Главная » 2012 » Сентябрь » 12
Складники:
0,5 кг кисломолочного сиру
3 - 4 ст.л. борошна
2 - 3 ст.л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
3 ст.л. родзинок
1 яйце
дрібка солі, рослинна олія для обсмажування

Приготування:
Сир протерти крізь сито, додати просіяне борошно, збите яйце, сіль, цукор і ванільний цукор і замісити тісто, наприкінці додати промиті і просушені родзинки і ще раз замісити. Сформувати з тіста кулю, загорнути у харчову плівку і залишити в холодильнику на 30хв. З охолодженого тіста сформувати кружальця товщиною 2-3см, запанірувати їх у борошні і обсмажити в олії до золотистого кольору. Подавати зі сметаною або джемом.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 392 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
100 г тертого чорного шоколаду
150 г цукру
1 скл вершків (30% жирності)
100 г вершкового масла
січений мигдаль

Приготування:
Сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор і шоколад і вимішувати, поки суміш не стане однорідною. Вершки збити на густу піну, додати до сиру і обережно вимішати зверху вниз. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 24 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити січеним мигдалем.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 292 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 л вершків
10 яєць
4 скл сметани
0,5 скл цукру-пудри
100 г січених горіхів
100 г ізюму
100 г цукатів
ванілін, лимонна цедра

Приготування:
Яйця збити зі сметаною, влити вершки і, неперервно помішуючи, прогрівати, поки суміш не почне звертатися. Сито застелити кількома шарами марлі і процідити суміш, потім додати цукор, цукати, промитий ізюм, горіхи, все старанно вимішати і покласти під прес на добу (можна і на 1,5).
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 483 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г густої сметани
100 г цукру
150 г вершкового масла
2 яйця
1 кг кисломолочного сиру
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Сир протерти крізь сито і змішати з цукром. Масло розтерти з 1 яйцем і сметаною, на повільному вогні довести до кипіння. Гарячу суміш влити в сир з цукром і старанно все розтерти. Вистудити і додати 1 яйце, ізюм і ванільний цукор, все ще раз розмішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 1-2 дні. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 315 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
4 жовтки
1 скл. цукру-пудри
0,5 скл. вершків
150 г вершкового масла
2 пакетика ванільного цукру
200 - 300 г цукатів

Приготування:
Цукати подрібнити. Жовтки розтерти з цукром на водяній бані. Сир двічі протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, жовтки, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Влити вершки, всипати цукати (залишити трохи цукатів для оздоблення) і ретельно перемішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити рештою цукатів.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 284 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1,5 кг кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
3 скл цукру
9 жовтків
1 скл густої сметани
100 г родзинок
100 г смаженого мигдалю
0,5 лимона
цукати для оздоблення

Приготування:
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до утворення пухкої маси, по одному додаючи жовтки. Сир двічі протерти крізь сито і старанно змішати з масляно-жовтковою сумішшю. Родзинки промити і обсушити, мигдаль подрібнити, лимонну цедру натерти на мілкій тертці і все додати у сирну масу. Сметану збити і ввести в суміш. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Готову паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 245 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
100 г цукру
4 ст.л. меду
8 круто зварених жовтків
150 г вершкового масла
150 г густої сметани
цукати

Приготування:
Сир протерти крізь сито і вимішати зі сметаною. Жовтки розтерти з цукром, маслом і медом до утворення однорідної пухкої маси. Яєчну суміш потроху додавати до сиру зі сметаною ретельно розтираючи. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 279 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
150 г цукру
150 г вершкового масла
1 жовток
100 г вершків (30% жирності)
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор, жовток, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Влити вершки, всипати ізюм і ще раз вимішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 296 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г кисломолочного сиру
12 жовтків із зварених круто яєць
400 г цукру
400 г вершкового масла
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Жовтки і сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Всипати ізюм і все вимішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 497 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 г кисломолочного сиру
1 цвітна капуста (масою близько 400 г)
3 картоплини
4 яйця
5 ст.л. сметани
200 г молока
100 г твердого сиру
1 ст.л. вершкового масла
1 ст.л. манної крупи
сіль, перець, сушений майоран

Приготування:
Картоплю відварити, капусту розібрати на суцвіття, залити водою і теж відварити (10-12 хв). З картоплі, капусти і молока приготувати пюре. В готове овочеве пюре додати збиті яйця, сметану, протертий крізь сито кисломолочний сир і майоран, посолити, поперчити і ретельно вимішати. Форму змастити маслом, посипати манкою, викласти сирну масу, посипати тертим твердим сиром і запікати при 170 градусах близько години.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 261 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг кисломолочного сиру
200 г твердого сиру
2 - 3 яйця
0,5 кг шампіньонів
2 цибулини
3 ст.л. вершкового масла
сіль, перець

Приготування:
Цибулю порізати кубиками і обсмажити в половині масла, додати дрібно порізані гриби (попередньо почищені) і смажити близько 10 хв. Кисломолочний сир протерти через сито або змолоти на м'ясорубці, додати натертий на дрібній тертці твердий сир (2 ст.л. залишити), збиті яйця, сіль, перець і охолоджені гриби. Все ретельно перемішати. Форму змастити маслом (можна посипати сухарями), викласти сирну масу, посипати залишками тертого сиру і випікаємо при 170-180 градусах 50-60хв.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 233 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг м\'якоті гарбуза
0,5 кг кисломолочного сиру
1 скл молока
4 ст.л. цукру
4 ст.л. картопляного крохмалю
3 яйця
1 ст.л. лимонної цедри
дрібка солі, вершкове масло

Приготування:
Гарбузову м'якоть порізати кубиками, залити водою так, щоб покрила шматочки гарбуза, відварити до м'якості, відцідити і протерти крізь сито або збити блендером. Крохмаль розчинити в молоці, яйця збити з цукром, сир протерти крізь сито. Змішати разом сир, м'якоть гарбуза, яйця, молоко, сіль і цедру. Викласти сирну масу у змащену вогнетривку форму, поверхню покрити шматочками масла і запікати при 180 градусах близько години. Подавати запіканку теплою притрусивши цукром-пудрою.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг цукіні
0,5 кг гарбуза
300 г кисломолочного сиру
200 г твердого сиру
100 мл сметани (або натурального йогурту)
5 яєць
1 ст.л. кмину
сіль, перець, сушений майоран, рослинна олія, вершкове масло

Приготування:
Гарбуз і цукіні викласти на змащений лист (шкіркою донизу), скропити олією і запекти в духовці при 180 градусах до м'якості. Вистудити і порізати пластинами. Твердий сир натерти на крупній тертці. Яйця збити. Кисломолочний сир протерти крізь сито. Змішати сир, кисломолочний сир, яйця, сметану. Посолити, поперчити, додати кмин і майоран. Викласти шарами: сирна маса - цукіні - сирна маса - гарбуз - сирна маса - цукіні - і т.д. Поверхню полити розтопленим вершковим маслом і запікати при 180 градусах близько години.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 249 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г кисломолочного сиру
150 г твердого сиру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 ч.л. солодкої паприки
1 ст.л. сметани
сіль, панірувальні сухарі

Приготування:
Кисломолочний сир протерти через сито або змолоти на м'ясорубці, додати натертий на дрібній тертці твердий сир, яйця, розм'якшене масло (1 ст.л. залиште для змащення форми), паприку і сіль і все ретельно вимішайте. Форму змастіть маслом, посипте сухарями, викладіть сирну масу, розрівняйте поверхню і змастіть сметаною. Випікайте при 180 градусах до золотистої шкірочки (50-60хв).
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 261 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
4 жовтка
1 скл цукру
ванілін на кінчику ножа
150 г сухофруктів
50 г горіхів
цукати або консервовані фрукти для оздоблення

Приготування:
Сир протерти крізь густе сито і ретельно розтерти з розм'якшеним вершковим маслом. Жовтки розтерти з цукром і додати в сирну масу, ще раз ретельно розмішати. Одержану масу перекласти у каструльку (з нержавійки або вогнетривкого скла) і варити 7-8хв на маленькому вогні, неперервно помішуючи (необхідно слідкувати, щоб маса не закипіла). Коли маса стане однорідною, зняти з вогню і злегка охолодити. В теплу масу додати різані горіхи і сухофрукти і перемішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Готову паску викласти на тарілку і оздобити цукатами або консервованими фруктами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 300 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 яйця
2 підсмажені тости
50 г твердого сиру
2 ч.л. вершкового масла
2 ст.л. оцту
сіль

Приготування:
В каструлю налити 2л води, посолити, влити оцет і довести до кипіння. В киплячу воду вибити яйця і варити 3 хвилини. Яйця вийняти шумівкою і викласти на тости. Посипати тертим сиром, полити розтопленим маслом і запекти протягом 3хв в сильно нагрітій духовці.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 302 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 яйця
1 помідор
2 скибки шинки
1 ч.л. вершкового масла
сіль, перець, сушений базилік
2 ст.л. оцту

Приготування:
Помідор розрізати навпіл, посолити, поперчити, посипати базиліком і запекти до м'якості (але слідкувати, щоб при запіканні помідори не потріскались). У каструлю налити 2л води, посолити, влити оцет і довести до кипіння. В киплячу воду вибити яйця і варити 3 хвилини. Яйця вийняти шумовкою і викласти на запечені помідори, полити розтопленим маслом, накрити скибочками шинки і покласти в сильно нагріту духовку ще на 2-3 хвилини.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 251 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г пшеничного хліба
4 яйця
100 г шинки
1 цибулина
1 ч.л. негострої гірчиці
рослинна олія
сіль, перець, зелень петрушки

Приготування:
З хліба зрізати скоринку, розрізати на 4 брусочка. Гострим ножем вирізати серединку кожного шматочка (не прорізаючи дна), сформувавши хлібні "скляночки". Кожну "скляночку" обсмажити з усіх боків в рослинній олії. Цибулю порізати кубиками, шинку - соломкою, обсмажити разом в олії, додати гірчицю і смажити ще 2-3 хв. На дно кожної "скляночки" покласти по 1 ч.л. обсмаженої начинки, зверху випустити по одному яйцю, посолити, поперчити і запекти у духовці при 200 градусах протягом 10хв. Подавати, виклавши зверху решту начинки і прикрасивши зеленню петрушки.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 282 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
200 г копченого бекону
1 ст.л. сметани
2 ст. л. молока
50 г тертого твердого сиру
вершкове масло
сіль, перець, зелень

Приготування:
Білки відділити від жовтків (жовтки не пошкодити!!!). Бекон порізати соломкою. Збити білки з молоком, сметаною, сіллю і перцем, додати тертий сир і бекон. Керамічні формочки змастити вершковим маслом, влити білкову суміш, а зверху викласти по одному жовтку. Запікати при 170 градусах протягом 5хв. Подавати, притрусивши січеною зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 310 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 1 порцію: 2 сосиски
2 яйця
1 ст.л. вершкового масла
сіль, перець, зелень.


Приготування:
Сосиски розрізати повздовж, але не до кінця. Розрізані кінчики вивернути і с кріпити зубочисткою, склавши у формі серця. Обсмажувати у вершковому маслі, поки сердечка не зарум'яняится з обох боків, а тоді вибити в центр кожного яйце, посолити, поперчити і підсмажити з обох боків. Готову яєшню притрусити зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 278 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
5 яєць
5 ст.л. мінеральної води з газом
100 г шинки
100 г тертого твердого сиру
сіль, перець, зелень
рослинна олія

Приготування:
Яйця збити з мінеральною водою, посолити і поперчити. На розігріту сковорідку налити 2 ст.л. олії і вилити яєчну суміш. Коли омлет затягнеться, викласти шинку, сир і половину зелені і загорнути у вигляді рулета. Окремо обсмажити решта зелені на олії. Коли зелень зм'якне викласти поверх яєчний рулет і обсмажити з усіх боків, порізати на шматочки і подавати зі свіжими овочами.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 271 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 яєць
100 г твердого сиру
300 г копченого лосося
2 ст. л. майонезу
2 шт цибулі-порею
сіль, перець
вершкове масло

Приготування:
У яєць відділити білки від жовтків, жовтки розтерти з сіллю, перцем і маонезом, білки збити на круту піну з дрібкою солі і обережно перемішати з жовтками і кубиками копченого лосося. На вершковому маслі підсмажити до прозорості кільця цибулі-порею (білої частини), влити яєчну суміш і потримати на вогні 3-4 хвилини (на маленькому вогні). Посипати тертим твердим сиром і переставити в духовку, запікати до рум'яної шкірочки. Подавати, посипавши зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 294 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 яєць
300 г макарон
4 помідора
2 сосиски
100 г моцарели
рослинна олія
сіль, перець, зелень

Приготування:
Яйця збити з сіллю і вилити на розігріту сковорідку з 2 ст.л. олії, обсмажити омлет. Макарони відварити до готовності у підсоленій воді. Сосиски і моцарелу порізати кружальцями, помідори - шматочками, зелень посікти. Змішати разом макарони, сосиски, зелень, все поперчити. На змащений лист викласти омлет, зверху - макарони, покрити все шматочками помідор і моцарели. Запікати при 220 градусах 10-15хв.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 258 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
75 мл молока
100 г твердого сиру
1 зубчик часнику
сіль, перець, зелень
2 ст.л. вершкового масла

Приготування:
В яйцях відділити білки від жовтків. Білки збити на піну з сіллю. Жовтки збити з молоком і перцем, додати білкову піну і обережно перемішати. Сир натерти на крупній тертці, зелень і часник мілко посікти. В омлетну суміш додати сир, зелень і часник і все обсмажити у вершковому маслі.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 360 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг філе хека
5 яєць
100 мл молока
2 ст.л. борошна
сіль, перець, зелень, рослинна олія

Приготування:
Філе хека порізати мілко, посолити і посипати борошном. Обсмажити в олії до золотистого кольору. Яйця збити з молоком, додати зелень, посолити, поперчити. Залити яєчною сумішшю рибу і смажити, поки омлет не загусне.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 287 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
4 ст.л. молока
1 ч.л. борошна
1 морквина
1 корінь селери
1 корінь петрушки
1 болгарський перець
сіль, перець, дрібка меленої солодкої паприки, зелень
рослинна олія
вершкове масло

Приготування:
Овочі вимити, почистити, порізати дрібною моломкою і, помішуючи, обсмажити в розігрітій олії до готовності. Яйця збити з молоком, борошном, сіллю і перцем. На сковорідці розтопити вершкове масло, вилити омлетну суміш і обсмажити омлет з обох боків. На одну половину готового омлета викласти обсмажені овочі, накрити другою половиною і подавати, притрусивши свіжою січеною зеленню.

Час приготування: 1 год 15 хв
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 256 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 куряча грудка
2 болгарських перця
1 цибулина
2 ч.л. майонезу
2 зубчики часнику
0,5 ч.л. каррі
4 яйця
4 ст.л. мінеральної газованої води
сіль, перець, зелень, рослинна олія

Приготування:
Філе порізати дуже тонкими смужками, посипати каррі, додати майонез, все перемішати і залишити на 15-20 хв. Цибулю і перець почистити, помити і порізати (цибулю - півкільцями, перець - соломкою). Обсмажити овочі в розігрітій олії протягом 6-7хв на сильному вогні, додати промариноване філе і смажити ще 5 хв, неперервно помшуючи. Після цього зменшити вогонь, накрити покришкою сковорідку і тушкувати все ще 5хв. Яйця збити з сіллю, перцем і мінеральною водою, залити сумішшю овочі з м'ясом і готувати омлет під покришкою, поки яйця не згорнуться. Подавати, притрусивши зеленню.

Час приготування: 1 год 15 хв
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 246 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл консервоаного горошку
1 скл консервованої кукурудзи
2 помідора
1 болгарський перець
150 г шинки або вареної ковбаси
8 яєць
4 ст.л. молока
сіль, перець, зелень

Приготування:
Кукурудзу і горошок відцідити, шинку (ковбасу), перець і помідори порізати крупними кубиками, зелень дрібно посікти. Всі складники посолити, поперчити і перемішати. Яйця збити з молоком, дрібкою солі і перцю. Форму для випікання змастити олією, викласти овочеву суміш і залити збитими яйцями. Випікати при 200 градусах протяягом 20хв.

Час приготування: 1 год 15 хв
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 249 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
5-6 картоплин середнього розміру
4 болгарських перця
4 яйця
4 ст.л. холодної води
сіль, перець, зелень, рослинна олія

Приготування:
Картоплю порізати кбиками і обсмажити до золотистого кольору в олії. Додати порізаний соломкою перець, посолити, поперчити і обсмажувати, поки перець не підсмажиться. Яйця збити з молоком і сіллю, залити сумішшю овочі і смажити, накривши кришкою, поки омлет не загусне. Готовий омлет посипати зеленню.
Категория: Страви з яєць | Просмотров: 269 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.