Главная » 2012 Сентябрь 10 » Класична лазанья (італійська кухня)
01:07 Класична лазанья (італійська кухня) | |
Складники: Для тіста: 400 г борошна 4 яйця Для начинки: 700 г фаршу 1 цибулина 0,5 кг помідор без шкірки сіль, перець, орегано, рослинна олія Для соусу бешамель: 2 ст.л. борошна 600 мл молока 2 ст.л. вершкового масла сіль, дрібка мускатного горіху Для посипки: 100 г твердого сиру Приготування: З підсоленого борошна і яєць замісити тісто (можна додати 1-2 ст.л. молока чи води, але тоді тісто стане м'якшим). Тісто поділити на кілька частин, дуже тонко розкачати і залишити підсихати. Підсушене тісто розрізати на пластини по розмірах форми. Цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії, додати фарш і обсмажувати, поки не стане розсипчатим, додати скибочки помідорів, сіль, перець, орегано і тушкувати протягом 10 хв. Приготувати соус: борошно обсмажити в маслі, тоненькою цівкою влити молоко (постійно помішуючи), посолити, додати мускатний горіх і дати закипіти. Форму ретельно змастити маслом і викладати послідовно пластини тіста, обсмажений фарш, соус бешамель, тісто, фарш, соус, і т.д. Останій шар - соус. Зверху все посипати тертим твердим сиром і випікати протягом 30 хв при 200 градусах. Примітки: Можна використовувати готові пластини для лазаньї, але їх попередньо відварити відповідно до інструкції на упаковці. | |
|
Всего комментариев: 0 | |