Главная » 2012 Сентябрь 5 » Картопляний пиріг з грибами
00:56 Картопляний пиріг з грибами | |
Складники: 400 г картоплі 500 г грибів 3 яйця 1 жовток 600 мл молока 80 г борошна 100 г твердого сиру 3 ст.л. вершкового масла сіль, перець, зелень, рослинна олія Приготування: Картполю відварити у мундирі і протерти крізь сито, охолодити, додати збиті яйця, 50 г борошна, 150 мл теплого молока, сіль і перець. Все ретельно збити міксером і залишити в холодильнику на 15хв. Сковорідку розігріти і змастити олією. З картопляного тіста спекти млинці. Гриби перебрати, промити, відварити протягом 30 хв у підсоленій воді і відцідити. Приготувати соус: борошно обсмажити у вершковому маслі і, неперервно помішуючи, влити холодне молоко, продовжуючи помішувати, ввести жовток і натертий на мілкій тертці твердий сир, посолити, поперчити. В соус додати гриби, прогріти протягом 2-3 хв і вистудити. На вистелений папером для випічки і змащений олією лист викласти млинці, змащуючи кожен грибним соусом, зверху пиріг накрити фольгою і запікати при 180 градусах протягом 25 хвилин, зняти фольгу і запікати ще 10 хв. Подавати, притрусивши зеленню. | |
|
Всего комментариев: 0 | |