Главная » 2012 Сентябрь 5 » Крокети з пшона з грибами
00:53 Крокети з пшона з грибами | |
Вам знадобиться: 2 склянки (400 мл) пшоняної крупи 500 мл овочевого або м’ясного бульйону 350 г печериць 2 цибулини середнього розміру 1 яйце 3 зубчика часнику 100 г білих панірувальних сухарів 2 склянки олії для фритюру чорний мелений перець Спосіб приготування: Пшоно переберіть. Потім ретельно промийте його в холодній воді щонайменш тричі. Доведіть пшоно до кипіння у великій кількості води, відкиньте на сито і знову промийте водою. Залийте підготовлену пшоняну крупу бульйоном і варіть на малому вогні, поки вона не розвариться. При необхідності випаруйте зайву рідину. Посоліть і поперчіть зварену крупу до смаку. Вимішуйте пшоняну кашу, поки вона не стане тістоподібною. Цибулю і гриби дрібно покришіть. Обсмажте цибулю на олії до золотавого кольору. Додайте до цибулі гриби і тушкуйте до готовності. Часник дрібно наріжте. Додайте його до цибулі і грибів, і тушкуйте ще пару хвилин. Посоліть і поперчіть. Злегка збийте яйце. З пшоняної маси зліпіть круглий коржик завтовшки 0,5 см, діаметром 7-8 см. На центр коржика покладіть повну чайну ложечку грибної начинки і защипайте у вигляді кульки. Продовжуйте так, поки не закінчиться пшоняна маса і начинка. Розігрійте олію у фритюрниці або каструльці. Смажити можна починати, коли крапля води, що потрапила у фритюр видає гучний тріск. Підготовлені крокети спочатку вмочайте в збите яйце, а потім обкачуйте в сухарях і обсмажуйте у фритюрі до золотавого кольору. Стежте, щоб масло не почало горіти. Готові крокети викладайте на паперовий рушник. Подавайте крокети із зеленню або гарніруйте ними м’ясо. 6 порцій | |
|
Всего комментариев: 0 | |