Главная » Страви в горщиках
Складники:
На 6 горщиків: 600 г свинини
1 кг картоплі
1 яйце
1 ст.л. з гіркою борошна
2 цибулини
300 г шампіньонів (або 75 г білих сушених грибів)
рослинна олія
сіль, перець, зелень
Для соусу: 1 скл. грибового бульйону
1 скл сметани
сіль, перець, лавровий лист, зелень

Приготування:
Свинину порізати шматочками, обсмажити і викласти на дно горщиків. Гриби мілко порізати і обсмажити разом з кубиками цибулі. (якщо використовуєте сушені, а не свіжі гриби, то їх слід попередньо замочити і відварити). Картоплю почистити, натерти на мілкій тертці, відтиснути сік, посолити, поперчити, додати яйце і борошно і старанно вимішати. З картопляного фаршу сформувати кульки, загортаючи всередину грибову начинку, і обсмажити до золотистого кольору. Картопляні кнедлики викласти на м'ясо, все залити соусом поставити в холодну духовку і тушити ще протягом 20-30 хв (від часу, коли прогріється духовка). Подавати, притрусивши зеленню. Для приготування соусу, сметану з ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 266 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1,2 кг телятини
12 картоплин середнього розміру
6 невеликих баклажанів
2 цибулини
4 помідора без шкірки
1 морквина
1 скл сметани
1 ст.л. борошна
0,5 л холодної води
рослинна олія

Приготування:
Телятину і картоплю порізати кубиками зі стороною 3 см, м'ясо обсмажити в олії на сильному вогні до появи хрусткої шкірочки. Баклажани розрізати повздовж пластинами товщиною 0,5-1 см, залити холодною водою, додати 1 ст.л. солі і залишити, щоб вийшла гіркота. Через 20 хв баклажани промити, обсушити і обсмажити в олії до золотистого кольору. Цибулю порізати кубиками, моркву - крупною соломкою, помідори натерти на тертці. Цибулю обсмажити в олії до прозорості, додати борошно і смажити ще протягом хвилини, неперервно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки, додати сметану, пюре з помідорів і влити воду, довести соус до кипіння, посолити, поперчити. На дно горщиків викласти м'ясо, далі - картоплю з морквою. Пластини баклажан згорнути у ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 253 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 порцій: 1кг телятини
750 г картоплі
3 цибулини
рослинна олія
250 мл бульйону
150 мл червоного сухого вина
1,5 скл сметани
сіль, перець, зелень, лавровий лист

Приготування:
М'ясо порізати кубиками і обсмажити в олії, після м'яса обсмажити півкільця цибулі. Картоплю порізати кубиками (за бажанням теж злегка обсмажити). В горщики викласти м'ясо, потім - картоплю, зверху - цибулю. Все посолити, поперчити, додати по одному лавровому листу, полити бульйоном і поставити в духовку. Через 25 хв після того, як бульйон в горщиках закипить, вийняти лавровий лист, долити вино, а ще через 8-10 полити сметаною. Потушити в духовці ще 5-7 хв, посипати посіченою зеленню і подавати. (Горщики класти в холодну духовку).
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 265 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1 кг курячого філе
300 г рису
4 цибулини
4 ст.л. соєвого соусу
2 ст.л. лимонного соку
2 ст.л. оливкової олії
сіль, перець, сушений майоран, зелень петрушки і кінзи

Приготування:
Філе порізати кубиками, додати дрібно посічену цибулю, соєвий соус (або сіль), перець, лимонний сік, оливкову олію і сушений майоран, все перемішати і залишити маринуватись на 12 годин. Часник вичавити і натерти горщики всередині. В кожен горщик насипати рис (50г), залити водою (на 1 см вище рису), додати дрібку солі і накрити промаринованим курячим філе. Тушити в духовці при температурі 180-200 градусів близько 45 хвилин. (Горщики класти в холодну духовку). Перед подачею посипати січеною зеленню петрушки і кінзи.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 263 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
Для тіста: 2 скл борошна
3/4 скл кип\'ятку
4 ст.л. рослинної олії
дрібка солі
Для начинки: 100 г сушених грибів
1 цибулина
сіль, перець, рослинна олія, лавровий лист, чорний перець горошком

Приготування:
Кип'яток змішати з олією. Борошно просіяти, всипати сіль, влити кип'яток з олією і дерев'яною лопаткою замісити тісто. Коли злегка вистигне, домісити рукою. Приготувати начинку: гриби замочити на 4-5 годин у воді, промити, залити свіжою водою, і варити, посоливши, протягом 30хв. Готові гриби відцідити (відвар не виливати) і охолодити. Порізати цибулю і гриби дрібними кубиками і обсмажити разом на олії, посолити, поперчити начинку і охолодити. Тісто розкачати у дуже тонкий пласт і скляночкою вирізати кружечки. На кожне кружальце тіста покласти 1 ч.л. грибної начинки і с кріпити краї тіста, сформувавши кундюми (за формою вони такі ж як пельмені). Викласти кундюми на змащений лист і запікати при 200 градусах протягом 15хв. Розкласти запечені к ... Читать дальше »
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 233 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 30 середнього розміру картоплин
8 яєць
750 мл молока
6 зубчиків часнику
200 г твердого сиру
12 ч.л. вершкового масла
сіль, перець

Приготування:
Часник вичавити через прес і натерти горщики зсередини, на дно кожного горщика покласти по 1 ч.л. масла. Картоплю помити, почистити і порізати тоненькими кружальцями, посолити, поперчити, перемішати і розкласти в горщики. Яйця збити з молоком і сіллю і цією сумішшю залити картоплю в горщиках. Сир натерти на крупній тертці і посипати ним картоплю з яйцями, зверху покласти ще 1 ч.л. масла. Запвкати в духовці при 170 градусах поки картопля не зм\'якне. (Горщики класти в холодну духовку).
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 261 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Складники:
На 6 горщиків: 1 кг баранини
400 г несолодких яблук
2 цибулини
2 помідора без шкірки
1 кг картоплі
150 г ізюму
4 ст.л. сметани
100 г червоного сухого вина
1 ст.л. борошна
рослинна оліяъ
сыль, перець, зелень

Приготування:
Баранину порізати на шматки, обсмажити, додати півкільця цибулі і смажити, поки цибуля не зазолотиться, додати скибочки помідорів, посипати борошном, залити сметаною (можна долити 100 г води), посолити, поперчити і тушкувати близько 10 хв. Картпоплю порізати кружальцями і обсмажити. Яблука порізати шматочками, ізюм промити. В горщики викласти м'ясо, картоплю, яблука, помитий ізюм, залити соусом з м'яса і вином, щільно закрити горщики кружальцями тіста і запікати в духовці при 200 градусах протягом 15-20 хв. Окремо подати тарілку з січеною зеленню. Для приготування тіста, в борошно вибити яйця і, доливаючи воду, замісити круте тісто.
Категория: Страви в горщиках | Просмотров: 281 | Добавил: GERA23 | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

« 1 2

PSVK.ucoz.com - это сайт, на котором вы найдёте огромное количество статусов, они все расположены в удобном порядке и разбиты на категории. Так же вы можете добавить свой статус, который придумали вы или он вам просто нравится, для этого вам надо только зарегистрироваться. Статусы обновляются каждый день, и мы тщательно следим за тем, что бы это были действительно новыми и самые последними статусами - для аськи, для в контакте и для одноклассников, а не спам. Так же вы можете подписаться на нашу RSS ленту, Twitter, группу в контакте и быть всегда в курсе наших последних новостей и получать самые свежие новости. Надеемся, что вам понравится наш сайт, и вы будете всегда с нами! Ведь только у нас самые лучшие и угарные цитаты со всего Рунета. Веселые и смешные анекдоты и афоризмы известных писателей. Крылатые выражения, улетные приколы, шутки и подколы над друзьями и многое другое вы найдете на нашем огромной сайте. Каждый день все новое и новое появляется у нас. Рано или поздно, практически каждый пользователь всевозможных социальных сетей и проектов начинает использовать интересные и смешные статусы. Зачем нужны статусы? Ответ прост, если вам весело или грустно, почему бы не рассказать об этом своим друзьям, выставив соответствующий статус.

Статусы - от английского слова stаtuses (транскрипция - stаtusy`, с латыни - dignitates), в современное время является синонимом слова "цитаты", которое заменили статусы - это короткое выражение, состоящее из 140-160 символов, которое рассказывает читателю состояние души, настроение или внутренний мир автора статуса.

История возникновения статусов
История появления статуса приходит на 1996 год, когда появилась всемирно известная ICQ(аська). У каждого пользователя был статус присутствия, который являлся индикатором – есть ли пользователь онлайн или нет. Занят он или отдыхает. Статус служил визуальным показателем занятости для его друзей. После появления ICQ 5 версии, появился дополнительный (уточняющий) статус пользователя, в котором можно было подробно написать, что именно он делает в данный момент. Но с временем статусов становилось все больше и больше, и о первоначальной функции статусов все начали забывать, и это превращалось в развлекательно-увеселительное занятие. А ведь все начиналось всего с двух статусов – «Онлайн» и «Оффлайн».

Не зря говорят, что статусы всегда расскажут некоторую правду о человеке, которую он иногда стесняется сообщить открыто. С помощью статусов в в контакте, маил, одноклассниках, аське, skype и других сервисах приятно общаться, сообщать о произошедшем. Кто знает, где вы окажетесь завтра, но попав в плен к мексиканским ежам, попытайтесь зайти в социальную сеть и оповестить друзей с помощью статуса. Кроме таких вот экстренных случаев, статусы можно использовать и по делу, и просто так. Чтобы ваши друзья были в курсе всех изменений, произошедших с вами, пользуйтесь статусами. Если вам хочется написать смешной или, к примеру, любовный статус заходите на наш сайт. Здесь вы всегда сможете найти статус специально для себя, в зависимости от сложившейся ситуации. Смешные, интеллектуальные, о любви и многом другом, к тому же совершенно бесплатные статусы вы сможете найти здесь, на нашем сайте. Расскажите своим друзьям о нашем сайте и не забывайте менять статус в сети.