Главная » 2012 Сентябрь 20 » Рибні фрикадельки з картоплею в горщиках
14:38 Рибні фрикадельки з картоплею в горщиках | |
Складники: На 6 горщиків: 800 г філе хека 4 цибулини 4 скибочки батону 700 г картоплі 12 ч.л. вершкового масла 3 скл води або овочевого бульйону 0,5 кг помідорів без шкірки сіль, перець, сушений базилік - панірувальні сухарі - рослинна олія - сіль, перець, зелень Для тіста: 0,5 кг борошна 2 яйця 75 г води Приготування: Батон замочити у воді, а потім разом з рибою і 1 цибулиною змолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити, сформувати кульки, запанірувати в сухарях і обсмажити в олії до золотистого кольору. Решту цибулі порізати кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору, додати скибочки помідорів і тушкувати на маленькому вогні 8-10 хв, посолити, поперчити і посипати сушеним базиліком. Почищену картоплю порізати кружальцями і посолити. На дно кожного горщика викласти по 1 ч.л. вершкового масла, потім - рибні кульки, кульки полити томатним соусом, а зверху викласти картоплю. Додати по 0,5 скл підсоленої води або бульйону, викласти по 1 ч.л. вершкового масла і тушкувати в духовці близько години (від часу, коли духовка нагріється) при 170 градусах. Горщики класти в холодну духовку. | |
|
Всего комментариев: 0 | |