Главная » 2012 Сентябрь 5 » Млинці з грибами
00:54 Млинці з грибами | |
Для млинців вам знадобиться: 180 г (4 найповніших ст. ложки) борошна 1яйце + 1 яєчний жовток 1 ст. ложка соняшникової олії 30 г вершкового масла 150 мл молока 150 мл газованої столової води 1/2 ч. ложки соли 1 ст. ложка цукру Примітка: газовану воду можна замінити негазованою, але молоко для млинців завжди краще розводити навпіл водою, тоді тісто виходить більш легким. Яйце надає тісту еластичність, а додатковий жовток додає пористості. Для начинки: 500 г свіжих грибів 300 г сметани 30 г вершкового масла 1 цибулина 1 зубчик часнику (за бажанням) чорний мелений перець невеликий пучок зеленої цибулі 4 ст. ложки олії сіль Примітка: Якщо ви використовуєте лісові гриби, спочатку відваріть їх в підсоленій воді до готовності, а потім готуйте за рецептом. Спосіб приготування: Приготуйте млинці так само, як в рецепті млинців з сирною начинкою. Для начинки наріжте цибулину дрібними кубиками, а почищені і вимиті гриби - шматочками середнього розміру. Розігрійте в сковороді 2 ст. ложки олії, злегка обсмажте в ній нарізану цибулю, потім додайте вершкове масло і смажте цибулю до прозорості. Вийміть цибулю з сковороди. До жиру, що залишився в сковороді додайте 2 ст. ложки олії і нарізані гриби. Коли гриби пустять сік і він почне випаровуватися, додайте обсмажену цибулю, посоліть і поперчіть на смак. Додайте роздушений або дрібно нарізаний часник. Потушкуйте суміш хвилину-другу. Додайте до грибів сметану, тушкуйте біля 3 хвилин. Досоліть, якщо необхідно. Покладіть на млинчик грибну начинку, складіть його удвічі, потім ще удвічі. Покладіть готовий млинчик на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею. 8-10 штук | |
|
Всего комментариев: 0 | |