Главная » Другі страви з риби і морепродуктів
Складники:
2 великих коропа
250 г шампіньйонів
75 г вершкового масла
2 цибулини
1 ст.л. борошна
1 скл сметани
100 г твердого сиру
2 ст.л. панірувальних сухарів
сіль, перець, зелень петрушки




Приготування:
Коропа почистити від луски і нутрощів, відрізати голову і відділити м'ясо від хребта і кісток, не пошкоджуючи філе. Форму для запікання змастити маслом, викласти рибне філе, посолити, поперчити і запікати при 1ё80 градусах протягом 10хв. Цибулю обсмажити в маслі до прозорості, додати почищені і порізані скибочками шампіньйони і тушкувати до готовності, посолити і поперчити. Викласти гриби на філе. Змішати сметану з борошном, злегка підсолити і залити соусом рибу з грибами, притрусити все сумішшю дрібно натертого сиру і сухарів і продовжувати запікати до утворення рум'яної шкірочки. Подавати, прикрасивши зеленню.










Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 283 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 великий короп масою близько 1 кг
2 - 3 ст.л. борошна
сіль, перець (або спеціальна приправа для риби)
рослинна олія




Приготування:
Рибу почитити від луски і нутрощів, порізати на шматки. Посолити і поперчити кожен шматок (або посипати приправою для риби) і залишити на 10 хв. Запанірувати кожен шматок в борошні і обсмажити в олії до золотистого кольору.











Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 322 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг філе білої риби
200 г морської капусти
1 цибулина
1 морквина
1 черства булочка
1 яйце
2 ст.л. вершкового масла
рослинна олія
сіль, перець, зелень
панірувальні сухарі




Приготування:
Моркву відварити, булочку розмочити у воді і відтиснути. Зелень дрібно посікти. Змолоти на м'ясорубці рибне філе, моркву, цибулю, морську капусту і розмочену булочку. Додати у фарш яйце, сіль, перець, розтоплене вершкове масло і січену зелень, старанно вимішати. Сормувати котлетки, запанірувати їх у сухарях і обсмажити в олії.












Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 257 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1,3 кг рибного філе
100 г вершкового масла
100 г борошна
3 скибки батону
3 яйця
2 цибулини
1 морквина
1 корінь петрушки
1 корінь селери
2 гвоздички
4 горшини духмяного перцю
1,5 скл рибного або овочевого бульйону
сіль, перець, лимонний сік





Приготування:
Батон замочити у воді, а коли розм'якне, відтиснути. 1 цибулину порізати кубиками і обсмажити в маслі. 300г риби змолоти на м'ясорубці разом з батоном і 1 цибулею, додати смажену цибулю, яйця, посолити, поперчити і старанно вимішати. Решту рибного філе злегка відбити, посолити, поперчити, на край викласти фарш і загорнути у вигляді рулета, с кріпити зубочисткою. Кожен рулетик запанірувати в борошні, обсмажити в маслі і викласти в казанок. Моркву, корені петрушки і селери натерти на крупній тертці і обсмажити в маслі, посипати 1 ст.л. (без гірки) борошна, ще трошки підрум'янити і залити бульйоном, ретельно розмішати, додати духмяний перець, гвоздику, посолити, ... Читать дальше »
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 314 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
















400 г філе лосося
150 г рису
210 мл води
1 ч.л. каррі
150 г зеленого горошку
1 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. вершкового масла
сіль, білий перець




Приготування:
Рибу посолити, поперчити, полити лимонним соком і оливковою олією і залишити на 30хв для маринування. Рис промити, всипати до чаші для рису, додати воду, каррі і сіль і готувати в пароварці, встановивши таймер на 30хв. Після закінчення встановленого часу до рису додати горошок і вершкове масло і встановити чашу з рисом у верхній ярус пароварки. У нижній ярус пароварки викласти промариновану рибу і готувати все одночасно, встановивши таймер ще на 15 хв.














Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 269 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
800 г філе лосося
400 г свіжого або замороженого шпинату
3 ст.л. вершкового масла
50 мл білого сухого вина
50 мл вершків
1 ч.л. тертої лимонної цедри
сіль, перець



Приготування:
Філе лосося посолити, поперчити, притрусити лимонною цедрою, полити вином і залишити на 30хв. Промариновану рибу викласти у пароварку. Готувати рибу на пару, встановивши таймер на 20-25хв. Шпинат протушкувати в маслі до готовності і подрібнити (заморожений шпинат попередньо не розморожувати). Влити у шпинатну масу вершки, посолити, поперчити і тушкувати ще 1-2хв. На тарілки покласти шпинат, а зверху викласти шматочк звареного філе лосося. Притрусити смужками лимонної цедри.
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 249 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 - 1,2 кг лосося
2 лимона
2 ст.л. каперсів
сіль, перець
Для пасти: 3 ст.л. вершкового масла
5 - 6 філе анчоусів




Приготування:
Почищену рибу натерти сіллю, перцем, полити соком 1-го лимона і залишити для маринування на 20-30хв. Приготувати пасту: філе анчоусів збити у блендері або розтерти з вершковим маслом. Змастити рибу половиною пасти, викласти на змащений лист і випікати в духовці протягом 30хв при 200 градусах, час від часу змащуючи рештою пасти. Подавати лосося, притрусивши каперсами і прикрасивши дольками лимона.
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 239 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг філе лосося
0,5 кг картоплі
0,5 кг м\'якоті гарбуза
3 яйця
150 г молока
1 скл сметани
сіль, перець, зелень кропу, рослинна олія




Приготування:
Картоплю відварити до напівготовності (5-7хв) і порізати тонкими кружальцями. Гарбуз порізати тонкими пластинками. Форму для запікання змастити олією, на дно викласти половину картоплі, зверху - половину гарбуза, далі - філе лосося, покрити все рештою овочів. Яйця збити з молоком, сметаною, сіллю, перцем і січеним кропом, залити сумішшю овочі з рибою. Запікати страву 45 хвилин при температурі 190 градусів.
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 273 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
800 г філе хека
1 кг картоплі
1 ст.л. борошна
2 цибулини
1 ч.л. гірчиці
50 г вершкового масла
4 ст.л. рослинної олії
сіль, перець, зелень кропу




Приготування:
Філе порізати кубиками зі стороною 3-4 см. Цибулю порізати кубиками. Олію розігріти на сковорідці, сикласти цибулю, рибу, посолити, поперчити, додати гірчицю, посипати борошном і смажити до готовності. Картоплю відварити у мундирі, охолодити, почистити і порізати кружальцями і посолити. У змащену маслом форму викласти половину картоплі, зверху - рибний фарш, а потім - решту картоплі. Все покрити шматочками вершкового масла і запікати при температурі 150 градусів протягом 30-35хв. Подавати, притрусивши зеленню кропу.
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 277 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 короп (масою 700-800 г)
150 г свіжого бекону
велика цибулина
сіль, перець, фольга, рослинна олія



Приготування:
Рибу випатрати (голову залишити), промити, обсушити серветкою, натерти сіллю, поперчити. Бекон порізати смужками і підсолити, нафарширувати ним рибу. Фольгу змастити олією, викласти рибу і посипати її кружальцями цибулі, злегка посолити цибулю і загорнути фольгу так, щоб не витікав сік. Запікати рибу на грилі по 12 хв з кожного боку або у вугіллі, що залишилось після спаленого багаття протягом 20-25хв не обертаючи.


Примітки:
Таку рибу можна приготувати і в духовці при 200 градусах.


Час приготування: 1 год 15 хв Складність: Посередньо
Порцій: 1 порція Кількість:

Країна/Регіон:
Ціна порції:

Вегетаріанський: Ні Без лактози: Ні
Дієтична страва: Ні Без глютену: Ні
Калорійність:
Калорійність у кілоджоулях:

Жири:
Хлібні одиниці:

Білки:
Вуглеводи:
Категория: Другі страви з риби і морепродуктів | Просмотров: 239 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

« 1 2

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.