Главная » Салати
Складники:
2 філе рябчиків
1 телячий язик
1 цибулина
1 морквина
1 корінь селери
1 лавровий лист, 3 горошини чорного перцю
100 г пікулі (маринованих дрібних овочів)
25 раків
125 г консервованих ростків сої
2 свіжих огірка
100 г каперсів
5 яєць
1 головка зеленого салату і 100 г чорної ікри
Для соусу: 2 яйця, 400 мл оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту

Приготування:
Язик відварити протягом 2 годин, додавши обчищені моркву, цибулю, корінь селери, лавровий лист і перець. Язик почистити, вистудити в бульйоні і порізати кубиками. Філе рябчиків посолити, поперчити і обсмажити в оливковій олії по 4хв з кожного боку, порізати також кубиками. Раків відварити протягом 7хв у підсоленій воді, почистити і порізати соломкою. Зварені круто яйця дрібно посікти. Свіжі огірки і пікулі порізати дрібними кубиками. Змішати всі вище згадані складники, додати сою і каперси, перемішати і заправити соусом. Для приготування соусу збити яйця з оливковою олією і в ... Читать дальше »
Категория: Салати | Просмотров: 336 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 курячі грудки
1 великий грейпфрут
по 1 пучку петрушки, м\'яти і кінзи
1 перець-чілі
1 лимон
2 ст.л. соєвого соусу
2 ст.л. кунжутного масла

Приготування:
Грудки відварити у підсоленій воді, вистудити і порізати крупними кубиками. Грейпфрут розібрати на дольки, кожну почистити від плівок. Зелень посікти. Перець чілі почистити від насіння і порізати тоненькими півкільцями. Змішати всі складники, полити лимонним соком, соєвим соусом і кунжутним маслом. Перемішати і залишити на 10-15 хвилин.

Примітки:
Можна салат заправити оливковим маслом і додати 1 ч.л. підсмаженого кунжуту (сезаму).
Категория: Салати | Просмотров: 264 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Опис: Салат дуже ситний і справді чоловічий.

Складники:
3 цибулини
300 г відвареної яловичини
4 яйця
200 г твердого сиру
1 ч.л. оцту
сіль, перець, зелена петрушка
майонез

Приготування:
Цибулю порізати півкільцями, посолити, поперчити, полити оцтом і залишити для маринування на 15-20хв. М'ясо нарізати шматочками, цибулю кубиками, сир натерти на крупній тертці. Викласти складники на блюдо в такому порядку: цибуля - м'ясо - яйця (злегка посолити) - сир. Кожен пласт змастити майонезом. Зверху притрусити посіченою петрушкою.
Категория: Салати | Просмотров: 272 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г пісної шинки
3 томати
2 болгарських перця
100 г твердого сиру
300 г майонезу
сіль, перець

Приготування:
Цей салат викладають шарами, кожен шар (крім останнього) змастити майонезом. 1 шар: порізана соломкою шинка 2 шар: кружальця помідорів 3 шар: порізаний соломкою перець (його слід посолити і поперчити) 4 шар: тертий на крупній тертці твердий сир.
Категория: Салати | Просмотров: 315 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г твердого сиру
2 яйця
1 цибулина
100 г копченої ковбаси
150 г маринованих шампіньонів
200 г майонезу
сіль, перець, зелень петрушки

Приготування:
Сир і яйця натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками, ковбасу - соломкою, а печериці - шматочками. Все змішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. Притрусити дрібно посіченою зеленню.
Категория: Салати | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг зеленої або білої редьки
200 г відвареної яловичини
2 яйця
2 цибулини
150 г сметани або майонезу
1 ч.л. лимонного соку
сіль, перець, зелень

Приготування:
Цибулю порізати півкільцями, посолити, полити лимонним соком і залишити на 20 хв для маринування. Яйця круто відварити, вистудити, почистити і порізати кружальцями. Редьку порізати соломкою, вимочити у холодній воді протягом 30хв і відцідити або натерти на крупну тертку і відтиснути сік. Яловичину порізати соломкою, додати яйця, редьку і цибулю, посолити, поперчити, викласти у салатницю, полити сметаною або майонезом (можна їх сумішшю) і посипати січеною зеленню.
Категория: Салати | Просмотров: 344 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г курячої печінки
200 г твердого сиру
4 круто зварених яйця
1 банка консервованої кукурудзи
1 пакет чіпсів
1 головка зеленого салату
0,5 банки чорних маслин без кісточок

Приготування:
Печінку відварити у підсоленій воді і вистудити. Плоске блюдо викласти листками салату, далі шарами: 1-й шар - натерта на крупній тертці печінка (2/3 всієї порції) 2-й шар - твердий сир натертий на крупній тертці 3-й шар - 2,5 яйця натерті на крупній тертці 4-й шар - відціджена кукурудза. Кожен шар ретельно змастити майонезом. Решту печінки і яєць натерти на дрібній тертці змішати і викласти на кукурудзу. Нанести на верхній шар сіточку з майонезу, а на перетині сіточки викласти маслини. По краю салат оформити чіпсами.
Категория: Салати | Просмотров: 254 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г відвареної телятини або курятини
200 г консервованих шампіньйонів (без оцту)
100 г консервованого перцю
0,5 банки консервованої кукурудзи
0,5 банки консервованої квасолі
1 цибулина
1 ст.л. лимонного соку
4 ст.л. оливкової олії
сіль, перець

Приготування:
М'ясо і гриби порізати шматочками, перець - соломкою, цибулю - кубиками. Кукурудзу, горошок і квасолю відцідити. Змішати всі компоненти, посолити, поперчити і заправити лимонним соком і олією.

Примітки:
Цей салат можна також заправляти майонезом, тоді він стане калорійнішим.
Категория: Салати | Просмотров: 406 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 копчене куряче стегно
100 г чорносливу
0,5 скл волоських горіхів
2 яйця
1 квашений огірок
150 г майонезу
сіль, білий перець

Приготування:
М'ясо (без шкірки) розібрати на волокна. Чорнослив замочити в кип'ятку, помити і нарізати соломкою, горіхи посікти, а огірок і яйця нарізати соломкою. Все посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категория: Салати | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г яловичої печінки
2 цибулини
1 ст.л. рослинної олії
2 круто зварених яйця
2 невеликих солені огірки
сіль, перець, зелень петрушки

Приготування:
Цибулю порізати півкільцями і одну підсмажити на олії. Печінку відварити і натерти на крупній тертці. Змішати печінку, смажену і сиру цибулю, натерті на крупній тертці яйця і порізані соломкою огірки. Додати сіль, перець. січену зелень і все заправити майонезом.

Примітки:
Сіль додавати обережно, тому що огірки можуть бути досить солені.
Категория: Салати | Просмотров: 281 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 7 8 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.