Главная » Страви з сиру
Складники:
0,5 кг кисломолочного сиру
3 - 4 ст.л. борошна
2 - 3 ст.л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
3 ст.л. родзинок
1 яйце
дрібка солі, рослинна олія для обсмажування

Приготування:
Сир протерти крізь сито, додати просіяне борошно, збите яйце, сіль, цукор і ванільний цукор і замісити тісто, наприкінці додати промиті і просушені родзинки і ще раз замісити. Сформувати з тіста кулю, загорнути у харчову плівку і залишити в холодильнику на 30хв. З охолодженого тіста сформувати кружальця товщиною 2-3см, запанірувати їх у борошні і обсмажити в олії до золотистого кольору. Подавати зі сметаною або джемом.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 388 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
100 г тертого чорного шоколаду
150 г цукру
1 скл вершків (30% жирності)
100 г вершкового масла
січений мигдаль

Приготування:
Сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор і шоколад і вимішувати, поки суміш не стане однорідною. Вершки збити на густу піну, додати до сиру і обережно вимішати зверху вниз. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 24 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити січеним мигдалем.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 287 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 л вершків
10 яєць
4 скл сметани
0,5 скл цукру-пудри
100 г січених горіхів
100 г ізюму
100 г цукатів
ванілін, лимонна цедра

Приготування:
Яйця збити зі сметаною, влити вершки і, неперервно помішуючи, прогрівати, поки суміш не почне звертатися. Сито застелити кількома шарами марлі і процідити суміш, потім додати цукор, цукати, промитий ізюм, горіхи, все старанно вимішати і покласти під прес на добу (можна і на 1,5).
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 479 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г густої сметани
100 г цукру
150 г вершкового масла
2 яйця
1 кг кисломолочного сиру
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Сир протерти крізь сито і змішати з цукром. Масло розтерти з 1 яйцем і сметаною, на повільному вогні довести до кипіння. Гарячу суміш влити в сир з цукром і старанно все розтерти. Вистудити і додати 1 яйце, ізюм і ванільний цукор, все ще раз розмішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 1-2 дні. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 312 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
4 жовтки
1 скл. цукру-пудри
0,5 скл. вершків
150 г вершкового масла
2 пакетика ванільного цукру
200 - 300 г цукатів

Приготування:
Цукати подрібнити. Жовтки розтерти з цукром на водяній бані. Сир двічі протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, жовтки, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Влити вершки, всипати цукати (залишити трохи цукатів для оздоблення) і ретельно перемішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити рештою цукатів.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 282 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1,5 кг кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
3 скл цукру
9 жовтків
1 скл густої сметани
100 г родзинок
100 г смаженого мигдалю
0,5 лимона
цукати для оздоблення

Приготування:
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до утворення пухкої маси, по одному додаючи жовтки. Сир двічі протерти крізь сито і старанно змішати з масляно-жовтковою сумішшю. Родзинки промити і обсушити, мигдаль подрібнити, лимонну цедру натерти на мілкій тертці і все додати у сирну масу. Сметану збити і ввести в суміш. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Готову паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 238 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
100 г цукру
4 ст.л. меду
8 круто зварених жовтків
150 г вершкового масла
150 г густої сметани
цукати

Приготування:
Сир протерти крізь сито і вимішати зі сметаною. Жовтки розтерти з цукром, маслом і медом до утворення однорідної пухкої маси. Яєчну суміш потроху додавати до сиру зі сметаною ретельно розтираючи. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 276 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг кисломолочного сиру
150 г цукру
150 г вершкового масла
1 жовток
100 г вершків (30% жирності)
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор, жовток, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Влити вершки, всипати ізюм і ще раз вимішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г кисломолочного сиру
12 жовтків із зварених круто яєць
400 г цукру
400 г вершкового масла
ванільний цукор, ізюм

Приготування:
Жовтки і сир протерти крізь густе сито, додати розм'якшене масло, цукор, ванільний цукор і ретельно розтерти все разом. Всипати ізюм і все вимішати. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 495 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 г кисломолочного сиру
1 цвітна капуста (масою близько 400 г)
3 картоплини
4 яйця
5 ст.л. сметани
200 г молока
100 г твердого сиру
1 ст.л. вершкового масла
1 ст.л. манної крупи
сіль, перець, сушений майоран

Приготування:
Картоплю відварити, капусту розібрати на суцвіття, залити водою і теж відварити (10-12 хв). З картоплі, капусти і молока приготувати пюре. В готове овочеве пюре додати збиті яйця, сметану, протертий крізь сито кисломолочний сир і майоран, посолити, поперчити і ретельно вимішати. Форму змастити маслом, посипати манкою, викласти сирну масу, посипати тертим твердим сиром і запікати при 170 градусах близько години.
Категория: Страви з сиру | Просмотров: 258 | Добавил: GERA23 | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

1 2 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.