Главная » Архив материалов
Склад: 400г цвітної капусти, 200г зеленої квасолі (стручки), 2 моркви, 2 болгарських перця, 2 свіжих огірки, 1 головка цибулі.
Соус: 100г оливкової олії, 30г гірчиці, 3г цукру, 50г оцту, 100г зеленого салату, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль – за смаком. Приготування: Цвітну капусту очистити від листків, відокремити головку, розібрати на кочешки й відварити. Стручки квасолі, моркву, перець, огірки і цибулю порізати . Підготовлені овочі відварити окремо до готовності, відкинути в друшляк і остудити. Все змішати, поперчити, посолити і запрвити соусом. Перед подачею, викласти на лист салату і посипати петрушкою. Порада: Цей салат можна подавати як гарнір до м’яса. |
Склад: 1б кукурудзи, 2 авокадо, 2 болгарських перця, 300г огірків, 300г помідори чері, зелень рукола, суміш прованських трав, оливкова олія, сіль – за смаком.
Приготування: Авокада, болгарський перець, огірки і помідори нарізати кубиками, руколу порвати руками. Все змішати, додати кукурудзу, посолити, приправити травами і заправити олією. |
Склад: 100г корейської моркви, 100г вареного фіе курки, 4 варених яйця, 2 плавлених сирка, 50г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Відділити жовток від білка. Плавлений сир і білок натерти на тертушці, філе нарізати кубиками, посолити і поперчити. Викласти все шарами, спочатку морква, потім філе, білок, тертий сир, кожен шар змазати майонезом, зверху засипати все подрібненим жовтком. |
Склад: 100г вареної лапши, 100г шинки, 50г кукрудзи, 50 горошку, 2 солоних огірка, зелень цибулі та петрушки, 80 г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Шинку та огірки порізати кубиками, подрібнити зелену цибулю та петрушку. Все змішати з лапшою, додати горошок , кукурудзу і зелень, поперчити, посолити і заправити майонезом. |
Склад: 200г вареного філе качки, 100г вареної спаржи, 1 болгарський перець, 2 помідори, 100г зеленої цибулі, 50г майонезу, 25г кетчупа, 25г коньяка,
перець чорний мелений, сіль – за смаком. Приготування: Філе, спаржу, болгарський перець, помідори і цибулю мілко нарізати. Все гарно посолити, поперчити і заправити соусом з майонезу, кетчупа і коньяка. |
Склад: 300г печінки, 1 головка цибулі, 50г грецькі горіхи, 5г оцту, 5 г води, 70г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Печінку нарізати соломкою і обсмажити на пательні. Мілко подрібнити горіхи, порізати і замаринувати в оцті і воді цибулю. Змішати всі складові, посолити, поперчити і заправити майонезом. |
Склад: 1 свіжий ананас, 100г вареного філе курки, 2 варених яйця, ½ головки цибулі, 10г оцту, зелень укропу, сіль – за смаком.
Приготування: Зрізати верхівку свіжого ананаса і вийняти солодку середину. Мякоть ананаса, філе і яйця нарізати кубиками. Цибулю нарізати мілко, ошпарити окропом і замаринувати в оцеті на 5 хвилин. Всі складові змішати, додати мілко порізаний кріп, посолити, заправити майонезом. Викласти в ананас і подати до столу. |
Салат "Тодес" Склад: 500г креветок, 50г майонезу, 50г білого вина, сік і терта цедра ½ апельсина, 1 головка цибулі, 3 зубка часнику, сіль – за смаком.
Приготування: Цибулю і часник мілко порізати і смажити на пательні до золотавого кольору. Потім додати туда креветки і смажити, через 5 хвилин влити вино і фреш, тушкувати поки рідина не випарується. Коли все буде готово, виложити в тарілку, посолити і заправити майонезом з цедрою. Смачного. |