Главная » Десерти
Складники:
4 персика
200 г пломбіру
4 ст.л. меду
3 ст. л. води
2 ст.л. цукру
2 невеликі апельсини
100 г обсмаженого арахісу

Приготування:
Персики опустити в кип'яток на 10сек, а потям зразу в холодну воду. Коли фрукти вистигнуть, зняти шкірку, розрізати навпіл і вийняти кісточку. З апельсинів відтиснути сік. Зварити соус: змішати разом цукор, мед, апельсиновий сік і воду, всипати арахіс і ретельно розмішати. Наuрівати на маленькому вогні, помішуючи, поки увесь цукор не розxиниться, викласти у соус персики і довести до кипіння. Вистудити, викласти на тарілки по 2-ві половинки персиків і по 1-ій кульці морозива.
Категория: Десерти | Просмотров: 243 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
4 яйця
3 білки
100 г молочного шоколаду
100 г чорного шоколаду
100 г білого шоколаду
300 мл гарячої кип\'яченої води
50 г швидкорозчинного желатину
1 ст.л. какао
1 ст.л. лимонного соку

Приготування:
Желатин розчинити у гарячій воді, вистудити (не охолоджувати до застигання) і поділити на 3 частини. Кожен вид шоколаду окремо розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. В шоколад кожного виду додати по 1/3 частині желатину, до чорного шоколаду додати какао-порошок, до білого - лимонний сік, кожну масу старанно перемішати. Білки відділити від жовтків. В чорний і молочний шоколад додати по 2 жовтки. Білки збити на круту піну і поділити на 3 частини. До кожної шоколадної маси додати третину білків, ретельно перемішати і залити у форму шарами. Охолоджувати не менше 5 годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 277 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
400 г ківі
4 ст.л. цукру
1,5 скл гарячої кип\'яченої води
25 г желатину

Приготування:
Ківі розім'яти товкачиком, долити воду, довести до кипіння і процідити (пюре залишити). У гарячу рідину додати цукор і всипати желатин, добре розмішати, поки желатин не розчиниться. Коли суміш охолоне, додати пюре і збити міксером на пишну піну, розлити у креманки і вистудити.
Категория: Десерти | Просмотров: 285 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
200 г білого шоколаду
200 г лісових ягід
4 яйця
125 г збитих вершків
75 г цукру

Приготування:
Ягоди збити блендером до однорідного пюре. Відділити білки від жовтків. Шоколад подрібнити і розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додати ягідне пюре і жовтки до шоколадної маси і ретельно перемішати. Білки збити з цукром на круту піну. Обережно змішати шоколадно-ягідну суміш, збиті білки і збиті вершки, розкласти десерт у формочки і залишити в холодильнику на кілька годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 215 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
600 г ягід (малина, суниця, полуниця)
5 білків
1 скл цукру
1 скл вершків (30% жирності)
100 мл води

Приготування:
Цукор залити водою, зварити сироп і вистудити його (сироп варити до появи піни). Ягоди перебрати, помити і збити у блендері. Білки збити з дрібкою солі на круту піну. Вершки збити теж, поки не загуснуть. Змішати разом білки і вершки, додати ягідну масу і сироп і обережно розмішати. Суміш розкласти у формочки і заморожувати в морозильній камері протягом 3 - 4 годин.
Категория: Десерти | Просмотров: 317 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл борошна
1 скл молока
2 яйця
2 апельсина
2 - 3 ст.л. цукру
2 ст.л. вершкового масла
1 паличка кориці
50 мл коньяку
200 г пломбіру
50 г тертого шоколаду

Приготування:
В борошно вибити яйця, додати дрібку солі і, неперервно інтенсивно збиваючи, щоб не утворювалися грудочки, влити молоко. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на виделку. Спекти млинці з одержаного тіста. Апельсини почистити від шкірки і зняти плівки з м'якоті. Масло розтопити на сковорідці, всипати цукор і варити разом, поки не утвориться карамель (суміш не почне темніти). Додати м'якоть апельсинів, корицю і варити усе 3-5хв. Млинці притрусити тертим шоколадом і скласти вчетверо. Покласти на сковорідку з апельсиновим соусом і готувати під покришкою по 3хв з кожного боку на максимальному вогні, влити коньяк і, як тільки загориться і алкоголь повністю згорить, зняти з вогню. Викласти млинці на тарілки разом з апельсиносим соусом і гарнірувати десерт ... Читать дальше »
Категория: Десерти | Просмотров: 274 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
0,5 кг пісочного печива
150 г вершкового масла
150 г рідкого меду
1 скл січеного мигдалю (або мигдальних пластівців)

Приготування:
Масло розтопити. Печиво змолоти на м'ясорубці або подрібнити у блендері. Влити в одержане борошно тепле масло і мед і вимісити тісто. Сформувати з тіста кульки. Мигдаль подрібнити і запанірувати ньому медові кульки. Викласти їх на папір для випічки і залишити в холодильнику на годину.
Категория: Десерти | Просмотров: 304 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
1 скл вершків (з жирністю не менше 30%)
2 білки
4 лимона
50 мл горілки
1 пакетик ванільного цукру
50 г цукру - пудри

Приготування:
Лимонну цедру натерти на мілкій тертці, з лимонів відтиснути сік. Половину соку заморозити у формочках для льоду, решту соку збити з білками. Вершки збити на круту піну з цукром-пудрою і ванільним цукром, змішати з білками і лимонною цедрою. Кубики замороженого соку збити у блендері, змішати з горілкою і обережно ввести у вершки. Подавати у бокалах, прикрасивши листочками м'яти.
Категория: Десерти | Просмотров: 267 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
2 скл вершків (з жирністю не менше 20%)
3 жовтки
2 ст.л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 ст.л. коричневого цукру

Приготування:
Жовтки розтерти з цукром, поки не побіліють. Вершки довести до кипіння і гарячими, неперервно помішуючи, влити до жовтків. процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 160 градусах протягом 25-30 хвилин. Крем охолодити, посипати коричневим цукром і обпалити спеціальним газовим пальником (або поставити на 2хв високо під максимально розігрітий гриль) для утворення рум'яної скоринки.
Категория: Десерти | Просмотров: 258 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

Складники:
3 скл вершків
1 ч.л. лимонної цедри
1 ч.л. ванільного цукру
6 жовтків
150 г цукру - пудри
Для карамелі: 100 г цукру
1 ст.л. води

Приготування:
Жовтки розтерти з цукром-пудрою, додати ванільний цукор і цедру. Неперервно помішуючи, влити гарячі вершки, процідити масу крізь густе сито у формочки. Викласти формочки з кремом у заповнену водою форму для випікання і запікати в духовці при 170 градусах протягом 30 хвилин. Приготувати карамель: цукор залити 1 ст.л. води і розтопити на маленькому вогні, варити до золотистого кольору. залити карамеллю крем і охолодити.
Категория: Десерти | Просмотров: 259 | Добавил: GERA23 | Дата: 29.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 »

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.