або ягідного соку
3 ст.л. швидкорозчинного желатину
дрібка солі
фруктовий сироп

Приготування:
Промитий рис всипати в гаряче підсолене молоко і варити на маленькому вогні під покришкою протягом 30хв. Готовий рис зняти з вогню, додати цукор, розмішати і охолодити в холодильнику. Сік підігріти (не кип'ятити!) і розчинити у ньому желатин, охолодити до кімнатної температури. Вершки збити на круту піну. Змішати охолоджений рис, збиті вершки, сік з желатином, порізані фрукти або ягоди. Форму наповнити одержаною масою і залишити в холодильнику до повного застигання. Перед подаванням до столу форму на кілька секунд занурити у гарячу воду і викласти бабку на блюдо, полити будь-яким фруктовим сиропом.
Категория: Десерти | Просмотров: 252 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
750 г полуниць
1 лимон
1 скл цукру-пудри

Приготування:
Лимон помити, залити гарячою водою і витримати у воді кілька хвилин, просушити і збити у блендері разом з цукром-пудрою до однорідного пюре. Окремо збити у блендері перебрані помиті полуниці. Змішати разом лимонне і полуничне пюре, перелити в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Категория: Десерти | Просмотров: 234 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г білого шоколаду
0,5 кг полуниць
50 мл вершків
4 яйця
2 ст.л. швидкорозчинного желатину
100 мл гарячої кип\'яченої води

Приготування:
Розчинити желатин у гарячій воді, вистудити (не охолоджувати до застигання). Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Жовтки відділити від білків, жовтки розтерти з шоколадом. Білки збити на круту піну. Вершки також збити. Полуниці протерти крізь волосяне сито дерев'яною ложкою, додати шоколадну масу і розчинений желатин і ретельно змішати. Обережно вимішати зі збитими вершками, а наприкінці ввести збиті білки. Розлити у креманки залишити в холодильнику для застигання.
Категория: Десерти | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г полуниць
20 г швидкорозчинного желатину
200 мл десертного білого вина
6 жовтків
0,5 скл цукру
1 скл вершків з жирністю не менше 30%
м\'ята і полуниця для оздоблення

Приготування:
Полуницю помити, просушити і блендером приготувати з ягід пюре. Желатин розчинити у 50 мл гарячої кип'яченої води, охолодити до кімнатної температури і разом з вином змішати з полуницею. Жовтки розтерти з цукром на водяній бані до утворення пухкої маси. Вершки збити на круту піну. Обережно змішати полуничну масу, жовтки і вершки. Перелити десерт у формочки і залишити у холодильнику не менше, ніж на 4 години.
Категория: Десерти | Просмотров: 262 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г полуниці
2 ст.л. лимонного соку
50 г цукру
50 г вишневого лікеру
2 ст.л. жирної густої сметани

Приготування:
Ягоди промити, обсушити і розрізати навпіл. Половину ягід порізати, засипати цукром, залити лимонним соком і варити протягом 2хв. Охолодити масу і збити блендером, змішати полуничне пюре з лікером. Решту ягід розрізати навпіл, розкласти у тарілки, полити сиропом викласти зверху по 0,5 ст.л. сметани.
Категория: Десерти | Просмотров: 300 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг персиків
1 лимон
1 скл цукру
1 скл ягід малини
1 ст.л. цукру - пудри
м\'ята

Приготування:
Персики зплити кип'ятком, відразу відцідити, зняти шкірку, розділити навпіл і вийняти кісточку. З лимону відтиснути сік. Збити у блендері персики, цукор і лимонний сік. Перелити масу в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.. Малину полити рештою лимонного соку і притрусити цукром-пудрою. Проварити протягом 5хв і протерти крізь сито. Викласти шербет у вигляді кульок у креманки і полити малиновим соусом.
Категория: Десерти | Просмотров: 288 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.