Главная » 2012 Сентябрь 20 » Кундюми з грибами (російська кухня)
14:33 Кундюми з грибами (російська кухня) | |
Складники: Для тіста: 2 скл борошна 3/4 скл кип\'ятку 4 ст.л. рослинної олії дрібка солі Для начинки: 100 г сушених грибів 1 цибулина сіль, перець, рослинна олія, лавровий лист, чорний перець горошком Приготування: Кип'яток змішати з олією. Борошно просіяти, всипати сіль, влити кип'яток з олією і дерев'яною лопаткою замісити тісто. Коли злегка вистигне, домісити рукою. Приготувати начинку: гриби замочити на 4-5 годин у воді, промити, залити свіжою водою, і варити, посоливши, протягом 30хв. Готові гриби відцідити (відвар не виливати) і охолодити. Порізати цибулю і гриби дрібними кубиками і обсмажити разом на олії, посолити, поперчити начинку і охолодити. Тісто розкачати у дуже тонкий пласт і скляночкою вирізати кружечки. На кожне кружальце тіста покласти 1 ч.л. грибної начинки і с кріпити краї тіста, сформувавши кундюми (за формою вони такі ж як пельмені). Викласти кундюми на змащений лист і запікати при 200 градусах протягом 15хв. Розкласти запечені кундюми у горщики, залити грибним відваром, додати по лавровому листу і по 3 горошинки перцю. Залишити в духовці при температурі 200 градусів ще на 15хв. | |
|
Всего комментариев: 0 | |