Главная » Десерти
Складники:
2 апельсина
1 банан
100 г сушеного інжиру
100 г кураги
100 г чорносливу
100 г шматочків консервованого ананасу
150 г ассорті з горіхів (волоських, арахісу, фісташок)
50 мл коньяку

Приготування:
1 апельсин і банан почистити і порізати кубиками. Сухофрукти помити і порізати соломкою. Горіхи крупно посікти. З 2-го апельсину приготувати свіжий сік. Змішати апельсин, банан, сухофрукти, ананас і горіхи. Апельсиновий сік змішати з коньяком і полити цією заправкою салат.
Категория: Десерти | Просмотров: 242 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг яблук 3-4 ст.л. цукру 25 г швидкорозчинного желатину 1/2 скл гарячої кип\'яченої води 1 ст.л. лимонного соку

Приготування:
Яблука порізати скибочками, викласти у каструлю, долити 2-3 ст.л. води і тушити, поки яблука не зм'якнуть. Желатин розчинити у воді і вистудити (але не давати застигати). Яблука протерти через сито, додати цукор, лимонний сік, влити желатин і збити міксером. Як тільки утвориться пишна піна, мус розлити у креманки і охолодити.
Категория: Десерти | Просмотров: 311 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
6 яблук
0,5 л вишневого соку
4 ст.л. цукру
150 г почищених волоських горіхів
0,5 скл солодкого йогуруту
1 скл яблучного соку
3 ст.л. меду
дрібка кориці


Приготування:
Яблука помити, почистити від насіння і шкірки, порізати на шматочки. Вишневий сік змішати з цукром, закип'ятити, занурити в сироп яблука і варити протягом 10хв. Мед змішати з корицею і яблучним соком і довести до кипіння. Яблука вийняти з сиропу, виклаcти на десертні тарілки, влити поруч 1 ст.л. медового сиропу, 1 ст.л. йогурту і викласти кілька горішків.
Категория: Десерти | Просмотров: 271 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 жовтки
500 мл вершків жирністю не менше 30%
200 г цукру
50 мл води
100 г шоколаду



Приготування:
Жовтки розтерти з цукром на водяній бані до білого кольору. Решту цукру змішати з водою і довести до кипіння (не кип'ятити). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з сиропом. Обережно влити шоколадну масу в жовтки і змішати разом. Вершки збити на круту піну і обережно змішати з шоколадно-жовтковою масою.
Категория: Десерти | Просмотров: 259 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г чорного шоколаду
800 мл вершків (не менше, ніж 30% жирності)
100 г цукру - пудри
2 ст. л. швидкорозчинного желатину
1 скл ягід смородини


Приготування:
2/3 вершків збити з цукром на круту піну. Решту вершків підігріти з шоколадом, суміш охолодити. Желатин розчинити у невеликій кількості води. У збиті вершки, обережно помішуючи, влити шоколад, потім желати, всипати 3/4 всіх ягід. Розлити мусс у форми і залишити у холодильнику на 3 - 4 години. Подавати, посипавши рештою ягід.
Категория: Десерти | Просмотров: 225 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г чорного шоколаду
50 мл міцної кави
5 яєць
0,5 скл цукру
0,5 скл вершків з жирністю не менше 30%

Приготування:
Білки відділити від жовтків. Білки збити на круту піну. Жовтки розтерти з цукром. Вершки також збити до утоврення стійкої пишної піни. Шоколад розтопити на водяній бані, влити каву і жовтки і ретельно перемішати. Додати збиті білки і вершки і обережно вимішати до утворення однорідної маси. Розкласти мусс у креманки, затягнути зверху харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 3-4 години.
Категория: Десерти | Просмотров: 264 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г чорного шоколаду
100 мл молока
300 мл вершків (з жирністю не менше 30%)
50 мл коньяку
фрукти, печиво

Приготування:
Чорний шоколад подрібнити. Молоко змішати з вершками, шоколадом і коньяком і нагрівати, неперервно помішуючи, поки суміш не стане однорідною. Перелити гарячу шоколадну масу у керамічну посудину. Фрукти помити, якщо потрібно, то почистити від шкірки і насіння, розрізати на шматочки і разом з печивом викласти на блюдо. Подати до столу фрукти і шоколадну масу. Наколювати фрукти і печиво виделками з довгими ручками і занурювати в гарячу шоколадну суміш.
Категория: Десерти | Просмотров: 282 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г чорного шоколаду
1 скл молока
4 ст.л. цукру
0,5 л вершків (30% жирності)
1 пакетик ванільного цукру
4 ст.л. січених волоських горіхів

Приготування:
Шоколад розкришити на шматочки і розтопити на водяній бані або у мікрохвильовій печі. Молоко довести до кипіння і тоненькою цівкою, неперервно помішуючи, влити в шоколад. Всипати в шоколадно-молочну суміш цукор і ванільний цукор, ретельно перемішати і довести до кипіння. Зняти суміш з вогню і вистудити. Вершки збити на круту піну, додати до збитої маси шоколадну і ретельно перемішати. Викласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин. Подавати, притрусивши січеними горіхами.
Категория: Десерти | Просмотров: 275 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г чорносливу без кісточок
100 г кисломолочного сиру
2 ст.л. цукру
3 - 4 ст.л. січених волоських горіхів
1 ст.л. шоколадного лікеру
0,5 пакетика ванільного цукру

Приготування:
Чорнослив залити кип'ятком і залишити на 10 хв, відцідити і злегка обсушити. Сир протерти крізь сито, додати цукор, ванільний цукор і ретельно все перемішати. Сирковою масою нафарширувати чорнослив і викласти його на змащений маслом лист. Запікати протягом 10хв при 180 градусах. Готовий чорнослив полити лікером і притрусити січеними горіхами. Подавати до толу гарячим.
Категория: Десерти | Просмотров: 287 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 упаковки желе з різними смаками
0,5 л вершків (не менше, ніж 30% жирності)
2 ст.л. цукру-пудри
1 банка консервованих персиків
1 гроно білого винограду без кісточок

Приготування:
Кожен вид желе приготувати згідно до інструкції на упаковці, використовуючи половину вказаної норми води. Залити кожен вид желе у окрему посудину і залишити в холодильнику до тих пір, поки желе не почне застигати. Вершки збити з цукром-пудрою на густу піну і поділити на 4 частини. Від кожного виду желе відділити половину і змішати з 1/4 частиною частиною желе. Залити десерт у посудину чергуючи желе з вершками і без. Зверху десерт прикрасити консервованими персиками і половинками виноградом і залишити в холодильнику до повного застигання.
Категория: Десерти | Просмотров: 360 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

1 2 3 4 5 6 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.