Складники: 3 груші 300 г ванільного або вершкового морозива 1 скл червоного сухого вина 2 ст. л. цукру 2 гвоздики кориця на кінчику ножа смородиновий джем
Приготування: Груші розрізати навпіл і почистити від шкірки і насіння. У вино додати цукор, гвоздику і корицю і довести все до кипіння. Опустити у вино груші і варити на маленькому вогні близько 5хв, охолодити. На десертну тарілку викласти по 2 половинки груш, полити вином, в котрому вони варились. В середину кожної половинки груші покласти джем а поруч з грушами по 2 кульки морозива.
Складники: 1 скл вершків (з жирністю не менше 30%) 1 скл червоного десертного вина 1 скл води 1 упаковка вишневого желе 2 ч.л. цукру - пудри 1 пакетик згущувача для вершків
Приготування: Воду з вином довести до кипіння, зняти з вогню і всипати желе, розмішати, щоб желе повністю розчинилося. Вилити суміш на плоске блюдо і залишити в холодильнику на кілька годин. Формочкою вирізати з желе 12 сердечок. Решту желе помішувати на маленькому вогні, поки не стане однорідною масою вилити в 4 креманки і знову охолодити. Вершки збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і згущувачем, викласти на застигле желе і прикрасити желейними сердечками.
Складники: 4 яйця 0,5 скл цукру-пудри 2 стручка ванілі або 1 пакетик (2 г) ваніліну 2 ст.л. лимонного соку 100 мл ванільного лікеру 1 скл вершків з жирністю не менше 30% 15 г швидкорозчинного желатину 50 мл гарячої кип\'яченої води
Для гарніру: 0,5 кг кислих яблук 4 - 5 ст.л. цукру сік 1 апельсина 2 ст.л. вершкового масла кориця на кінчику ножа
Приготування: Приготувати мусс: желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Яйця збити з мякоттю ванільних стручків (або ваніліном), цукром-пудрою і лимонним соком на пишну піну. Не припиняючи збивання, влити лікер. До маси додати желатин, вилити у форму і залишити у холодильнику. Вершки збити на круту піну. Коли яєчна суміш почне застигати, додати збиті вершки і обережно вимішати. Викласти мусс у креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Приготувати гарнір: яблука порізати скибочками, притрусити цукром і корицею і полити соком. Масло розтопит
... Читать дальше »
Складники: 1 упаковка ванільного пудингу 0,5 л молока 1 скл густої сметани 4 ст.л. цукру-пудри 1 упаковка шоколадної стружки 4 ст.л. яєчного лікеру 1 пакетик згущувача для вершків або сметани
Приготування: Приготувати ванільний пудинг згідно до інструкційї на упаковці і охолодити. Охолоджений пудинг збити міксером з 2 ст.л. цукру-пудри і лікером до уторення пухкої маси. Окремо збити охолоджену сметану з рештою цукру-пудри і згущувачем. Високі бокали наповнити у такому порядку: пудинг - шоколадна стружка - сметана - стружка - пудинг. Подавати десерт охолодженим.
Приготування: З лимона відтиснути сік. Банан збити блендером разом з цукром-пудрою, ванільним цукром і лимонним соком до однорідної маси. Вершки збити на круту піну і, не припиняючи збивання, додати бананове пюре. Готовий мусс розкласти у креманки, прикрасити листочками м'яти.
Приготування: Банани розріжте на кілька частин довжиною 4-5см. Кожен шматочок занурте в йогурт, запаніруйте в кокосовій стружці і обсмажте в олії. Викладіть на паперовий рушник і об сушіть. Подавайте, поливши рештою йогурту і притрусивши шоколадом і горіхами.
Приготування: Цукор-пудру розчинити в апельсиновому соці. Апельсини почистити від шкірки і білих плівок. Збити у блендері гарбузову м'якоть разом з апельсиновою, влити лікер і сік з цукром. Перелити масу в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.
Складники: 1 скл апельсинового соку 1 скл білого винограду без кісточок 6 жовтків 1 скл цукру 300 г консервованих фруктів 1 лимон 100 мл рому 2 ст.л. швидкорозчинного желатину 100 мл гарячої кип\'яченої води
Приготування: Жовтки розтерти з цукром на водяній бані. Желатни розчинити у гарячій кип'яченій воді і охолодити до кімнатної температури. Апельсиновий сік змішати з вином і довести до кипіння, неперервно помішуючи ввести жовтки і варити на маленькому вогні, помішуючи, протягом 15 хвилин, злегка охолодити. Ввести в масу желатин, сік і натерту цедру лимона і ром, все ретельно перемішати. Розлити десерт в креманки і залишити в холодильнику до повного застигання. Готовий десерт прикрасити консервованими фруктами.
Приготування: Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і сиропом з ананасів, не припиняючи збивання, влити розчинений желатин. Дно салатниці, що має форму півкулі, викласти кружальцями ананасів, залити йогуртовою сумішшю і залишити в холодильнику для застигання. Перед подаванням до столу, салатницю опустити на кілька секунд у гарячу форму і викласти десерт на плоске блюдо так, щоб кружальця ананасів опинилися на поверхні.
PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы.
Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.
Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.
История возникновения статусов История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей.
После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент.
Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».
Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.