Главная » 2012 Сентябрь 5 » Крученики рибні
17:56 Крученики рибні | |
Складники: 1,3 кг рибного філе 100 г вершкового масла 100 г борошна 3 скибки батону 3 яйця 2 цибулини 1 морквина 1 корінь петрушки 1 корінь селери 2 гвоздички 4 горшини духмяного перцю 1,5 скл рибного або овочевого бульйону сіль, перець, лимонний сік Приготування: Батон замочити у воді, а коли розм'якне, відтиснути. 1 цибулину порізати кубиками і обсмажити в маслі. 300г риби змолоти на м'ясорубці разом з батоном і 1 цибулею, додати смажену цибулю, яйця, посолити, поперчити і старанно вимішати. Решту рибного філе злегка відбити, посолити, поперчити, на край викласти фарш і загорнути у вигляді рулета, с кріпити зубочисткою. Кожен рулетик запанірувати в борошні, обсмажити в маслі і викласти в казанок. Моркву, корені петрушки і селери натерти на крупній тертці і обсмажити в маслі, посипати 1 ст.л. (без гірки) борошна, ще трошки підрум'янити і залити бульйоном, ретельно розмішати, додати духмяний перець, гвоздику, посолити, поперчити і залити соусом обсмажені рибні рулетики. Тушкувати на маленькому вогні 15 - 20 хв. | |
|
Всего комментариев: 0 | |