Главная » Страви з грибів
Складники:
25 шампіньйонів середнього розміру
200 г твердого сиру
2 яйця
100 г панірувальних сухарів
2 ст.л. лимонного соку
вершкове мало
сіль, перець

Приготування:
Шампіньйони помити, зняти з шапочок плівку і відділити ніжки. Шапочки скропити лимонним соком. Сир натерти на дрібній тертці, яйця збити з сіллю і перцем. Шапочки шампіньйонів вмочити у яйце, густо запанірувати у сухарях і наповнити тертим сиром. Викласти нафаршировані шампіньйони на змащений маслом лист сиром догори і випікати при 180 градусах до появи рум'яної сирної шкірочки.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 367 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
Для тіста: 1 скл. борошна
20 г дріжджів
1 яйце + 1 жовток
1 ч.л. цукру
0,5 скл теплого молока
3 ст.л. рослинної олії
дрібка солі
Для начинки: 0,5 кг капусти
750 г шампіньонів
1 цибулина
2 - яйця
2 ст.л. - рослинної олії
сіль, перець

Приготування:
Дріжджі розчинити в теплому молоці, додати цукор і залишити розчин у теплі. Коли опара підіде, вибити яйце, всипати сіль і борошно і замісити тісто. Вимішувати слід, поки тісто не почне відлипати від рук, після чого додати олію і знову замісити. Приготувати начинку: цибулю порізати кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору і обсмажувати овочі разо до м'якості. Шампіньйон почистити, порізати шматочкаи і теж обсмажити. Змішати разом овочі, гриби, яйця, посолити і поперчити начинку. Тісто розкачати в пласт завтовшки 1см, рівномірно покрити начинкою, згорнути у вигляді рулета і порізати поперек шматочками довжиною близько 3см. Викласти рулетики на змащений маслом лист і залишити в ... Читать дальше »
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 229 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг лисичок
1 цибулина
250 г шпікачок
100 мл бульйону
50 мл білого сухого вина
50 г тертого твердого сиру
рослинна олія
сіль, перець, зелень петрушки

Приготування:
Гриби помити і розрізати навпіл (якщо лисички лрібні, то залишити їх цілими). Цибулю порізати кубиками. Обсмажити гриби з цибулею в олії протягом 15хв. Шпікачки порізати соломкою, петрушку дрібно посікти, додати все до грибів, влити бульйон і тушкувати 15хв, влити вино, додати сир, посолити, поперчити, проварити ще 5хв і зняти з вогню, подавати з відварним рисом.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 261 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
100 г сушених грибів (найкраще білих)
2 цибулини
1 ст.л. борошна
3 ст. л. рослинної олії або вершкового масла
3 ст.л. сметани
сіль, перець

Приготування:
Гриби вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин, помити, залити свіжою водою і варити протгом 25-30 хв, вистудити, відцідити (якщо відвар з білих грибів, то його не виливати) і порізати скибочками. Цибулю порізати кубиками і обсмажити у рослинній олії або вершковому маслі до золотистого кольору, додати гриби і продовжувати смажити протягом 5-7 хвилин. Посолити, поперчити, посипати борошном, посмажити ще 2-3 хвилини і додати сметану. Ретельно розмішати і влити грибовий відвар (якщо не використовуэте відвар, тоді заливаємо холодною кип'яченою водою). Вливати обережно, ретельно розмішуючи. Якщо відвару надто мало, то долити холодної кип'яченої води. (Загалом потрібно використати 500 мл рідини). Довести до кипіння і прокип'ятити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 258 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
100 г сушених грибів (найкраще білих)
2 цибулини
1 ст.л. борошна
3 ст. л. рослинної олії або вершкового масла
сіль, перець, мелений коріандр, майоран.

Приготування:
Гриби вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин, помити, залити свіжою водою і варити протгом 25-30 хв, вистудити, відцідити (якщо відвар з білих грибів, то його не виливати) і порізати скибочками. Цибулю порізати кубиками і обсмажити у рослинній олії до золотистого кольору, додати гриби і продовжувати смажити протягом 5-7 хвилин. Посолити, поперчити, посипати борошном, посмажити ще 2-3 хвилини і влити грибовий відвар (якщо не використовуэте відвар, тоді заливаємо холодною кип'яченою водою). Вливати обережно, ретельно розмішуючи. Якщо відвару надто мало, то долити холодної кип'яченої води. (Загалом потрібно використати 500 мл рідини). Довести до кипіння і прокип'ятити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин.

Примітки:
Таку підливу готують традиційно під час посту. Звичайно пі ... Читать дальше »
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 245 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г картоплі
500 г грибів
3 яйця
1 жовток
600 мл молока
80 г борошна
100 г твердого сиру
3 ст.л. вершкового масла
сіль, перець, зелень, рослинна олія

Приготування:
Картполю відварити у мундирі і протерти крізь сито, охолодити, додати збиті яйця, 50 г борошна, 150 мл теплого молока, сіль і перець. Все ретельно збити міксером і залишити в холодильнику на 15хв. Сковорідку розігріти і змастити олією. З картопляного тіста спекти млинці. Гриби перебрати, промити, відварити протягом 30 хв у підсоленій воді і відцідити. Приготувати соус: борошно обсмажити у вершковому маслі і, неперервно помішуючи, влити холодне молоко, продовжуючи помішувати, ввести жовток і натертий на мілкій тертці твердий сир, посолити, поперчити. В соус додати гриби, прогріти протягом 2-3 хв і вистудити. На вистелений папером для випічки і змащений олією лист викласти млинці, змащуючи кожен грибним соусом, зверху пиріг накрити фольгою і запікати при 180 градусах протягом 2 ... Читать дальше »
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 284 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 кг грибів (білих або підберезовиків)
300 г хлібних крихт
2 яйця
2 ст. л. молока
100 г тертого твердого сиру
2 ст.л. вершкового масла
1 цибулина
сіль, перець, зелень петрушки, рослинна олія

Приготування:
Гриби почистити, помити, відварити у підсоленій воді (близько 30хв), відцідити і охолодити. Залишити 5-6 грибів цілими, а решту подрібнити. Цибулю дрібно порізати і обсмажити в олії (2 ст.л.), додати гриби і смажити ще 2-3хв. Охолодити грибову масу, а потім додати хлібні крихти, яйця, розм'якшене масло, молоко, січену зелень петрушки, сіль і перець, все старанно перемішати. Форму для випікання злегка змастити олією і вистелити смужками бекону. На середину беконового пласту викласти вздовж половину грибної начинки, зверху цілі гриби і покрити рештою грибного фаршу. Накрити начинку з обох сторін краями беконового пласта і сформувати хлібець. Випікати при температурі 170 градусів 30-35хв.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 221 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
500 г шампіньйонів
300 г черствого пшеничного хліба
2 ст.л. вершкового масла
2 ст. л. панірувальних сухарів
150 г сметани
2 яйця
100 г твердого сиру
сіль, перець, дрібка меленого коріандру, сушений майоран

Приготування:
Гриби помити, відварити у воді, відцідити і порізати дрібною соломкою. Відділити стільки відвару з шампіньйонів, щоб він покрив гриби, додати у нього сметану, сухарі і порізані гриби. Масу з грибів з сухарями посолити, поперчити, додати коріандр і майоран і варити на водяній бані протягом 30 хв. Хліб порізати скибочками і обсмажити в маслі. Яйця збити з сіллю, додати тертий сир і старанно перемішати. Форму для запікання змастити маслом, посипати сухарями, викласти грибну масу, покрити скибочками обсмаженого хліба і залити яєчно-сирною сумішшю. Запікати при 180 градусах до золотистої шкірочки.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 264 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
300 г відвареного курячого м\'яса
400 г шампіньонів
1 цибулина
2 ст. л. вершкового масла
1 ст.л. борошна
150 мл молока
2 ст.л. сметани
100 г твердого сиру
сіль, перець

Приготування:
Цибулю порізати тонкою соломкою (чверть кільцями) і обсмажити в 1 ст.л. масла, додати порізані дрібною соломкою гриби і продовжувати смажити, наприкінці додати курятину (теж дрібно порізану) і все разом прогріти, посолити, поперчити. Приготувати соус: борошно обсмажити в 1 ст.л. масла до кремового кольору, влити молоко і старанно розмішати, щоб не було грудочок. Неперервно помішуючи, довести до кипіння, додати сметану, сіль і знову довести до кипіння. В кокотниці (формочки для жульєну) викласти гриби з м'ясом, залити соусом і посипати тертим твердим сиром. Запікати в духовці при 170 градусах до золотистої шкірочки.

Примітки:
Сир можна додавати прямо в гарячий соус, тоді посипати зверху кожну порцію не потрібно.
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 270 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

Для млинців вам знадобиться:

180 г (4 найповніших ст. ложки) борошна
1яйце + 1 яєчний жовток
1 ст. ложка соняшникової олії
30 г вершкового масла
150 мл молока
150 мл газованої столової води
1/2 ч. ложки соли
1 ст. ложка цукру


Примітка: газовану воду можна замінити негазованою, але молоко для млинців завжди краще розводити навпіл водою, тоді тісто виходить більш легким. Яйце надає тісту еластичність, а додатковий жовток додає пористості.




Для начинки:

500 г свіжих грибів
300 г сметани
30 г вершкового масла
1 цибулина
1 зубчик часнику (за бажанням)
чорний мелений перець
невеликий пучок зеленої цибулі
4 ст. ложки олії
сіль

Примітка: Якщо ви використовуєте лісові гриби, спочатку відваріть їх в підсоленій воді до готовності, а потім готуйте за рецептом.
Спосіб приготування:
Приготуйте млинці так само, як в рецепті млинців з сирною начинкою.
Для начинки наріжте цибулину дрібними кубиками, ... Читать дальше »
Категория: Страви з грибів | Просмотров: 307 | Добавил: GERA23 | Дата: 05.09.2012 | Комментарии (0)

1 2 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.