Главная » 2012 » Сентябрь » 20
Складники:
1 кг яловичини
5 цибулин
2 морквини
2 кореня селери
4 скибки чорного хліба
200 г бекону
3 ст.л. борошна
3 скл бульйону
1 скл сметани
рослинна олія

Приготування:
М'ясо порізати пластинами, запанірувати в борошні і обсмажити в олії до хрусткої шкірочки, посолити і поперчити. Цибулю порізати півкільцями, моркву і корінь селери - соломкою, хліб кубиками. Змішати хліб і овочі, посолити, поперчити. Дно кожного горщика вистелити пластинками бекону, потім викласти складники в такому порядку: м'ясо-хліб з овочами-м'ясо-хліб з овочами. Додати по 1 лавровому листу і залити бульйоном так, щоб рідина закрила 2-й прошарок м'яса. Закрити горщики кришками або заліпити тістом і тушкувати в духовці протягом 2 годин. (Горщики класти в холодну духовку). Через 2 години, горщики відкрити додати сметану і тушкувати страву ще 20 хв, але вже у відкритих горщиках. Подати, притрусивши зеленню.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 318 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг телятини
3 цибулини
10 яєць
2/3 скл молока
100 г вершкового масла
сіль, перець, сушений майоран

Приготування:
М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажувати в маслі, поки весь сік не випарується, додати порізану кубиками цибулю і смажити все, поки цибуля не зазолотиться. Посолити, поперчити, посипати майораном і розкласти в горщики (горщики попередньо змастити маслом). Яйця збити з молоком, посолити і залити цією сумішшю м'ясо. Запікати страву в духовці при температурі 170-180 градусів, поки омлет повністю не пропечеться. (Горщики класти в холодну духовку)
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 6 картоплин
2 морквини
1 цибулина
6 зубчиків часнику
1 банка чорних маслин без кісточок
0,5 банки консервованої кукурудзи
6 маринованих огірочків
150 г маринованих шампіньйонів
400 г вареної ковбаси
400 г копченої шинки
1 лимон
сіль, перець, зелень

Приготування:
Картоплю, моркву і цибулю порізати кубиками. Ковбасу і шинку - соломкою, огірочки і лимон - кружальцями, часник - пластинками. Покласти овочі і м'ясо в горщики, додати оливки, грибочки, кукурудзу, лимон і часник. Залити маринадами з-під оливок і маслин, посолити, поперчити, додати часник і лимонні кружальця. Долити води. Посолити, поперчити і готувати у духовці протягом 50-60 хвилин при 190-200 градусах. Подавати густо посипавши зеленню.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 358 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 - 1,2 кг нежирної свинини
12 картоплин середнього розміру
1 кг лісових грибів
2 цибулини
1 скл сметани
2 - 2,5 скл бульйону
1 ст.л. борошна
сіль, перець, рослинна олія

Приготування:
Гриби почистити, помити, порізати на шматочки, відварити у підсоленій воді протягом 25-30хв і відцідити. Свинину порізати кубиками зі стороною 3,5 - 4 см, картоплю також кубиками, але дрібнішими. Обсмажити м'ясо на олії до появи рум'яної шкірочки. Приготувати соус: порізану кубиками цибулю обсмажити до прозорості в олії, додати борошно і смажити разом 1-2хв, неперервно помішуючи, додати сметану і бульйон, посолити, поперчити соус і довести до кипіння. На дно горщиків викласти м'ясо, зверху картоплю, покрити все грибами і залити соусом. Горщики закрити покришками, покласти у холодну духовку і тушкувати страву протягом 35-40 хв, зняти покришки і готувати ще 30хв.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 277 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл перлової крупи
3 скл води
2 ст.л. масла
сіль

Приготування:
Крупу перебрати, промити, залити водою (довільною кількістю), довести до кипіння і відцідити крізь сито. 3 скл води, вказані у складниках цього рецепту, довести до кипіння і перелити в глиняний горщик, посолити, додати підготовлену крупу і масло, закрити покришкою. Готувати у духовці протягом 20хв при температурі 2300, а потім ще 1год20хв при темепратурі 1700.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 290 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 800 г філе хека
4 цибулини
4 скибочки батону
700 г картоплі
12 ч.л. вершкового масла
3 скл води або овочевого бульйону
0,5 кг помідорів без шкірки
сіль, перець, сушений базилік
- панірувальні сухарі
- рослинна олія
- сіль, перець, зелень
Для тіста: 0,5 кг борошна
2 яйця
75 г води

Приготування:
Батон замочити у воді, а потім разом з рибою і 1 цибулиною змолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити, сформувати кульки, запанірувати в сухарях і обсмажити в олії до золотистого кольору. Решту цибулі порізати кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору, додати скибочки помідорів і тушкувати на маленькому вогні 8-10 хв, посолити, поперчити і посипати сушеним базиліком. Почищену картоплю порізати кружальцями і посолити. На дно кожного горщика викласти по 1 ч.л. вершкового масла, потім - рибні кульки, кульки полити томатним соусом, а зверху викласти картоплю. Додати по 0,5 скл підсоленої води або бульйону, викласти ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 282 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1,4 кг філе білої риби
150 г борошна
400 г сметани
400 мл бульйону
1 кг картоплі
300 г шампіньонів
2 ст.л. вершкового масла
рослинна олія
1 головка часнику
сіль, перець, зелень

Приготування:
Рибу порізати шматочками, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити в олії. Цибулю порізати кубиками, гриби шматочками і обсмажити в маслі. Горщики натерти зсередини вичавленим часником. Картоплю порізати кубиками, викласти в горщики, покрити смаженими грибами. Зверху викласти шматки риби. Сметану змішати з бульйоном, посолити, поперчити і залити суміш в горщики. Тушкувати при 160 градусах 45-50 хв, від часу, коли прогріється духовка. Горщики класти в холодну духовку.

Примітки:
Можна посипати страву тертим сиром і запікати до рум'яної шкірочки.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 262 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
600 г баранини
6 картоплин
4 невеликі цибулини
200 г стручкової квасолі
1 баклажан
2 помідора
сіль, перець, зелень петрушки і селери

Приготування:
М'ясо і картоплю порізати кубиками, цибулю - пікільцями, квасолю - шматочками, помідори кружальцями. Баклажани також порізати кружальцями і посипати сіллю. Через 20 хв баклажани промити і обсушити. Цибулю змішати з м'ясом і викласти на дно горщиків. Зверху покласти картоплю, квасолю і баклажани, все поперчити. Залити овочі з м'ясом підсоленою водою так, щоб вона лише покрила овочі. Горщики покласти у холодну духовку і тушкувати страву близько години. Дожати помідори і тушкувати все разом ще 30 хв, подавати, притрусивши зеленню.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 278 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг помідор
3 баклажани
2 болгарських перця
2 цибулини
4 яблука
4 зубчики часнику
сіль, перець, зелень
рослинна олія

Приготування:
Баклажани порізати кружальцями, посолити, залишити на 10хв, після чого промити, обсушити і порізати кубиками разом з болгарським перцем і цибулею. Яблука і помідори порізати скибочками. Цибулю обсмажити в олії до золотистого кольору, додати баклажани і перець і смажити разом до готовності, посолити і поперчити суміш. Розкласти тушковані овочі у горщики, покрити їх зверху скибочками яблук і помідор, притрусити січеною зеленню і вичавленим часником, злегка посолити і поперчити. Горщики закрити покришками, покласти у холодну духовку і тушкувати страву протягом 35-40 хв
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1,5 кг картоплі
12 мисливських ковбасок
3 цибулини
450 г шампіньонів
1 скл сметани
1 скл бульйону
1 ч.л. солодкої паприки
сіль, перець, рослинна олія, зелень

Приготування:
Картоплю порізати кубиками і злегка обсмажити в олії. Окремо обсмажити кубики цибулі з грибами. На дно горщиків викласти гриби з цибулею, потім - шматочки мисливських ковбасок, зверху - картполю. Сметану змішати з бульйоном, посолити, поперчити і залити суміш у горщики. Тушкувати в духовці при 150 градусах близько години. (Горщики класти в холодну духовку). Перед подачею посипати січеною зеленню.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 353 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 600 г свинини
1 кг картоплі
1 яйце
1 ст.л. з гіркою борошна
2 цибулини
300 г шампіньонів (або 75 г білих сушених грибів)
рослинна олія
сіль, перець, зелень
Для соусу: 1 скл. грибового бульйону
1 скл сметани
сіль, перець, лавровий лист, зелень

Приготування:
Свинину порізати шматочками, обсмажити і викласти на дно горщиків. Гриби мілко порізати і обсмажити разом з кубиками цибулі. (якщо використовуєте сушені, а не свіжі гриби, то їх слід попередньо замочити і відварити). Картоплю почистити, натерти на мілкій тертці, відтиснути сік, посолити, поперчити, додати яйце і борошно і старанно вимішати. З картопляного фаршу сформувати кульки, загортаючи всередину грибову начинку, і обсмажити до золотистого кольору. Картопляні кнедлики викласти на м'ясо, все залити соусом поставити в холодну духовку і тушити ще протягом 20-30 хв (від часу, коли прогріється духовка). Подавати, притрусивши зеленню. Для приготування соусу, сметану з ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 274 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1,2 кг телятини
12 картоплин середнього розміру
6 невеликих баклажанів
2 цибулини
4 помідора без шкірки
1 морквина
1 скл сметани
1 ст.л. борошна
0,5 л холодної води
рослинна олія

Приготування:
Телятину і картоплю порізати кубиками зі стороною 3 см, м'ясо обсмажити в олії на сильному вогні до появи хрусткої шкірочки. Баклажани розрізати повздовж пластинами товщиною 0,5-1 см, залити холодною водою, додати 1 ст.л. солі і залишити, щоб вийшла гіркота. Через 20 хв баклажани промити, обсушити і обсмажити в олії до золотистого кольору. Цибулю порізати кубиками, моркву - крупною соломкою, помідори натерти на тертці. Цибулю обсмажити в олії до прозорості, додати борошно і смажити ще протягом хвилини, неперервно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки, додати сметану, пюре з помідорів і влити воду, довести соус до кипіння, посолити, поперчити. На дно горщиків викласти м'ясо, далі - картоплю з морквою. Пластини баклажан згорнути у ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 порцій: 1кг телятини
750 г картоплі
3 цибулини
рослинна олія
250 мл бульйону
150 мл червоного сухого вина
1,5 скл сметани
сіль, перець, зелень, лавровий лист

Приготування:
М'ясо порізати кубиками і обсмажити в олії, після м'яса обсмажити півкільця цибулі. Картоплю порізати кубиками (за бажанням теж злегка обсмажити). В горщики викласти м'ясо, потім - картоплю, зверху - цибулю. Все посолити, поперчити, додати по одному лавровому листу, полити бульйоном і поставити в духовку. Через 25 хв після того, як бульйон в горщиках закипить, вийняти лавровий лист, долити вино, а ще через 8-10 полити сметаною. Потушити в духовці ще 5-7 хв, посипати посіченою зеленню і подавати. (Горщики класти в холодну духовку).
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 274 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1 кг курячого філе
300 г рису
4 цибулини
4 ст.л. соєвого соусу
2 ст.л. лимонного соку
2 ст.л. оливкової олії
сіль, перець, сушений майоран, зелень петрушки і кінзи

Приготування:
Філе порізати кубиками, додати дрібно посічену цибулю, соєвий соус (або сіль), перець, лимонний сік, оливкову олію і сушений майоран, все перемішати і залишити маринуватись на 12 годин. Часник вичавити і натерти горщики всередині. В кожен горщик насипати рис (50г), залити водою (на 1 см вище рису), додати дрібку солі і накрити промаринованим курячим філе. Тушити в духовці при температурі 180-200 градусів близько 45 хвилин. (Горщики класти в холодну духовку). Перед подачею посипати січеною зеленню петрушки і кінзи.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 271 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
Для тіста: 2 скл борошна
3/4 скл кип\'ятку
4 ст.л. рослинної олії
дрібка солі
Для начинки: 100 г сушених грибів
1 цибулина
сіль, перець, рослинна олія, лавровий лист, чорний перець горошком

Приготування:
Кип'яток змішати з олією. Борошно просіяти, всипати сіль, влити кип'яток з олією і дерев'яною лопаткою замісити тісто. Коли злегка вистигне, домісити рукою. Приготувати начинку: гриби замочити на 4-5 годин у воді, промити, залити свіжою водою, і варити, посоливши, протягом 30хв. Готові гриби відцідити (відвар не виливати) і охолодити. Порізати цибулю і гриби дрібними кубиками і обсмажити разом на олії, посолити, поперчити начинку і охолодити. Тісто розкачати у дуже тонкий пласт і скляночкою вирізати кружечки. На кожне кружальце тіста покласти 1 ч.л. грибної начинки і с кріпити краї тіста, сформувавши кундюми (за формою вони такі ж як пельмені). Викласти кундюми на змащений лист і запікати при 200 градусах протягом 15хв. Розкласти запечені к ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 242 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 30 середнього розміру картоплин
8 яєць
750 мл молока
6 зубчиків часнику
200 г твердого сиру
12 ч.л. вершкового масла
сіль, перець

Приготування:
Часник вичавити через прес і натерти горщики зсередини, на дно кожного горщика покласти по 1 ч.л. масла. Картоплю помити, почистити і порізати тоненькими кружальцями, посолити, поперчити, перемішати і розкласти в горщики. Яйця збити з молоком і сіллю і цією сумішшю залити картоплю в горщиках. Сир натерти на крупній тертці і посипати ним картоплю з яйцями, зверху покласти ще 1 ч.л. масла. Запвкати в духовці при 170 градусах поки картопля не зм\'якне. (Горщики класти в холодну духовку).
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 272 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1 кг баранини
400 г несолодких яблук
2 цибулини
2 помідора без шкірки
1 кг картоплі
150 г ізюму
4 ст.л. сметани
100 г червоного сухого вина
1 ст.л. борошна
рослинна оліяъ
сыль, перець, зелень

Приготування:
Баранину порізати на шматки, обсмажити, додати півкільця цибулі і смажити, поки цибуля не зазолотиться, додати скибочки помідорів, посипати борошном, залити сметаною (можна долити 100 г води), посолити, поперчити і тушкувати близько 10 хв. Картпоплю порізати кружальцями і обсмажити. Яблука порізати шматочками, ізюм промити. В горщики викласти м'ясо, картоплю, яблука, помитий ізюм, залити соусом з м'яса і вином, щільно закрити горщики кружальцями тіста і запікати в духовці при 200 градусах протягом 15-20 хв. Окремо подати тарілку з січеною зеленню. Для приготування тіста, в борошно вибити яйця і, доливаючи воду, замісити круте тісто.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 291 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.