Главная » 2012 Сентябрь 10 » Спагеті з фрикадельками (італійська кухня)
01:17 Спагеті з фрикадельками (італійська кухня) | |
Складники: 500 г спагеті 500 г телячого фаршу 2 скибки батону 1 яйце 2 цибулини 5 помідорів без шкірки (або 0,5 л томатного соку) 1 цукіні 2 зубчики часнику 200 г твердого сиру оливкова олія Приготування: Кабачок цукіні порізати шматочками і відварити протягом 10 хв у підсоленій воді. Кабачки відцідити і збити у пюре блендером. Цибулю порізати кубиками і підрум'янити в оливковій олії, додати дрібно січений часник, шматочки помідорів (або томатний сік), сушений орегано і кабачкове пюре і тушкувати на маленькому вогні протягом 15 хв. Скибки батону замочити у воді або молоці, відтиснути. Зелень петрушки і базиліку дрібно посікти. Змішати фарш, розмочений батон, яйце і половину зелені, посолити, поперчити і ретельно вимішати. З фаршу сформувати фрикадельки, запанірувати в сухарях або борошні і обсмажити і олії. Сир натерти на тертці. Відварити спагеті у великій кількості підсоленої води, додавши 1 ст.л. олії. На тарілку викласти спагеті з фрикадельками, полити соусом, посипати тертим сиром. Окремо подати решту січеної зелені. | |
|
Всего комментариев: 0 | |