Главная » 2012 » Сентябрь » 28
Берете ту кількість розчинної кави, яку звичайно витрачаєте на чашку, і заливаєте мінеральною газованою водою. Природно, п'єте холодним, можна додати лід. Дуже добре освіжає в спеку.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 770 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Щоб приготувати каву по цьому рецепту Вам знадобиться міксер, а також:
1 кава
2 вино
3 цукор
4 кориця
5 цедра лимона й апельсина.

Змішайте 200 мл холодної звареної кави із двома столовими ложками вина або портвейну й половиною чайної ложки цукру. Суміш збивайте до отримання однорідної маси. Потім додайте в збиту суміш корицю, подрібнену цедру лимона й апельсина і збийте ще раз. Подавайте напій у високих келихах для чаю або у фужерах для вина.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 370 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування цього рецепту Вам знадобляться:
- 4 чайні ложки добре змеленої кави
- 1/4 столової ложки молока
- 1 яєчний жовток
- 1 чайна ложка згущеного молока
- 1 столова ложка цукру
- небагато коньяку
- вершки

Залийте каву чашкою киплячого молока. Потримайте під кришкою 5 хвилин на слабкому вогні. Після охолодження процідіть і збийте з вершками, яєчним жовтком, згущеним молоком і цукром.

Готовий напій остудіть в холодильнику. Подавайте каву в склянках, додавши небагато коньяку.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 362 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

На 16 порцій Вам знадобляться:
– 150 г кавових зерен
– 50 г горіха пекан
– 15-20 мл екстракту апельсина

Смажте горіхи пекан на листі в духовці при температурі 160°С на протязі 10 хвилин. Можна присмажити горіхи й на сковороді, але в цьому випадку їх треба постійно помішувати й стежити, щоб вони не пересмажились.

Потім змішайте кавові зерна з горіхами. Вам залишається тільки змолоти їх.

Заваріть каву, як звичайно, з розрахунку 1 столова ложка з верхом кавово-горіхової суміші на 140-грамову чашку кави.

На той момент, коли будете заливати суміш гарячою водою, додайте екстракт апельсину - приблизно 1 мл на чашку напою.

Напій треба готувати трохи довше, ніж звичайну каву - щоб вода проникнула в частки горіха.

Цей рецепт відмінно підходить для приготування кави у фільтраційній кавоварці, у френч-пресі, у турці, але не в еспрессо-машині.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 365 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування цього рецепту Вам будуть потрібні:

- чорна кава - 14г;
- вода - 125г;
- лимон - 1/2 шт.;
- мед - 10г.

Зварити чорну каву. Процідивши, рідину розмішати з лимонним соком і медом, розлити в підігріті чашки й відразу подати до столу.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 431 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування кави по цьому рецепту Вам знадобиться:
- одна подвійна чоpна кава (12 г.)
- одне яйце
- одна столова ложка ванільного цукру
- одна столова ложка збитих вершків і мелена кава (для прикраси).

Перемішайте - вручну або в міксері - усі компоненти. Суміш вилийте в чашку і прикрасьте збитими вершками. Звеpху посипте меленою кавою.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 388 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

На 4 порції кави по цьому рецепту Вам знадобиться:
- 50 г натуральної кави
- 4 склянки води
- 80 г цукру
- 4 чайні ложки сметани

Засипте в кавник мелену каву, налийте води й поставте на вогонь. Як тільки кава почне підніматися, зніміть із вогню й дайте напою настоятися. У чашку спочатку покладіть 1 чайну ложку сметани, додайте цукор, розмішайте і обережно влийте каву. Трохи почекайте і подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 420 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування кави «leche-leche» Вам буде потрібно:
- кава
- згущене молоко
- лікер
- цедра лимона
- молоко
- кориця.

Налийте в чашку згущене молоко, додайте туди лікер, молоко й свіжозварену каву. Посипте зверху корицею.

Таку каву подають і п'ють на всіх островах Канарського архіпелагу.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 524 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування двох порцій кави «AU LAIT» Вам знадобиться:

- 0,5 склянки молока
- 0,5 склянки молока й вершків
- 6 стручків кардамону
- 1 чашка охолодженої міцної кави

У каструлі змішайте молоко, молоко з вершками, цукор, кардамон. Доведіть до кипіння. Готуйте, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Остудіть. Процідіть суміш через дрібне ситечко в невеликий глечик, додайте каву і остудіть напій, накривши кришкою, протягом 20 хв.

Каву подайте в келихах, наповнених льодом.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 463 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Для приготування однієї порції кави «Амарето» Вам знадобиться:
- очищений мигдаль
- колумбійська кава
- кава італійського обсмаження

Покладіть мигдальні горішки на лист і присмажуйте протягом 10 хвилин, поки вони не стануть коричневого кольору. Ретельно перемішайте їх з кавовими зернами і змеліть відповідно до інструкції вашої кавоварки.

Зваріть каву з розрахунку - 1 ст. ложка приготовленої суміші на 140-грамову чашку води. Покладіть суміш у кавовий фільтр. До киплячої води додайте 0,5 ч. ложки мигдального екстракту (на 8-12 чашок кави). Далі заварюйте каву як звичайно.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 420 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Каву «Офламерон» можна приготувати з різних сортів кави.

Якщо Ви надаєте перевагу каві кислуватих сортів, Вам буде потрібно:

- 50-60 г нехлорованої води
- 1 чайна ложка кави дрібного помелу
- 1 чайна ложка напівсолодкого шампанського

Додайте каву в теплу воду. Суміш нагрійте на помірному вогні. На самому початку утворення пінки додайте 1 чайну ложку напівсолодкого шампанського, з якого вже вийшов газ. Зніміть каву з вогню, коли кавова піна стане масивною.

Якщо Ви віддаєте перевагу каві гіркуватих сортів, Вам буде потрібно:

- 50-60 г нехлорованої води
- 1 чайна ложка кави дрібного помелу
- ванілін
- 1 чайна ложка напівсухого шампанського

Перед тим, як набрати в ложку каву, занурте її у воду з ваніліном. Додайте каву в теплу воду. Суміш нагрійте на помірному вогні. На самому початку утворення пінки додайте 1 чайну ложку напівсухого шампанського, з якого вже вийшов газ. Каву зніміть із вогню, коли кавова піна стане масивною.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 462 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:

200 г полуниці збити в блендері
200 г морозива (білий пломбір)
2 ст. л. цукру
300 г молока

Декілька хвилин збивати в блендері.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 219 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
750 г натурального йогурту або кефіру
200 г свіжих або заморожених ягід
4 ст.л. цукру - пудри



Приготування:

Всі складники збити блендером до утворення піни, охолодити протягом години, приркасити цілими ягодами і листочками м'яти.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 255 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 банан
1 ч.л. меду
1 ч.л. арахісового масла
150 молока



Приготування:
Банан порізати кубиками, додати решту складників і збити у блендері або міксером до утворення стійкої піни..
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 313 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 банани
0,5 л натурального йогурту
250 г вершкового або молочного морозива
кружальця лимону, листочки м\'яти



Приготування:
Банани порізати шматочками і збити у блендері разом з йогуртом і морозивом. Подавати у бокалах, прикрасивши кружальцями лимону і листочками м'яти.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 314 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г замороженої або свіжої чорниці
3 скл молока
250 г морозива
2 ківі

Приготування:
Заморожену чорницю (або перебрану свіжу) збити у блендері разом з морозивом і молоком до утворення стійкої піни. Ківі почистити, порізати кубиками і викласти у бокали, залити збитою сумішшю і прикрасити листочками м'яти. Подавати з ложечкою.
Категория: Безалкогольні напої | Просмотров: 274 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Cкладники:
2 зубчики часнику
1/4 ч.л. солі
1 жовток
1 скл оливкової олії
лимонний сік до смаку

Приготування:
Часник розтерти з сіллю. Додати жовток до часникової маси і, неперервно збиваючи, по краплині, вливати олію. Коли соус загусне, влити лимонний сік.
Категория: Соуси | Просмотров: 313 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 огірка
0,5 л густого натурального йогурту
4 - 5 зубчиків часнику
2 ст. л. оливкової олії
1 ст.л. винного оцту
зелень кропу, сіль, перець

Приготування:
Огірок натерти на мілкій тертці і злити сік, часник почистити і вичавити через прес, зелень дрібно посікти. Змішати огірок, часник, кріп, йогурт, олію, оцет, сіль і перець. Охолодити. Подавати до страв з м'яса або птиці, а також з пітою або тіропітою.
Категория: Соуси | Просмотров: 310 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г майонезу
1 ст.л. каперсів
1 ст.л. зелених оливок без кісточок
2-3 огірочка-пікулі

Приготування:
Каперси, оливки і пікулі дрібно посікти, додати в майонез і ретельно змішати.

Примітки:
Спробуйте приготувати цей соус на основі домашнього майонезу.
Категория: Соуси | Просмотров: 347 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
50 г базиліку
50 г сиру Пармезан
3 ст.л. кедрових горішків
100 мл оливкової олії
2-3 зубця часнику
дрібка солі

Приготування:
В блендер покласти крупно нарізаний часник, зелень, сир, горіхи, олію. Трохи досолити (майте на увазі, Пармезан досить солоний). Все це подрібнити до однорідної маси.
Категория: Соуси | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл молока або вершків
1 скл бульйону
1 лавровий лист
4 ст.л. вершкового масла
3 ст.л. борошна
сіль, духмяний перець

Приготування:
Лавровий лист і кілька горошин духмяного перцю залити бульйоном, скип'ятити і процідити. Борошно обсмажити у розпущеному маслі. Постійно помішуючи, влити бульйон, а потім невеликими порціями додати вершки або молоко. Посолити і варити, помішуючи, поки соус набуде консистенції густої сметани.
Категория: Соуси | Просмотров: 285 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
100 г вершкового масла
1 ст.л. борошна
75 г бульйону
1 скл вершків або молока
сіль

Приготування:
Борошно обсмажити у розпущеному маслі. Постійно помішуючи, влити бульйон, а потім невеликими порціями додати вершки або молоко. Посолити і варити, помішуючи, поки соус набуде консистенції густої сметани.
Категория: Соуси | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 картоплини
1 скл кефіру
1 ст.л. хмелі-сунелі
3 зубчика часнику
сіль

Приготування:
Картоплю відварити у мундирі, вистудити і розтерти в пюре. Влити кефір і вимішати до однорідної маси. Соус має мати консистенцію густої сметани, якщо надто густий, то норму кефіру слід збільшити. Додати вичавлений часник, хмелі-сунелі, посолити і ще раз ретельно перемішати.
Категория: Соуси | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кисле яблуко
2 ст.л. лимонного соку
400 г кисломолочного сиру
2 ст.л. готового хріну з оцтом (консервованого білого)
сіль, перець

Приготування:
Сир протерти крізь сито. Яблуко натерти на дрібній тертці, додати сир, хрін, лимонний сік, сіль і перець. Все ретельно перемішати.

Примітки:
Для особливої пікантності можна додати 0,5 ч.л. цукру.
Категория: Соуси | Просмотров: 259 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 буряк
2 кореня хріну
200 г майонезу
1 ч.л. оцту
1 ст.л. цукру
сіль, перець

Приготування:
Буряк відварити у мундирі, почистити разом з хроном. Підготовлені овочі натерти на мілкій тертці, додати майонез, сіль, перець, оцет і цукор і все ретельно вимішати.

Опис: Цей соус найкраще паcує до заливних страв і до м'яса.
Категория: Соуси | Просмотров: 297 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г журавлини
100 г апельсинового соку
1 ст.л. цукру
3 ст. л. дрібно натертого хріну
100 мл кип\'яченої води
сіль

Приготування:
Журавлину перебрати, просити, притрусити цукром і залити сумішшю апельсинового соку і води. Довести соус до кипіння і варити 4-5хв. Проварену масу охолодити і збити у блендері, посолити, додати натертий на дрібній тертці хрін і залишити на кілька годин у холодильнику.
Категория: Соуси | Просмотров: 325 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 авокадо
2 ст.л. сметани
2 зубчики часнику
сіль, перець, зелень кропу

Приготування:
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку. М'якоть авокадо вибрати ложкою, розтерти зі сметаною, вичавленим часником, дрібно січеною зеленню кропу і сіллю. Збити у блендері до кремоподібного стану.
Категория: Соуси | Просмотров: 332 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 авокадо
50 г вершків
сіль, білий перець

Приготування:
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку. М'якоть авокадо вибрати ложкою і збити у блендері з вершками. Посолити і поперчити.
Категория: Соуси | Просмотров: 246 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г майонезу
100 г томатної пасти
5 зубчиків часнику
200 мл холодної кип\'яченої води
1 ст.л. сухої аджики
1 ст.л. хмелі-сунелі
1 ст.л. оцту
2 ст.л. цукру
сіль

Приготування:
Старанно змішати майонез, томатну пасту і воду, посолити, додати аджику, хмелі-сунелі, вичавлений часник, цукор і оцет.
Категория: Соуси | Просмотров: 262 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 авокадо
1 ст.л. мелених волоських горіхів
1 зубчик часнику
1 ст.л. майонезу
сіль, зелень

Приготування:
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку. М'якоть авокадо вибрати ложкою, додати горіхи, вичавлений часник, дрібно січену зелень, сіль і майонез. Все збити блендером до кремоподібного стану.
Категория: Соуси | Просмотров: 271 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 плавлені сирки
1 помідор
1 болгарський перець
75 мл натурального йогурту
1 зубчик часнику
сіль, перець, зелень

Приготування:
Сирки натерти на мілкій тертці і змішати з вичавленим часником, січеною зеленню і натуральним йогуртом. Перець запекти в духовці і почистити від шкірки і насіння. Помідор облити кип'ятком і почистити від шкірки. Протерти крізь густе сито перець і помідор і додати у сирну масу. Соус посолити, поперчити і старанно перемішати.
Категория: Соуси | Просмотров: 245 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 мл натурального йогурту
2 малосольних огірка
2 зубчики часнику
сіль, перець, м\'ята

Приготування:
М'яту, часник і огірки дрібно посікти. М'яту розтерти з часником, сіллю і перцем, влити йогурт, додати огірок і все ретельно перемішати.
Категория: Соуси | Просмотров: 236 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 мл майонезу
100 мл натурального йогурту
2 ст.л. лимонного соку
2 ч.л. готової міцної гірчиці
2 зубчики часнику
сіль, перець, зелень

Приготування:
Майонез змішати з йогуртом, додати лимонний сік, гірчицю, сіль, перець, виичавлений часник і січену зелень.
Категория: Соуси | Просмотров: 261 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
3 жовтки
2 скл оливкової олії
1 ч.л. гірчичного порошку
сік 1/2 лимону
цукор, сіль

Приготування:
Яєчні жовтки розтерти, додаючи по краплині оливкову олію. Коли маса почне густіти, олію можна лити тоненькою цівкою, не припиняючи збивання (збивати слід постійно в одному напрямку). Олію слід додавати доти, поки соус не перестане її вбирати. Додати лимонний сік, гірчичний порошок, посолити і поцукрувати до смаку.
Категория: Соуси | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 зубчики часнику
200 г майонезу
1 пучок зелені
0,5 ч.л. солодкої паприки
0,5 ч.л. карі
дрібка пекучого червоного перцю

Приготування:
Часник вичавити через прес, зелень дрібно посікти, додати майонез, каррі, солодку і гірку паприку. Все ретельно розмішати.
Категория: Соуси | Просмотров: 260 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Інгредієнти:

Апельсин 1 шт
Цукор коричневий 100 г
Мед 1 ст.л.

Кориця (мелена) 1 ч.л.



Спосіб приготування:

З апельсина видавлюємо сік. З'єднуємо з цукром, медом та корицею. Ретельно розмішуємо.
Категория: Соуси | Просмотров: 232 | Добавил: GERA23 | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.