Главная » 2012 Сентябрь 10 » М'ясна лазанья (італійська кухня)
01:08 М'ясна лазанья (італійська кухня) | |
Складники: 250 г готових листів лазаньї 400 г м\'ясного фаршу 1 морквина 1 цибулина 400 г помідорів без шкірки (або консервованих у власному соці) 200 мл червоного сухого вина 2 стебла селери 2 зубчики часнику сіль, перець, орегано, базилік, оливкова олія тертий твердий сир (краще пармезан) Приготування: Листи лазаньї відварити проятгом 3хв (вони повинні зм'якнути, але не зваритись) у підсоленій воді. Приготувати начинку: цибулю і часник дрібно посікти, моркву і стебла селери порізати шматочками. В оливковій олії злегка обсмажити цибулю з часником, додати мокву і селеру і смажити разом ще 5хв. Додати до овочів фарш, і смажити протягом 7хв., додати скибочки помідор, влити вино, посолити, всипати прянощі і тушкувати все разом близько 40хв. Начинку охолодити. Для приготування соусу бешамель борошно обсмажити в маслі, тоненькою цівкою влити молоко (постійно помішуючи), посолити, додати мускатний горіх і дати закипіти. Форму ретельно змастити маслом і викладати послідовно пластини тіста, обсмажений фарш, соус бешамель, тісто, фарш, соус, і т.д. Останій шар - соус. Зверху все посипати тертим твердим сиром і випікати протягом 30 хв при 200 градусах. | |
|
Всего комментариев: 0 | |