Главная » 2012 Сентябрь 20 » М'ясо з картопляними кнедликами в горщиках
14:35 М'ясо з картопляними кнедликами в горщиках | |
Складники: На 6 горщиків: 600 г свинини 1 кг картоплі 1 яйце 1 ст.л. з гіркою борошна 2 цибулини 300 г шампіньонів (або 75 г білих сушених грибів) рослинна олія сіль, перець, зелень Для соусу: 1 скл. грибового бульйону 1 скл сметани сіль, перець, лавровий лист, зелень Приготування: Свинину порізати шматочками, обсмажити і викласти на дно горщиків. Гриби мілко порізати і обсмажити разом з кубиками цибулі. (якщо використовуєте сушені, а не свіжі гриби, то їх слід попередньо замочити і відварити). Картоплю почистити, натерти на мілкій тертці, відтиснути сік, посолити, поперчити, додати яйце і борошно і старанно вимішати. З картопляного фаршу сформувати кульки, загортаючи всередину грибову начинку, і обсмажити до золотистого кольору. Картопляні кнедлики викласти на м'ясо, все залити соусом поставити в холодну духовку і тушити ще протягом 20-30 хв (від часу, коли прогріється духовка). Подавати, притрусивши зеленню. Для приготування соусу, сметану змішати з бульйоном. Борошно обсмажити у вершковому маслі, а тоді, неперервно помішуючи, влити сметанну суміш. Соус посолити і поперчити. | |
|
Всего комментариев: 0 | |