Главная » Страви з макарон і макаронних виробів
Складники:
400 г спагеті
2 ст.л. вершкового масла
1 цибулина
1 ст.л. борошна
1 скл води або овочевого бульйону
500 г помідорів без шкірки
200 г шинки
300 г шампіньйонів
по 0,5 ч.л. сушених базиліку і орегано
сіль, перець, оливкова олія, зелень

Приготування:
Цибулю дрібно посікти і обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. Посипати борошном, смажити все разом ще кілька хвилин, неперервно помішуючи, влити воду або бульйон, додати скибочки помідорів без шкірки, посолити, поперчити, всипати сушені трави і варити соус протягом 10-12 хв. Шампіньйони помити, зняти шкірку з шапочок, порізати разом з шинкою крупною соломкою і додати в соус, варити ще 10хв. Відварити спагеті у великій кількості підсоленої води, додавши 1 ст.л. олії, відцідити, додати до соусу, перемішати. Подавати, прикрасивши гілочками свіжої петрушки або базиліку.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 293 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г спагеті
3 зубчики часнику
5 - 6 помідор без шкірки
2 ст. л. майонезу
2 - 3 ст.л. оливкової олії
100 г плавленого сиру
сіль, перець, базилік, зелена цибуля

Приготування:
Часник крупно посікти і обсмажити в 2 ст.л. оливкової олії до прозорості, додати шматочки помідорів і тушкувати близько 10хв, додати майонез і натертий на тертці плавлений сир і варити протягом 1хв. Зелену цибулю дрібно посікти і додати в соус, посолити, поперчити і відразу зняти з вогню. Відварити спагеті у великій кількості підсоленої води, додавши 1 ст.л. олії, відцідити, додати до соусу, перемішати. Подавати, прикрасивши листочками базиліку.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г спагеті
400 г шампіньйонів
200 г шпинату
1 цибулина
2 зубчики часнику
сіль, перець, оливкова олія, зелень

Приготування:
В оливковій олії підрум'янити часник, вийняти його і обсмажити цибулю до прозорості, додати скибочки почищених шампіньйонів і смажити до готовності. Шпинат промити порізати і додати до грибів, потушкувати все разом, посолити, поперчити. Спагеті відварити у підсоленій воді, процідити, додати до грибів зі шпинатом, прогріти, притрусити січеною зеленню і подавати.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 252 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г спагеті
500 г телячого фаршу
2 скибки батону
1 яйце
2 цибулини
5 помідорів без шкірки (або 0,5 л томатного соку)
1 цукіні
2 зубчики часнику
200 г твердого сиру
оливкова олія

Приготування:
Кабачок цукіні порізати шматочками і відварити протягом 10 хв у підсоленій воді. Кабачки відцідити і збити у пюре блендером. Цибулю порізати кубиками і підрум'янити в оливковій олії, додати дрібно січений часник, шматочки помідорів (або томатний сік), сушений орегано і кабачкове пюре і тушкувати на маленькому вогні протягом 15 хв. Скибки батону замочити у воді або молоці, відтиснути. Зелень петрушки і базиліку дрібно посікти. Змішати фарш, розмочений батон, яйце і половину зелені, посолити, поперчити і ретельно вимішати. З фаршу сформувати фрикадельки, запанірувати в сухарях або борошні і обсмажити і олії. Сир натерти на тертці. Відварити спагеті у великій кількості підсоленої води, додавши 1 ст.л. олії. На тарілку викласти спагеті з фрикаделька ... Читать дальше »
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 283 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 цибулини
600 г шампіньйонів
200 мл вершків
3 ст.л. оливкової олії
0,5 ч.л. майорану
100 г пармезану або іншого твердого сиру
сіль, перець
300 г спагетті

Приготування:
Для приготування соусу, в 2 ст.л. обсмажити до прозорості порізану кубиками цибулину (не до золотистого кольору). Шампіньйони почистити і порізати скибочками, додати до цибулі і обсмажувати протягом 20-25 хв, помішуючи. Гриби посолити, поперчити, додати майоран, влити вершки і тушкувати все на маленькому вогні протягом 10хв. Спагеті відварити у 4-5л підсоленої води, відцідити і влити 1 ст.л. оливкової олії. На блюдо викласти спагеті, в полити соусом і притрусити тертим пармезаном (або іншим твердим сиром).
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 246 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г спагеті
2 цибулини
3 зубчики часнику
2 морквини
1 цукіні
2 болгарських перця
0,5 банки маслин без кісточок
4 помідора без шкірки
100 г тертого твердого сиру (найкраще пармезану)
4 ст.л. оливкової олії
сіль, перець, зелень

Приготування:
Цибулю і часник дрібно посікти, моркву порізати дрібною соломкою, цукіні - крупнішою, помідори - скибочками, перець - соломкою. В 3 ст.л. олії обсмажити часник з цибулею до готовності, додати моркву і смажити на сильному вогні 5хв. До обсмажених овочів додати цукіні і перець і продовжувати смажити, не зменшуючи вогню, ще 10хв. Наприкінці покласти помідори, зменшити вогонь і тушкувати соус ще 10хв, посолити і поперчити його. Відварити спагеті у великій кількості підсоленої води, додавши 1 ст.л. олії, відцідити, викласти на блюдо, заправити соусом і притрусити пармезаном і січеною зеленню.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 241 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г спагеті
3 болгарських перця
1 перець-чілі
1 цибулина
1 зубчик часнику
1 скл бульйону
0,5 скл вершків
300 г м\'ясного фаршу
сіль, перець, орегано
оливкова олія

Приготування:
Болгарський перець і чілі почистити і порізати смужками. цибулю і часник подрібнити, всі овочі обсмажити в олії протягом 5хв, влити бульйон і тушкувати ще 5хв без покришки. Окремо обсмажити в олії фарш так, щоб став розсипчастим, додати тушковані овочі, орегано, сіль і перець, влити вершки і тушкувати соус. протягом 10-15хв. Спагеті відварити у 4-5л підсоленої води, відцідити і влити 1 ст.л. оливкової олії. На блюдо викласти спагеті і полити соусом.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 245 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г спагеті
0,5 кг кальмарів
1 цибулина
1 морквина
1 корінь селери
3 зубчики часнику
0,5 скл бульйону
0,5 скл білого сухого вина
4 помідора без шкірки
сіль, перець, оливкова олія, базилік

Приготування:
Кальмари занурити в киплячу воду, відварити протягом 2-3хв, відцідити, охолодити і порізати на шматочки. Цибулю, селеру і моркву порізати кубиками, часник дрібно посікти. Обсмажити всі овочі в олії, влити бульйон і вино і тушкувати все протягом 10хв. Помідори порізати кубиками і додати до овочів, протушкувати протягом 5хв, додати кальмари і продовжувати тушкувати ще 7-8хв, посолити і поперчити соус. Спагеті відварити у великій кількості підсоленої води, відцідити. На тарілку викласти макарони, полити соусом і прикрасити листочками базиліку.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 237 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
600 г креветок
100 мл білого сухого вина
300 г шампіньйонів
0,5 кг спагеті
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 болгарський перець
сіль, перець, зелень петрушки і базиліку

Приготування:
Креветки залити вином і довести до кипіння, процідити, креветки почистити, а у вино додати кубики цибулі, дрібно посічений часник і півкільця болгарського перцю. Тушкувати все разом протягом 5-7 хв, додати креветки і тушкувати ще 5 хв. Спагеті відварити у 2 л.підсоленої води з 1 ст.л. оливкової олії, відцідити. Викласти спагеті на тарілки, полити соусом і притрусити січеною зеленню.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 249 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
250 г спагеті
2 л води
2 ч.л. солі
1 ст.л. оливкової олії
Для соусу: 2 ст.л. оливкової олії
300 г курячого фаршу
2 цибулини
500 г броколі
400 мл вершків
сіль, перець, сушений базилік і майоран

Приготування:
Приготувати соус: цибулю порізати півкільцями і обсмажити в олії до прозорості, додати фарш і смажити, поки вода не випарується, посолити, поперчити, додати трави і влити вершки. Броколі відварити протягом 7 хв у підсоленій воді, відцідити і додати в соус. Довести соус до кипіння і виключити. Спагеті відварити у 2 л.підсоленої води з 1 ст.л. олії, відцідити. Викласти спагеті на тарілки, полити соусом і посипати тертим сиром.
Категория: Страви з макарон і макаронних виробів | Просмотров: 255 | Добавил: GERA23 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

1 2 3 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.