Главная » Страви з макарон і макаронних виробів
Складники:
300 г спагеті
2 баклажани
2 помідора без шкірки
2 цибулини
3 зубчики часнику
100 г філе анчоусів
рослинна олія, сіль, перець, розмарин

Приготування:
Баклажани почистити, порізати кружальцями і залити підсоленою водою, через 30 хв відцідити. Часник і цибулю дрібно посікти і обсмажити в олії до золотистого кольору, додати баклажани і смажити поки не підрум'яняться, додати скибочки помідорів, розмарин, анчоуси, посолити і поперчити, тушкувати протягом 10 хв. Спагеті відварити у підсоленій воді, процідити, додати до баклажанного соусу, прогріти і подавати.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 269 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 цибулини
3 зубчики часнику
3-4 томати без шкірки або 0,5 л томатного соку
по 0,5 ч.л. сушених базиліку і орегано
700 г м\'ясного фаршу
100 г пармезану або іншого твердого сиру
300 г спагеті
3 ст.л. оливкової олії
сіль, перець

Приготування:
Приготувати соус. Цибулю і часник дрібно посікти у обсмажити у 2 ст.л. олії до прозорості (не до золотистого кольору). Додати фарш і смажити, поки вся рідина не випарується, а фарш не стане розсипчастим. Додати дрібно порізані помідори або томатний сік, сіль, перець і трави і тушкувати ще 10 хв. Спагеті відварити у 4-5л підсоленої води, відцідити і влити 1 ст.л. оливкової олії. На блюдо викласти спагеті, в полити соусом і притрусити тертим пармезаном (або іншим твердим сиром).
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 380 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
12 листів лазаньї
1 кг полуниць
1,5 скл цукру
3 - 4 ст.л. полуничного лікеру
5 білків, дрібка солі
вершкове мало, листочки м\'яти

Приготування:
Листи лазаньї відварити до готовності згідно до інструкції на упаковці. Полуниці помити, порізати скибочками, засипати половиною цукру, влити 2ст.л. води і лікер і варити протягом 5хв на маленькому вогні, охолодити. Форму для запікання злегка змастити вершковим маслом і викласти почергово по 4 листи лазаньї і полуничну начинку. Білки збити на круту піну з дрібкою солі і рештою цукру. На верхній шар лазаньї викласти збиті білки і запікати у духовці протягом 10-15 хв при 120 градусах. Подавати, прикрасивши листочками м'яти.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 239 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Опис:
25 - 30 шт макаронних виробів у вигляді великих мушль або трубочок
4 помідора без шкірки
500 г філе білої риби
100 г тертого твердого сиру
3 ст.л. молока
3 ст.л. сметани
1,5 ст.л. борошна
1 ст.л. вершкового масла
1,5 скл бульйону (рибного або овочевого)
0,5 скл білого вина
сіль, перець, зелень петрушки

Складники:
Мушлі або трубочки відварити до готовності. Помідори порізати кубиками, петрушку дрібно посікти. Рибне філе разом з молоком збити у блендері до утворення однорідного пюре. Змішати рибну масу з помідорами, петрушкою, сіллю і перцем, посолити і поперчити фарш. Приготувати соус: борошно злегка обсмажити у вершковому маслі, неперервно помішуючи влити вино, бульйон і сметану, проварити протягом 5-7хв, посолити і поперчити. Мушлі або трубочки наповнити рибним фаршем. Форму змастити маслом, на дно викласти фаршировані макарони, залити соусом, притрусити сиром і запікати протягом 25хв при 2000.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 275 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
350 г фігурних макаронних виробів
1 банка консервованого або 200 г свіжого відвареного горошку
150 г шинки
300 г креветок
2 цибулини
150 мл білого сухого вина
150 г твердого сиру
рослинна олія
сіль, перець

Приготування:
Цибулю підсмажити до золотистого кольору, додати почищені креветки і смажити протягом 5 - 7 хвилин, додати порізану смужками шинку і продовжувати смажити, всипати горошок, влити вино, посолити, поперчити і тушкувати ще 15 хвилин. Макарони відварити, додати до креветок з шинкою, змішати. Форму вистелити фольгою, змастити олією, викласти макарони, посипати тертим сиром, загорнути краї фольги на страву і запікати при 180 градусах протягом 15 хвилин.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 301 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г макарон - бантиків
250 г кисломолочного сиру
2 цибулини
2 ст.л. рослинної олії
250 г шинки
1 ч.л. солодкої меленої паприки
сіль, свіжий базилік

Приготування:
Шинку порізати соломкою, цибулю - півкільцями. Цибулю обсмажити в олії до прозорості, додати шинку, все разом підрум'янити, посолити, посипати паприкою. Сир протерти крізь сито. Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці, додати до смаженої шинки, все перемішати. Викласти на тарілки макарони, зверху - сир, прикрасити все литочками базиліку.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 292 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г макарон
2 цибулини
300 г свіжої або замороженої стручкової квасолі
0,5 кг помідорів
1 банка (200 г) консервованого тунця
оливкова олія
сіль, перець, базилік

Приготування:
ПОмідори надрізати навхрест, залити окропом і зняти шкірку, порізати на шматочки, квасолю відварити у підсоленій воді. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії, додати квасолю, тунець і помідори, смажити ще кілька хвилин, посолити, поперчити. Макарони відварити у підсоленій воді з ложкою оливкової олії, процідити, додати до овочів з тунцем, все перемішати. Подавати, посипавши подрібненим базиліком.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 281 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 баклажани
2 кабачки цукіні
2 болгарських перця
200 г дрібних помідорів (найкраще черрі)
400 г макаронів пенне (довгих трубочок)
сіль,перець, оливкова олія
січена зелень петрушки і базиліку
тертий пармезан

Приготування:
Перці почистити від насіння. Всі овочі порізати смужками, баклажани посолити, залишити на 20 хв, а тоді промити під проточною водою. Форму для запікання змастити олією, викласти овочі, посолити і поперчити їх, скропити олією зверху і запікати протягом 30хв при 200 градусах. Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці і відцідити, додати до них запечені овочі. Подавати посипавши січеною зеленню і тертим пармезаном.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 280 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг макарон - ракушок
200 г шинки
0,5 скл січених волоських горіхів
3 зубчики часнику
оливкова олія
сіль, перець, багато зелені

Приготування:
Шинку порізати соломкою, обсмажити в олії, додати горіхи, вичавлений часник і січену зелень ( петрушка, кріп, кінза). Макарони відварити у підсоленій воді з ложкою оливкової олії, процідити, додати до шинки з горіхами, все перемішати і обсмажувати ще протягом 5 хв.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 235 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 г готових листів лазаньї
400 г м\'ясного фаршу
1 морквина
1 цибулина
400 г помідорів без шкірки (або консервованих у власному соці)
200 мл червоного сухого вина
2 стебла селери
2 зубчики часнику
сіль, перець, орегано, базилік, оливкова олія
тертий твердий сир (краще пармезан)

Приготування:
Листи лазаньї відварити проятгом 3хв (вони повинні зм'якнути, але не зваритись) у підсоленій воді. Приготувати начинку: цибулю і часник дрібно посікти, моркву і стебла селери порізати шматочками. В оливковій олії злегка обсмажити цибулю з часником, додати мокву і селеру і смажити разом ще 5хв. Додати до овочів фарш, і смажити протягом 7хв., додати скибочки помідор, влити вино, посолити, всипати прянощі і тушкувати все разом близько 40хв. Начинку охолодити. Для приготування соусу бешамель борошно обсмажити в маслі, тоненькою цівкою влити молоко (постійно помішуючи), посолити, додати мускатний горіх і дати закипіти. Форму ретельно змастити масл ... Читать дальше »
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 294 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.