Главная » 2012 Сентябрь 5 » Підлива з сушених грибів
00:56 Підлива з сушених грибів | |
Складники: 100 г сушених грибів (найкраще білих) 2 цибулини 1 ст.л. борошна 3 ст. л. рослинної олії або вершкового масла сіль, перець, мелений коріандр, майоран. Приготування: Гриби вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин, помити, залити свіжою водою і варити протгом 25-30 хв, вистудити, відцідити (якщо відвар з білих грибів, то його не виливати) і порізати скибочками. Цибулю порізати кубиками і обсмажити у рослинній олії до золотистого кольору, додати гриби і продовжувати смажити протягом 5-7 хвилин. Посолити, поперчити, посипати борошном, посмажити ще 2-3 хвилини і влити грибовий відвар (якщо не використовуэте відвар, тоді заливаємо холодною кип'яченою водою). Вливати обережно, ретельно розмішуючи. Якщо відвару надто мало, то долити холодної кип'яченої води. (Загалом потрібно використати 500 мл рідини). Довести до кипіння і прокип'ятити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин. Примітки: Таку підливу готують традиційно під час посту. Звичайно підсмажують виключно на олії, не використовуючи вершкового масла. | |
|
Всего комментариев: 0 | |