Главная » Архив материалов
Склад: 200г курячого філе, 150г фіолетової капусти, 100г голандського сиру, цибуля, майонез, сіль, перець за смаком.
Приготування: філе підсмажити і нарізати маленькими кубиками. Капусту нашаткувати, цибулю порізати тоненькими півкільцями, сир - натерти. Все змішати, посолити і поперчити та заправити майонезом. |
Склад:
Капуста білокачанна Ананаси консервовані М'ясо куряче Майонез, сіль, перець Свіжий огірок Цибуля маринована Консервований горошок Приготування: пошаткувати капусту, нарізати великими шматками ананаси та курку, огірок порізати довгими смужками. Цибулю потрібно нарізати кружельцями, посипати сіллю та цукром, перем'яти та залишити на деякий час, щоб вона пустила сік. Всі інгредієнти ретельно перемішати, додати консервований горошок, спеції та майонез за смаком. |
Склад:Капуста білокачанна
Свіжі яблука Сир твердий Грецькі горіхи Майонез Сіль, перець Приготування: пошаткувати капусту, яблука нарізати соломкою, додати підсмажені горіхи та майонез. Все ретельно перемішати, приправити спеціями за смаком, зверху посипати натертим сиром. Можна прикрасити зеленню. |
Нам потрібно взяти: 400г ементальського сиру, 250г чорного винограду, 100г грецьких горіхів, 1головка цибулі, 1 пучок петрушки.
Для соуса: 30мл білого винного оцту, 3ст ложки масла із грецьких горіхів, сіль, перець чорний мелений, мускатний горіх. Приготування: Сир нарізати соломкою і покласти в миску. Додати виноград без кісточок, подрібнені горіхи і перемішати. Зелень пертушки і мілко подрібнену цибулю додати в салат. Салат полити соусом і перемішати. Соус: Взбити густий соус із білого винного оцту, масла із грецьких горіхів, солі, меленого перцю і свіжо натертого мускатного горіха. |
Нам потрібно взяти: 400г відвареної осетрини, 50г слабосоленої горбуши, 1ст ложка чорної ікри, 2 відварені картоплини, 2 свіжиг огірка, 2-3ст ложки сметани, 1 лимон, 3 листочка салату, по 1 пучку тархуна і регана, сіль.
Рибу відварити. Картоплю і огірки порізаати кубиками, посолити і заправити сметаною. Все змішати і викласти гіркою у глибоку салатницю. Прикрасити зверху довгимишматочками відвареної риби., листям салату та зеленню. Горбушу порізати полосочками, згорнути колечками, в середину положити чорну ікру, і викласти їх біля підніжжя гірки салату. Зверху прикрасити маслинами та лимоном. |
Склад: 300г слабосоленої сьомги, 10 перепелиних яєць, 150г помідори черрі, листя салату, петрушка, кріп, сухарики .
Соус: 100г гірчиці, 50г оливкового масла, 1ч ложка цукру, уксус. Приготування: Яйця і помідори нарізати половинками, сьомгу – соломкою, зелень подрібнити. Все змішати, викласти на листя салату, полити соусом, по бокам прикрасити сухариками |
Склад: 1б сардин, 150г вареного рису, 100г кукурудзи, 3 яйця, 1п сухариків, зелена цибуля, 100г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Сардини розім’яти, яйця і зелену цибулю подрібнити. Все змішати з кукурудзою, рисом і сухариками, поперчити, посолити і заправити майонезом. Порада: Сухарики краще дадати перед подачею, щоб вони не розм’якли. |
Склад: 200г вареного м’яся курчати, 100г вареного язика, 100г шинки, 100г твердого сиру, 100г маринованих грибів, 70г соусу тартар.
Приготування: М’ясо курчати, язик та шинку порізати соломкою. Натерти сир та порізати шматочками гриби. Все змішати та заправити соусом тартар. |
Склад: 2 апельсини, 2 яблука, 50г кураги, 50г волоських горіхів, 150г йогурту.
Приготування: Горіхи почистити. Всі складові нарізати кубиками і заправити йогуртом. |
Склад: 60г рису, 40г спаржі, 1 болгарський перець, 80г яблук, 80г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Рис і спаржу відварити, перець спекти. Яблука порізати скибочками, перець очисти і порізати соломкою. Все змішати поперчити, посолити і заправити майонезом. |